חדשה במערכה ...

באיזה מסלול? ברוכה הבאה גברת אייפון
כל רופא עובד עם מסלול מסויים, ייתכן ואם תגדירי את המסלול נדע יותר לכוון
איילת

אה...

אה... אני עוד לא יודעת. רק שבוע הבא ניפגש איתו לשמוע פרטים.
רק היום התבשרתי שהגיע תור התרומה...

האם הכוונה היא לתרומה מתורמת בארץ? או מעוברים שמוחזרים בחו"ל או מובאים מחו"ל לארץ?
בשנה פלוס שאני בפורום לא שמעתי על פרופ' מאירוב בחלק של תרומת ביצית אלא יותר בחלק של פוריות, אלא אם כן לא פורסם כאן או שזה משהו חדש.....

אני לא יודעת

איך הוא עובד. האם נוסעים לחול או מביאים מחול לארץ
אבל אין הכוונה לתורמת מהארץ.
אנחנו מתחילים לעשות מחקר. שמענו על בר חוה אבל התורים אצלו מאוחרים...
ונבדוק גם לגבי הדסה.
אצל מאירוב נהיה רק בשבוע הבא ואז נדע איך הוא עובד.
מלבד כמות ביציות, בדיקות גנטיות יש עוד משהו חשוב שצריך לשאול?
מה בערך העלות של כל התהליך?
אני גם מגיע עם פונדקאית אז אני מניחה שזה כבר יותר מורכב. לא?

מנסה לענות.... אני אישית טופלתי על ידי ד"ר בר חוה, מוזר שהתורים ארוכים....התורים ארוכים ליעוץ טיפולי פוריות אבל לא לתאום תרומת ביצית בדר"כ..... צריך לקבוע פגישה עם אורלי שאחראית על זה. תרצי אתן לך יותר פרטים.
ד"ר בר חוה עובד עם חברת מנור מדיקל, הבאת עוברים טריים מקייב כשההחזרה נעשית באסותא ראשל"צ.
אני חושבת שחשוב לשמוע לכמה ביציות מתחייבים ולכמה עוברים טובים
בדיקות גנטיות בסיסיות ביותר נערכות לתורמות בכל המסלולים, האם יש בדיקות מסויימות שאתם צריכים?
העלות שמסלול שאני מכירה הוא 26,900 ש"ח עבור העוברים (דרך חברת מנור מדיק) שמתחייבים ל 6 ביציות 4 עוברים טובים
כמובן שיש גם את עלות הטיפול לרופא.
אני חושבת שבמרבית המסלולים העלויות די דומות
שיהיה הרבה בהצלחה
איילת

ראשית, תודה רבה איילת

שנית, אין בדיקות גנטיות מסויימות שאנחנו צריכים לעשות
פשוט רוצים להיות בטוחים כמה שאפשר.
יש גם שיקולים של מראה חיצוני ? כדי שיהיה פחות או יותר
דומה גם להורים המיועדים?
בקשר לבר חווה, זה מה ששמעתי לא בדקתי בעצמי. האם הוא נפגש עם ההורים קודם לשיחה או משהו בסגנון?
אני אשמח לקבל טלפון שלו .
המון תודה על ההענות והאינפורמציה. את עושה לי קצת סדר בבלאגן שיש לי עכשיו בראש ובלב..

אשמח לתת לך את כל המידע שיש לי את יכולה לשאול כל מה שאת רוצה גם במסר....
אני לא יודעת לענות לך לגבי בר-חוה, לדעתי הפגישה הראשונית היא עם אורלי שאחראית על התחום. אני כבר הייתי שם במרפאה קודם לכן.
אני יודעת על לא מעט שעוברות אצלו הליך עם פונדקאית ותרומת ביצית.
למרפאה קוראים מרכז פוריות מאלף עד טף, תוכלי למצוא מידע רב באתר
אם את מתקשרת תבחרי בשלוחה של התרומת ביצית ומקסימום השאירי הודעה לאורלי 03-7620622. הם עובדים בימים א,ג,ה מ 12 בצהריים.
האתר שלו עם מידע שנותן כיוון
והוא עובד עם חברת מנור מדיק
בכל המסלולים ניתן לבחור נתונים בסיסיים חיצוניים (צבע עור, שיער עיניים)
בכל מקרה אשמח לעזור
איילת

OzzieGirl

New member
סקרנית לדעת למה הסתכמה עלות הטיפול לרופא

הי איילת,

אמרת ששלמת כ-26,900 בתמורה ל-6 ביציות ו-4 עוברים טובים, אבל הוספת שיש גם להוסיף עלויות לרופא על זה.

האם אוכל לדעת בכמה הסתכמו עלויות אלה לטיפול עד ההחזרה כתוספת ל-26,900?

אני במסלול הדסה /אוריגו. העלות שלנו היתה כ-11270 להדסה (כולל עלות החזרת קפואים לישראל ואיכסונם לכמה שנים, נדמה לי 5) + התשלום לאוריגו שהוא 17,600, אם לא רוצים שהם יארגנו את הטיסות והמלון בברנו (יותר מזה, אם הם גם מארגנים טיסה ומלון).

סה"כ 28,870 פלוס העלות שיצא לנו לארגן טיסה ומלון בעצמנו, שהיא תלויה במחירי טיסות שאפשר לתפוס ואיזה מלון רוצים. לנו לשניים זה הוסיף כ-$800 (טסים דרך בודפשט +רכבת משם, כי לבעלי קרובי משפחה שם, אז כבר נבקר אותם גם, והטיסות לשם די זולות).

ס"הכ נראה שהדסה זה כ-2000 שח יותר, ומבטיחים אותם 6-ביציות אבל רק 2 עוברים מאיכות טובה, ומה שחשוב זה העוברים.

כך שתהיתי כמה הוספת לטיפולי רופא. האם יותר מ-2000 שח?

אם יותר מ-2000, אז פחות או יותר מבחינה כספית ה"עסקאות" זהות.
אבל אם פחות הרי שמבחינת עלות בלבד עסקתך טובה יותר מהדסה כי מובטחים יותר עוברים (יתכן ובהבדלי המחיר ויש גם גורם של זמן, כי עלות שלנו זה לחודש אפריל 2014, ושלך הבנתי היא לפני כ-8 חודשים)

כמובן שלאחר ההשוואות הכספיות יש גם השוואות של התאמת פרטי התוכנית לצרכי כל אישה, ואת זה סיכמת יפה בכמה תגובות בעבר.
אם רוצים טריים או לא, אם יכולים לטוס או חייבים להשאר בארץ, וכו וכו. קיים כבר בפורום כל זה. רק צריך לעשות חיפוש.

אז ככה.... העלות לרופא שלי היא 1500 ש"ח עבור כל החזרה, בסה"כ היו לי 3 החזרות . אני קיבלתי רק 3 עוברים תמורת אותו הסכום....אם לא הייתי נקלטת בעובר השלישי הייתי מקבלת פיצוי של עובר רביעי. זה אפשר לי יותר החזרות של עוברים על פי המלצת הרופא שלי
כמובן שישנם רופאים שלוקחים פחות כסף על החזרה. יש גם את התשלום לאסותא עבור ההחזרה, אבל לא מדובר בסכום גדול.
הם מתחייבים למינימום 4 עוברים טובים שזה שונה ממה שהדסה מתחייבים לו
המחיר לא השתנה מאז אוקטובר 2013 שהיה הטיפול האחרון שלי....
מרבית העסקאות הן די זהות וההבדל בעלויות הוא די זניח בסופו של עניין.

למעלה