חדשה בסביבה

ה שרוטה

New member
חדשה בסביבה

אני אולי הוספתי פה ושם הודעות אבל בכל אופן אני חדשה כאן, אני מטורפת על אורלנדו כלגולאס הוא פשוט חתיך עולמי!!! ועכשיו, הרשו לי להציג בפניכם את השאלה שלי אלכם
אם מי אורלנדו צריך להיות?:
1) גילו (גניפר לופז)? 2) בריטני ספירס? 3) גוליה רוברסט? 4) איתך?

פרפר15

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif

והתשובה :אף אחת לא מתאימה לו אזזזזזזזז לדעתי קייט

ThisIsJustME

New member
היי ברוכה הבאה!

אני שירה ומקווה שתהני פה
ובקשר למי צריך אורלי להיות אז לדעתי עם קייט, כי היא פשוט הכי מתאימה לו אם הוא איתה מבחירה שלו! חחחחח

p r u d e n s

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo182.gif|מרי|

אני שיר בת 12 מכפר ורדים.
נראה לי שכל אנשה שתענה על הסקר תגיד 4. אבל- אורלי מתאים ביותר לרוז מקגאוון או אליסה מילאנו או שאנן דוהרטי או הולי מרי קומבס או כל מכושפת אחרת. אה, ואם הוא יהיה עם קיירה (או אולי זה קירה?) נייטלי אז זה יהיה כל כך חמוד!

ThisIsJustME

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

רק לא קיירה נייטלי או איך שקוראים לה אנ'לא ממש מחבבת אותה משום מה....... היא קצת מאוד מעצבנת אותי אם לא קייט (...או אני כמובן חחח) אז באמת אחת מהמכושפות ומישהי הציעה אתמול או משו כזה את פייפר (הולי מרי קומבס) ככה שפייפר זה באמת רעיון מגניב או אליסה מילאנו, רק שלא את שאנן דוהרטי

בטי בופ

New member
לא אני חושבת

שהוא צריך להיות עם אליסה מילאנו הם כל כך מתאימים הם ממש מושלמים ביחד וחוץ מזה אני לא ממש מחבבת את קייט (לא יודעת למה אז לא תשאלו)

p r u d e n s

New member
ליהי שיקיאר?../images/Emo182.gif|מרי|

במקרה כן! היא החברה הכי טובה שלי (בין היתר)! ויותר מזה-היא שלי! את יסמין, עכשיו אני נזכרת, היא מדברת עלייך מלא פעמים!

p r u d e n s

New member
אהה...../images/Emo182.gif|מרי|

אז אתם מדברות באיציק...את יודעת שליהי גם רשומה לתפוז? אבל היא לא ממש מבינה מה צריך לעשות פה...

כן?! ../images/Emo12.gif

איך קוראים לה?? ובאיזה פורומים אז היא כותבת?
(למרות שאמרת לי שהיא לא ממש מבינה מה צריך לעשות פה..
)

p r u d e n s

New member
אהה..../images/Emo182.gif|מרי|

הכינוי שלה זה ש י ר ל י ת והיא נמצאת בעיקר בבלוג שלי, אבל פעם באיזה חודש היא קופצת ל"זהירות בנות", למרות שאני כותבת הודעה בשמה והיא רואה טלוויזיה... אבל אם את רוצה לראות אותה-אצלי בבלוג.

-מ-ג-נ-י-ב-!!!!

דיי זה פשוט כל כך מגניב כאילו שאת מכירה אותה!! חחח
ואין בעיות, אני ייכנס עכשיו יותר פעמים לבלוגך...
חח

p r u d e n s

New member
מי יודע../images/Emo182.gif|מרי|

אולי תיפגשו שם. ומחר בבצפר, זה יהיה כזה מגניב! "היי ליהי, נחשי מי גולשת בתפוז" "מי?" "יסמין" "באמת?"

למעלה