חדשה בדו"ג

חדשה בדו"ג

שתי שאלות: 1. מתלבטת בין סאן יאנג 125 (HD/ג'וירייד) לבין יוסאנג 125. 2. האם 125 יספיק לפעם-פעמיים בשבוע פ"ת-רחובות? ביום יום חולון פ"ת. אשמח להמלצותיכם/תגובותיכם.

שתי תשובות

1. הייתי הולך על הג'וי ולו רק מטעמי סחירות. אפקט העדר לא תמיד בוחר את המוצר הכי טוב, אבל אני גם לא שומע אותם מתלוננים יותר מדי. 2. בשביל נסיעות כאלה הייתי מעדיף קצת יותר סמ"ק. אבל לא חובה. אם הרשיון שלך אינו מוגבל הייתי בודק רכישה של כלי קצת יותר גדול.

dts

New member
עשית נסיעת מבחן ?

לטעמי ה HD125 הוא ליגה מעל ה 125 האחרים של סאן יאנג ועולה יותר $$ מי זה יוסיאנג ../images/Emo2.gif 125 לנסיעה כזו ארוכה על כביש 4 זו התאבדות ולבטח לנהג חדש לדעתי ! הקטנועים הללו לא עומדים בקצב ובשטף התנועה בכביש רחב והומה שכזה ובנוסף אם את חדשה בתחום תצברי נסיון לפני עליה על כבישים כאלו (בעצם כל כביש).

e-shfiyut

New member
אני נוסעת את זה כל יום.

חולון-פ"ת. ולא דרך כביש 4. מספיק בהחלט.

יוסנג --125

תמתיני עם זה עדין זה קטנוע חדש תוצרת קוריאה או שתקני את זה ותהיה השפן הנסיונות שלנו ותגידי לנו מה קורה עם הקטנוע והביצועים שלו על הכביש סאן יאנג אחל'ה -תעשה נסיעת מבחן על 2 הדגמים של הסאן יאנג ותראי מה מתאים לך

V o l a r e

New member
ג'וירייד

מניסיון אישי, הג'וירייד 125 הוא כלי מאד מהנה, פשוט כיף לנסוע עליו. בנוסף, האח הגדול שלו כבר בנה לדגם שם טוב ומכאן הסחירות הגבוהה (אמנם ה-125 עוד לא באמת הספיק לצבור ותק משמעותי). הוא מרווח, מאובזר ויש לו נוכחות של אופנוע על הכביש (הוא פשוט גדול) אז לפי הרושם שלי, נהגי 4 גלגלים נוטים להתייחס אליו מעט יותר ככלי רכב. יוסאנג עדיין צריך להוכיח את עצמו. אולי הוא יהיה הדבר הטוב הבא... נכון שאת יכולה להתנדב להיות אחד המנסים אותו ולהינות מהמחיר הנמוך יחסית בתמורה לחוסר הודאות, אבל זאת החלטה שלך... מצטרף להמלצות לצבור נסיון השתלבות בתנועה לפני עליה על כבישים מהירים (לפחות 1000 ק"מ...)! בהצלחה.

תודה לכולכם על התגובות

אני אעשה נסיעת מבחן ואז אחליט: ג'וירייד, יוסאנג או קימקו ניו דינק (שעכשיו רק נכנס למשוואה..).

גוייריד חרא של כלי

אז לכול מי שתלהב מהכלי המגעיל הזה הוא טוב רק בתוך ת"א לא יותר..היה לי בזה חדש והעפתי אותו קיבינימט.. לא יציב..צעקן, לא מהיר..הוא טוב ועביר לתוך ת"א לא יותר ובטח לא לכביש מהיר. חבל על הכסף לקנות כזה כלי.. קימקו גרנד דינק יותר טוב ממנו בהרבה..בכלל כל הקימקו טובים יותר. מניסיון אישי..נסעתי על כך כך הרבה כלים ואני יכולה להגיד לכם שחבל לכם על הכסף לקנות גוייריד...

למעלה