חדשה בנושא

mayara1

New member
חדשה בנושא

שלום לכולן שמי מיה , די קשה לי קיבלתי את הבשורה שהסיכויים להרות קלושים ביותר, התייצבתי עם בן זוגי אתמול אצל מירב ועדיין קשה לי לקבל את המושג פונדקאות , נכנסתי לאתר לקרוא ומאוד נחמד לדעת שיש משפחה גדולה שתומכת ומחבקת כאן באתר. תעזרו לי תכתבו לי אני חייבת לדעת ובכלל לקבל חיזוקים לפני תחילת המסע המפרך הזה. תודה גדולה מיה

מירבי*

New member
ברוכה באה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מיה יקרה, אני שמחה שנכנסת לפורום שלנו. ראיתי כמה היה קשה לך אתמול. הקושי הזה מוכר ומובן, כל אחת מאיתנו כשעמדה בפני ההחלטה הכפויה במידה מסויימת, התקשתה לקבל את זה. אני בטוחה שכאן בפורום תקבלי תמיכה שתסייע לך להגיע להחלטה כשאת הרבה יותר רגועה ושלמה עם עצמך.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

חיזקי ואימצי הדרך אמנם ארוכה אבל יד ביד היא פחות נוראה. בהצלחה

עָנת

New member
מיה(שם מקסים) ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

השוק וההלם עולים כאשר מבינים שהסיכויים להרות אפסיים מאוד
. מיה,כולנו היינו שם. בהתחלה זה קשה ולא קל. אט אט אני בטוחה שתיתחזקי (ותחזקי) ותאמיני בכול ליבך שזו הדרך שתהפוך אותך אמא
המון הצלחה.

mayara1

New member
תודה ענקית!!!!!!../images/Emo140.gif

לכל המעודדות!!!!!!!!! תודה מקרב לב על העידוד והתמיכה אני בטוחה שבעזרתכן אצליח להתגבר על הקושי אני מתחזקת מפעם לפעם שאני קוראת את המסרים שאתן מעבירות אחת לשניה. מחמם את הלב, אני בטוחה שאמשיך לקרוא ובטוח כמו שענת כתבה לי שבסופו של דבר אחזק גם אחרות תודה תודה תודה חג שמח מיה

waizman1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מיה יקרה, הקושי היה אצל כולם.....אבל עם הרבה סבלנות תעברו גם את זה. אנחנו פה בשבילכם עם כל החיזוקים והתמיכה. זיכרו תמיד שאתם לא לבד...ואת המסע "המפרך" נעבור ביחד........עם הרבה סבלנות
רוצים לראות אותך כאן אצלנו...

למעלה