חדשה בעסק הג'אגלינג

marinad09

New member
חדשה בעסק הג'אגלינג

שלום לכולם, אני מעוניינת ללמוד לג'אנגלר, ולכן יש לי כמה שאלות בנושא.. האם אפשר ללמוד את התנועות הבסיסיות מהסירטונים שבאינטרנט ואם כן אז אודה אם למישהו יש לינקים מומלצים. ושנית, האם עליי לקנות כדורים כבר מהתחלה או ללמוד עם כדורי טניס זה מספיק. בתודה מראש על התשובה...

or kaufman

New member
כן אפשר

הינה סירוטנים שבאיטרנט לתנועות בסיסיות זה ב java את יכולה לעצור את זה ולסבוב מה שבא לך.בקשר לכדורי טניס.דוווווווגרי את יכולה אם כדורי טניס...אבל אם כדורי טניס יהיה לך קשה לעשות קיק אפ(שזה להרים את הכדור אם הרגל ) ואם כדורי טניס תצטרכי לרדוף אחרי הכדור שהוא נופל כי הוא מתגלגל.וכדורי ואם טניס קצת קשה לתפוס כי אין להם ממש משקל.ואם כדורי טניס אנשים יצביעו עליך ויגידו פחח היא מגנ'גלת אם כדורי טניס בואו לא נתקרב אליה.במידה ואת החלטת שלא יעזור כלום את תידע לג'נגל .קני סט כדורים. כדורים שיכולים להזכיר איתם את המילה ג'אגלינג מתחילים ב 50 שקל(ויש להימנע מהסט כדורים הזה שמכרו בהפנניג שבא בתוך גליל שקוף)ב 80-100 שקל יש כדורים ממש טובים. בהתחלה המחשבה להוציא 30 שקל על בסך הכל כדור מאוד קשה אבל אל תדאגי אם תכנסי לזה את תוציאי הרבה יותר. איפה קונים כדורים? אפשר לקנות כדורים של בויום בחנות של החוזרים מהודו בקניון עזריאלי ליד השער של הרכבת אבל הם עולים כפול ממה שהוא ימכור לך את זה ישירות. יש את קוסמוס בתל אביב.אני בטוח שיש עוד מקומות אבל אלו היחידים שאני מכיר. סירטוני לימוד מילה טובה על כדורי טניס.יש ג'אגלרים שמג'נגלים אם שלושה כדורי טניס ביחד אם הקופסא שלהם זה יפה וזה מגניב.

Alon Erez

New member
כדורי טניס

אפשר גם לקחת כדורי טניס ולשפצר אותם כך שיהיה יותר נח לג'אגל איתם. עושים בהם חתך קטן ומכניסים פנימה משהו (חול, אורז, מטבעות - לא יודע בדיוק כי לא ניסיתי). החתך אמור להיסגר כמעט לבד ותמיד ניתן לשים עליו מעט איזולירבנד ליתר בטחון. התוצאה היא כדורים מעט יותר כבדים, פחות קופצניים ופחות מתגלגלים כשהם נופלים. כמובם שהם כבר לא יעילים יותר בתור כדורי טניס ... יש כאלה שגם עוטפים אותם בבלון לשפר את ההרגשה של האחיזה. אני מצטרף להמלצה של אור לקנות כדורים אבל זה כאמור לא הכרחי. ואני לא חושב שמישהו יגיד או יחשוב - הנה מישהי שמג'אגלת עם כדורי טניס, אני לא מתקרב אליה או לא עוזר לה. והנה לינק עם הסבר מפורט ותמונות

תיקונים קלים

א. החתך לא נסגר לבד, ואם משאירים אותו פתוח החול ישפריץ לכל עבר. ב. בדף שצירפת חותכים את הכדור עם סכין יפני - מאד לא מומלץ כי הרבה יותר קשה לחדור את הכדור ממה שנדמה (הגומי עבה) והעוצמה שצריך להפעיל על הסכין הופכת אותו למסוכן, מנסיון אני מדבר. עדיף בהרבה לקחת סכין משורי כלשהו (כמו סכין לחיתוך לחם וכיו"ב) ולנסר חתך בכדור, באחד התפרים. ג. איזולירבנד בכלל לא ייתפס על הכדור, בגלל השערות. צריך להשאיר את החתך פתוח עם חצי גפרור או משהו, למרוח דבק מגע על שני צדדיו, לתת לדבק להתייבש רבע שעה ואז לסגור. ד. אם עוטפים בשני בלונים ללא פיה משני הצדדים יוצא כדור שהוא גם מאד נוח לשימוש וגם יפה. הכדורים בסדנאות שלי כולם כאלה, והילדים הרבה שואלים מעירים על איזה יופי של כדורים אלה ואיפה אפשר לקנות כאלה... _____________________________________ איציק

דארא

New member
שאלות קלות

א.מה החומר שאתה מכניס לכדור? ב.מה מישקלו? ג.האם הכדור לא גדול מידי לילדים? תודה דורון.

שאלות קלות, כדורים כבדים

או שאולי זה סמים קלים עונש כבד? בכל מקרה... א. במסר הקודם כתבתי - "אם משאירים את החתך פתוח אז החול (hint hint) ישפריץ". מכאן אתה יכול להסיק שאני ממלא את הכדורים בגבישים של יודיד הקריפטונייט. ב. משקלו של הכדור נקבע על פי כמות החומר שאתה ממלא. אפשר להגיע עד, להערכתי, משהו כמו 200-250 גרם, אם דוחסים חול. זו הערכה בלבד - מעולם לא מדדתי. ג. מנסיוני הכדור אכן קצת גדול לילדים, אבל לא ברמה שלא מאפשרת להם ללמוד לעשות ג'אגלינג אם הם באמת רוצים. אגב אני עצמי למדתי בגיל 8 (סתם, לבד, מהשיעמום הקיומי בו שריתי) לג'נגל עם כדורי טניס, בלי חול ואפילו בלי גבישון אחד קטון של יודיד קריפטוניטי בתוכם. בהצלחה! ________________________ איציק

למעלה