חדשה באיזור

שיח אחר

New member
איחולים לבביים

עוד לא קיבלתי רשות להמראה...
אבל מנצל את ההזדמנות, לפתוח את השתתפותי בכתיבה בפורום עם משהו חיובי. אני מאחל לך שהידע שרכשת בפרק א יאפשרו לך לעשות ולחיות את פרק ב טוב יותר ומאושר יותר. שיח אחר

רות 2

New member
והכי חשוב ....זיכרי...

להבין במקום לכעוס להדגיש חיוב במקום לבקר לשתף במקום להסתגר להתייעץ במקום לדרוש לבקש עזרה במקום לבוא בטענות.. "יפה "רות"..את באמת מוכנה לפרק ב´...... (אני תמיד מדברת לעצמי אל תשימי לב) ברוכה הבאה

כוכבית39

New member
../images/Emo20.gif חן חן

תודה, תודה, על העידוד אכן אני זקוקה לו, יש לציין שחיצונית לא מרגישים עליי אבל הכל בפנים ומעודדת את עצמי זה יעבור ויהיה בסדר סך הכל תקופה ויהיה טוב

כוכבית39

New member
../images/Emo13.gif

תודה לך הרשה לי להגיב, משעמם לך בפרק א´ שאתה נכנס לפרק ב´ ?אל תמהר להגיע לפרק ב´

כוכבית39

New member
פרידה מפרק א´

אחרי הרבה שנים של שנות נישואים פתאום אני לבד וכל כך נחמד שאפשר גם להכנס לפרק ב´ בפורום ולדעת שיש עוד שותפים גם כשיושבים לבד בבית ליד המחשב אשמח אם יהיה מי שיעזור לי לעבור המשבר של פרק א´ ונראה לי שאמצא בו את התמיכה אודה לכם מחכה לתשובתכם

שיח אחר

New member
"פתאום אני לבד"

ה"לבד" הזה הוא לא "פתאומי"! לו לא היית "לבד" בפרק א - לא היית מסיימת אותו. לעיתים אפשר לא לחוש "לבד" גם כשאת "לבד בבית". ההרגשה והתחושה של הבדידות, אפשרית גם כשמישהו אחר מסתובב בבית. רק תחושה של "ביחד", של "לחיות עם" ולא רק "לחיות לצד", מסירה את תחושת הבדידות. ה"ביחד" הזה יכול להיות קיים גם עם חבר, לא צריך להתחתן בשביל זה. כשיש "חברים תומכים" לעולם לא תהיי "לבד"! אני מאחל לך, שתמצאי, כאן ובכלל, כאלו חברים תומכים ומעודדים. כמה טוב שיש חברים! שיח אחר

כוכבית39

New member
כבר לא לבד

אכן אתה צודק גם כשהייתי בפרק א´ הייתי לבד אבל ידעתי שמישהו חוזר בלילה הביתה וזה ניחם אותי וכבר אני חושבת שמצאתי חברים תומכים , תודה לכם

ophra

New member
ברוכה הבאה |כוכב|ית...

אל
נו החם והקט...
לא הצלחתי להבין בדיוק ממך: פרק ב´ שלך הוא למעשה סיומו של פרק א´? או זוגיות חדשה? שלא תביני לא נכון - דנו פה הרבה בהגדרה של "מהו פרק" בחיינו ואני דווקא מסכימה לחלוטין עם ההגדרה שהשלב שאחרי פירוק הנישואים והחיים לבד מהווים, ללא ספק "פרק"... רק סתם...
אם את כבר מספרת שנבין מה...
עפ
(מאמצת את הרעיון ונהנית מפרק ב´ שלה)

כוכבית39

New member
../images/Emo36.gif תודה

תודה על הקבלת פנים אני גרושה אחרי הרבה שנות נישואין אין לי בן זוג כרגע רוצה את החופש והשקט הנפשי

*יערית

New member
שלום לחדשה../images/Emo140.gif

את גרושה.....והתחלת פרק ב´ שלך בחיים אזיי אומר? אתעם בן זוג?או שאת גרושה ומחפשת פרק ב´.. כי זה משהו אחר....אבל כאן זה המקום לחשוב שאנחנו גם בפרק ה´ של החיים
אמרנו כאן..שאין פרקים יותר

כוכבית39

New member
יערית

או קיי מקובל שאין פרקים אבל זאת המציאות ולפעמים היא כואבת,משתדלת תמיד לחייך
ונהנית מהחופש מתחילה לראות את החיים בצורה אחרת "חייך אל העולם והעולם יחייך אליך"

*יערית

New member
זה מוטו בחיים!

חייך אל העולם והעולם יחייך אליך! הנה תתחילי לגלגל את גלגל החיים החדש שלך

למעלה