חדשה במודיעין

חדשה במודיעין

שלום לכם פורום מודיעין. אני שמחה לראות שיש אתר כזה מעשיר מעניין ומהנה. אני רואה שהאנשים פה בפורום הם די קבועים יש מקום לחדשים? אשמח לשמוע מעורכת הפורום עופרה לגבי הפורום (קצת מידע) אני גם חדשה בעיניני אינטרנט ומחשבים אבל בהחלט אשמח להשתתף בו!

seegall

New member
תמיד יש מקום לחדשים ../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

את מוזמנת להשתתף בכל נושא שמעניין אותך או להציע נושאים חדשים. ויום אחד אפילו תזכי להיות אשת השבוע ולספר לנו יותר על עצמך...

ברוכה המצטרפת ../images/Emo140.gif

אני אמנם לא עורכת הפורום, אלא רק גולשת בכחול (כלומר מנהלת שותפה לנטע ומתוקף תפקידי, שומרת שאנג'ל לא ישים מילים של שירים ושאף טרול לא יעכיר לנו את האווירה
) אבל אני שמחה להגיד לך שתמיד יש מקום לחדשים
את מוזמנת להשתתף בו, רק אזהרה קטנה -
הפורום ממכר
אנשים מגלים פתאום שבכל רגע פנוי הם כאן
בינתיים את יכולה לגלוש עם

רק שאני לא ממש יודעת איך אתם

מורידים את כל הלינקים האיקונים וכדומה לטקסט. הייתי שמחה לקבל עזרה. אני יודעת שכולכם כאן בוודאי עסוקים מאוד, אבל אם בכל זאת יש למישהו או מישהי זמן ויכולת להסביר לי איך מצרפים לדוגמה תמונה(כמו הכרטיסי ברכה למשל) או איך מצרפים לינק הקשור לנאמרוכו'

כשאת פותחת הודעה חדשה או בתגובה

להודעה קיימת, את יכולה לראות שכתוב לך בסוגרים מרובעים [סמיילים וסימנים לנושא] (שזה אומר לכותרת) או [סמיילים וסימנים לתוכן]. לחיצה על הטקסט תפתח לך חלון עם כל הסמיילים והסימנים למיניהם. כדי לצרף קישור (לינק), תמונה וכד', את צריכה לגלול את חלון ההודעה שלך קצת למטה, ואז תראי שיש לך שם אפשרויות לצרף קישור ב- 2 דרכים שונות (כשחלק מהטקסט שאת כותבת הוא הקישור, או כשורה בתחתית ההודעה שלך) וגם תמונות. אם תסתבכי - אנחנו כאן

כל הזמן מסבירים

גם לי את זה [איך לצרף קישור] ואני לא מבינה [ראי נא, עופרה, את שכתבתי לנטע] . איך לוקחים את הקישור למען השם? סתם כותבים אותו? ואם כותבים, אז מה? ולמה האמוטיקון של הדמעות לא עולה לי עכשיו?????? מפוזרת אמיתית מתברר....... כנראה מקרה אבוד בתחום,מי נתן לי רישיון?

אני שמחה שאני לא לבד בעיניין הזה אב

אבל אני בהחלט מתכוונת לנסות הכל. תודה

יקירתי, זה הולך ככה:

כדי ליצור קישור, את צריכה לפתוח את המאמר/דף אינטרנט שאת רוצה לקשר, ללכת לשורת הכתובת שלו, להעתיק את כולה ואז, כשאת פותחת "הוספת תגובה" או הודעה חדשה, אם תגללי את החלון קצת למטה, תראי שיש שם שתי אפשרויות להוסיף קישור כ"כתובות אינטרנט נלוות" או כ"קישורים בתוכן ההודעה". (ראי צילום מצורף) אם את רוצה שהכתובת תופיע כקישור בתחתית ההודעה שלך, תכניסי את הכתובת שהעתקת ב"כתובות אינטרנט נלוות" ותני לה שם ב"תיאור". אם את רוצה שהקישור יופיע בכיתוב כחול כחלק מהטקסט שאת כותבת, תכניסי את הכתובת שהעתקת ל"קישורים בתוכן ההודעה" ותחת הכותרת "מחרוזת מתוכן ההודעה" תכניסי משהו שכתבת בהודעה עצמה.

ועוד משהו, אם את רוצה לראות תמונה

או קובץ שצורף בגדול, פשוט תלחצי עליו עם העכבר וייפתח לך חלון נפרד שבו התמונה מופיעה בגדול

seegall

New member
אסביר בקצרה, כי המיטה מחכה...חחח...

כאשר את לוחצת על נושא ההודעה, תראי למטה 2 אפשרויות: הוספת תגובה, והוספת תגובה מהירה. אם את רוצה להתייחס בקצרה להודעה שנכתבה, תלחצי על "הוספת תגובה מהירה" ותקלידי את ההודעה. להוספת אייקונים לשורת הנושא, לחצי על "[סמיילים וסימנים לנושא]" ולהוספת אייקונים לתוכן ההודעה לחצי על " [סמיילים וסימנים לתוכן] ". אם את רוצה לצרף קובץ (word או תמונה) עלייך להשתמש ב"הוספת תגובה" (לא מהירה...). לאחר שתכניסי את תוכן ההודעה, תגללי לתחתית הדף ותמצאי אפשרויות להוספת קובץ או קישור לאתר ברשת. אני מקווה שקצת עזרתי.

seegall

New member
וואלה את צודקת - אני מכורה ../images/Emo70.gif

האמת היא שכדי להרגיש חלק מהקהילה, צריך להיות מעורה בכל מה שקורה פה וזה אומר לבלות פה הרבה זמן... אני יכולה להגיד בשבחו של הפורום הזה לעומת פורומים אחרים שהשתתפתי בהם, שהאנשים פה מאוד לבביים ומכניסי אורחים. הרצון לעזור הוא עצום ואת הביקורות יודעים להגיד עם חיוך ופרח

Angel972

New member
אני שם מילים של שירים ../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

ברוכים הבאים

למעלה