חדשה בעניין, HELP!!!!!!

בולה6

New member
חדשה בעניין, HELP!!!!!!

היי לכולן, לפני בערך חצי שנה גילתי שיש לי אנדו' בשחלה השמאלית כ 4 ס"מ בערך ( לא ממש מבינה מה זה אומר) , קראתי קצת על האנדו' והבנתי שבכל מחזור ישנם כאבים חזקים, היו לי כאבים לפני 8 חודשים בערך ואת הבדיקה עשיתי רק לפני חצי שנה שבה גילו את האנדו', טפו טפו טפו ב4 מחזורים האחרונים לא היו לי כאבים כאילו והכאבים נעלמו אבל האנדו' כנראה נשאר, אנחנו מנסים להיכנס להריון ולא ממש הולך... הייתי אצל פרופ' במדיקל סנטר והמליצו לי לקחת גלולות כ 4 חודשים מה שיכול לגרום להאטה של האנדו' לגדול, לפי הבדיקות האחרונות זה לא גודל, ולא התחלתי עם הגלולות ( ניסינו עוד קצת ) בכל אופן אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות להתחיל עם הגלולות או לעשות משהו רציני יותר??? צריכה עצה בבקשה!!! בולה

זואילי

New member
תלכי לייעוץ נוסף..

אצל מי היית במדיקל? אם יש חשד לאנדו - יש מרפאות אנדו. יש בתה"ש ויש בכרמל. (או בפרטי כמובן אצל הרופאים ששמם ממלא את הפורום). אינני יודעת מה גילך וכמה זמן אתם מנסים להרות, אבל כדאי *גם* להתייעץ עם רופא פריון כדי להתקדם בנסיונות להרות. בקיצור, ייעוץ אצל רופא אנדו וייעוץ אצל רופא פריון. מכאן מתחילים. בהצלחה!

שלום וברוכה הבאה

כמו שהציעה זואלי ללכת לייעוץ במרכז אנדו' ולייעוץ אצל רופא פיריון. אנחנו כאן

בלגן2

New member
מצטרפת למי שכתבה מעלי

וממליצה לקבוע תור למרפאת אנדומטריוזיס בתה"ש או בכרמל (חיפה). הם יעשו לך סדר ויתנו לך תשובות לכל השאלות. שיהיה בהצלחה ותרגישי טוב!

בולה6

New member
לא גרה בארץ...עוד בעיה לא פשוטה):

היי בנות ותודה על ההתייחסות, אני גרה ברומניה ופה לא ממש נראה לי שיש מרפאות של אנדו' ( אולי אשאל...) בכל אופן רציתי לדעת האם יש פיתרון ממולץ? אני מסתכלת בפורום ומגלה או יותר נכון מתבלבלת כל פעם מחדש... יש שאומרות שרופאי פיריון ישר יגידו להיכנס להריון כי זה הפיתרון מבחינתם,ורופאי האנדו' ישלחו לניתוח, ואו זה ממש מבלבל, איך מגיעים להחלטה????

זואילי

New member
האאאא

מן הסתם עלייך לחפש רופא רומני
מעניין איך התחום שם. בכל אופן, תבררי שם על רופאי אנדו ועל רופאי פוריות. תראי אם משתלם לעשות שם טיפולים. (מכירה כמה וכמה שחיות בחו"ל והגיעו לארץ לתקופת טיפולים כי זה יצא משתלם יותר כלכלית). ולפחות מנסיוני ומנסיון חברותיי - רופאי האנדו כ"כ רוצים שהמטופלות שלהם יהרו עד לרמה כזאת שחודשיים אחרי לידה הם ממליצים להרות שוב... יה רייט! כשרופאי האנדו מוצאים לנכון להמליץ על ניתוח לפני טיפולים - זה כדי לנצל חלון הזדמנויות אחרי ניתוח בו הבטן נקייה ואז הסיכויים להרות יכולים להיות גבוהים יותר. כך או כך, רופא אנדו שמולו מטפלת שמעוניינת להרות - רוצה את זה כמוה אם לא יותר.. זה רק עניין של מה לדעתו עדיף לעשות קודם.. איך מגיעים להחלטה? פה את כבר יכולה לקבל שלל תגובות שונות, כי כל אישה ודרכה היא.

למעלה