חדשה בעיר

תכלת 2

New member
חדשה בעיר

שלום לכולם. הגענו לפני שנה כמעט ואנחנו עדיין לא ממש מעורים במה שקורה במודיעין. אני אודה לכל מי שיוכל להמליץ לי על פעוטון לשנה הבאה לגיל 2.5 . ובנושא אחר-אני צריכה הבהרות. מי זה משה ספקטור שמנהל לנו את העיר. יש לי הרגשה שהעיר נשלטת על ידי פנסיונר דיקטטור. האם זו חשיבה שנובעת מחוסר הכרות עם הנ"ל והתגברה כתוצאה של קריאה מופרזת בעיתונים של מודיעין או שמשהו רקוב בממלכה?

ספקטור

הבחירות לראשות העירייה נערכו באוקטובר 2004 ובסיבוב הראשון התמודדו בהן כ-7 מועמדים. הבחירות נערכו לאחר שהוחלט על איחוד הראשויות שבמיסגרתו אוחדו מוניציפלית מכבים-רעות עם העיר מודיעין. שישה מועמדים היו ממודיעין ואחד, משה ספקטור, היה לפני כן ראש מועצת מכבים-רעות. לסיבוב השני עלו שנים. משה ספקטור שבסיבוב הראשון זכה לתמיכה גורפת של אנשי מכבים-רעות ואמנון מרחב, שבסיבוב הראשון זכה לרוב הקולות של אנשי מודיעין (אך לא של העיר המאוחדת). בסיבוב השני ניצח משה ספקטור את אמנון מרחב שוב הודות לגיוס מסיבי של תושבי מכבים רעות לטובת "מועמדם" ולאדישות לא מוסברת של אנשי העיר מודיעין.

steady1

New member
חפשי בדף מספר 7

מתאריך 28/12/04 יש שם מספר המלצות על גנים. בקשר לספקטור מעט מאכזב נכון לעכשו,אבל עדיין סביר לעומת מה שהיה כאן לפניו.

robius

New member
ספקטור

כללית, המקומונים משקפים מה שקורה בעירייה. אלא שאת צריכה לקזז את הקצוות משני הצדדים, הכאסח לשם כסאח ומצד שני החנופה. חוץ מזה, כמו בכל דבר בחיים, הצבעים הם בגוונים. יש חלקים טובים מאוד, יש שזקוקים למקצה שיפורים ויש מקוממים. עצתי לך, תקראי אבל תשקללי עם מה שאת חשה ועם איך שהדברים נראים לך בשטח במגעך הומיומי בעירייה ובכלל. והמסקנות שתגיעי אליהם, לכאן או לכאן, הם שיקבעו. בהצלחה בעירנו המתרחבת כל שעה.

למעלה