חדשה באתר

תלתים

New member
חדשה באתר

שלום לכולם, אני כאן בשם אחותי, אם כי אמליץ עליכם במהרה, אך כרגע היא עוד כואבת מהארוע האחרון. אחותי ובעלה קיבלו אישור לפונדקאות. פניתי למשרד הבריאות והם המליצו עליכם (כל הכבוד). אשמח לשמוע על האתר, מי הכותבים בו, האם גם הפונקאיות? האם אתם ממליצים לפנות לתיווך, לנסות לבד? אם ננסה לבד, מה צריך לעשות? הבנתי שצריך לחתום על הרבה הסכמים, יש לכם דוגמא להסכמים כאלו? מהן הבעיות השכיחות כשנכנסים לפרויקט הזה? כל פרט, מידע יתקבלו בברכה. חג אורים שמח.

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

בפורום שלנו כותבות פונדקאיות ואמהות מיועדות. אני מציעה לך להגיד לאחותך לקרוא את ההיסטוריה של הפורום, את המאמרים והקישורים, ניתן ללמוד מכך הרבה מאוד על התהליך. בהצלחה וחג שמח!

תלתים

New member
היכן אני מוצאת את המאמרים

ואת ההיסטוריה של הפורום? תודה על קבלת הפנים המאירה.

שלום לך ובהצלחה לאחותך

כהתחלה וכמענה לרוב שאלותייך פשוט אפנה אותך לקרוא בפורום המאוד פורה הזה, יש פה המון מידע רלוונטי, פשוט המון. ובקצרה ספציפית: ההחלטות שצריך לעשות לאחר אישור משרד הבריאות הן אכן רבות, החל מהאם לעבור את התהליך לבד או עם מלווה, המשך וכלה בהחלטות בירוקרטיות הנוגעות להסכם בין ההורים לפונדקאית וטיפול במהלך ההריון והלידה. אני אישית ממליצה לקחת התהליך ב 4 שלבים עיקריים, ומכיוון שאני מאוד בעד ליווי, (אני אמא ביולוגית שסיימה תהליך בהצלחה וחובקת תאומות בנות שנה וחודשיים בערך), אז שלב ראשון: לקרוא החומר טוב טוב, לעכל, לחשוב, ולקבל החלטה לגבי אם עושים לבד או עם ליווי, שלב שני:למצוא פונדקאית מתאימה דרך מרכז מלווה או לבד תוך כדי למידת הנושא לעומק ויש הרבה מה ללמוד, זה עסק מורכב וחשוב ביותר. שלב שלישי: כל הבירוקרטיה שזה מבחנים, בדיקות רפואיות רלוונטיות, בחירת רופא מלווה, טיפול בחוזה/הסכם אצל עו"ד ופה יש הרבה דוגמאות כשתגיעו לזה זה יהיה רלוונטי והגעה לחתימה בוועדה, שלב רביעי והכי חשוב: הטיפול/ים ההריון ושיא השיאים..... בגדול זה נראה מפלצתי אך מנסיון, אם עושים הכל בתבונה, באחריות ומתוך אנרגיות טובות, ההצלחה מגיעה!!!! והתהליך לא כ"כ ארוך, אצלנו מיום ההבנה שצריך ללכת על זה עד ללידה לקח שנה וחצי תודה לאל. כאן כותבות פונדקאיות והורים ביולוגים, הפורום הזה היה לי למשענת ועדיין למרות שאני אחרי, לא מצליחים להתנתק כנראה...בהצלחה!

מיכל89

New member
לחדשה באתר

אני פונדקאית ועושה את התהליך ישירות עם ההורים וזה ממש ניפלא קודם מזל טוב על קבלת האישור והרבה הצלחה

למעלה