חדשה בעסק

דלפין2

New member
חדשה בעסק

לילה טוב נשים יקרות,
זהו לאחר שנתיים של נסיון להיכנס להריון החלטתי שאני מותחת קו עליון וקו זה הגיע לכיוון ההחלטה לתרומת ביצית.
לאחר התלבטות אצל ד"ר באום הוחלט שיותר נכון שבחר במסלול של תרומת הביצית.
ידעתי שיבוא יום ואחליט את ההחלטה הזו, והיה לי חשוב שלא אבזבז שנים יקרות של פוטנציאל בהתחלת האימהות שלי בנסיון ולא בילד\ה ממשי\ת.
זו החלטה קשה, שצריך להתבשל איתה. עבורי זו החלטה שמגלמת בתוכה הרבה מאוד אובדנים. אני ודעת שהתינוקת שתהיה שלי, תהייה שלי. גם אם הייתי הולכת על מסלול אימוץ. ובכל זאת, ההבנה כי הגוף שלי לא יכול לייצר חיים מעוררת כאב רב ובעיקר תהליך של אבל. החוזים שחתמתי עליהם הפגישו אותי עם המשמעות הממשית של המסלול הזה. ומהחלטה שהייתה במיינד, היא הפכה להחלטה קונקרטית שקורמת עור וגידים, מקווה שתרתי משמע. החיבור שלי לאבל היא דווקא הייתה דרך החוזים הללו, ואז הדמעות שטפו את עיני ולחיי.
אני עכשיו ממש בדרך. מחכה לתרומה מאוקריאנה ומיועדת למחזור של 27.7.14. יש סיכוי שאהיה בהריון. אמרו לי 50 אחוז סיכוי, ואני מקווה שפעם אחת אפול על הצד הטוב של הסטטיסטיקה.
הרופא מכין את גופי להריון. כבר מיום ראשון אני לוקחת אסטרופם 2 מ"ג ופרוגינובה 2 מ"ג, בוקר וערב. ויש לי כאבי ראש שמלווים אותי מדי יום. האם זה מוכר? מתוך קראה באינטרנט, הבנתי שזו סיבה לפנות לרופא וכך עשיתי... אך טרם קיבלתי תשובה.
אשמח לשמוע מכן מתוך החוויה האישית שלכן. ובכלל...
תודה ושיהיה לנו בהצלחה!
ד.

שיהיה בהצלחה!
ברוכה הבאה לפורום,
את מעלה שאלות שלא מעט מאיתנו כאן בפורום חווינו בעבר וחוות גם בהווה. אישית יכולה להגיד לך שזה השתחרר בשלב מסויים בהריון, כשממש ממש הייתי מחוברת לעוברית וגם עכשיו אחרי הלידה. לא יכולה להגיד שהשתחרר לחלוטין אבל היא לגמרי שלי ואני מטורפת עליה ואין יום ושעה שאני לא מודה לאלוהים (וגם לד"ר בר-חוה) על כך שאני חיה בתקופה שהקידמה מאפשרת לי להיות אימא לתינוקת כזאת מהממת!!!!
ואגלה לך סוד? כולם אומרים שהיא דומה לי....וגם אני מוצאת הרבה דמיון, לא שזה משנה הרבה
אני מניחה שטעית בתאריך שכתבת לגבי החזרת העוברים?
לגבי הכאב ראש, לי גם היו כאבי ראש והורידו לי קצת את התמיכה

דלפין2

New member
תודה רבה אילת

על העידוד ... אני ניסתי לבחור כמה שיותר קרוב לצבעים שלי:)
לגבי ההחזרה, אמור להיות 31.8.14 או 1.9.14... צלוי..
בנוסף לכל אני חשה דפיקות לב מואצות... קשיי נשימה...
קראתי על אסטרופם ופרוגנובה. אין ספק שהמינון שניתן לי גבוה מאוד... 2 מ"ג כל אחד בבוקר וכך גם בערב.. ועוד סינרל... הכמות הזו מוכרת למישהי מכן?
תודה:)

זה המינון שבדר"כ נותנים
אבל במידה ויש תופעות לוואי צריך להגיד לרופא.... לי גם היה טישטוש בראיה.....
בהכנה להחזרה הראשונה בקושי הצלחתי ללכת מההורמונים.... ואז הורידו לי קצת וזה הקל....

דלפין2

New member
הבנתי...

אני מנסה לדבר שוב עם הרופא.. אני מתבאסת מכך שבגלל תופעות הלוואי הוא יוריד אותי מההורמונים וילך על טיבעי, וזה הרי תהליך כל כך יקר. המשמעות של זה יהיה עוברים מוקפאים ולא טריים...
אני חייבת להגיד שאני מוקסמת מהקהילה שנוצרה כאן...ומבינה שאת מנצחת על התזמורת ברוב הוד והדר.
שוב תודה והפעם איילת עם דאבל י:)

לא בהכרח....
אם הרירית תעלה יפה ניתן להוריד קצת בהורמונים, אני לא חושבת שהוא יעדיף במחזור טבעי, היחידי שממליץ בדר"כ להחזרה על בסיס טבעי הוא ד"ר בר-חוה, אפשר לשנות מעט מינון ולעשות החזרה אז ממש אל תתבאסי
ורק אספר לך שאני הריתי מעוברית מוקפאת ויש עוד לא מעט כמוני כאן בפורום....
ולא אני ממש לא מנצחת על הפורום.... מנסה לעזור לנשים עם המידע שצברתי..... מודה שבחודשיים האחרונים מאז הלידה זה יותר קשה....

למעלה