חדשה באיזור

חדשה באיזור

שלום לכוללם, אנחנו עוברים לגור בעירכם בקיץ הקרוב. אשמח לקבל המלצות לגני עיריה ( גן חובה ) . האם יש איזורי מגרים מומלצים יותר / פחות? כל אינפורמציה תתקבל בברכה. תודה לכולם

JAMES DEAN

New member
ברוכים הבאים בצל קורתינו

נוכל להמליץ לכם גן חובה רק לפי איזור המגורים שאתם תבחרו. דתי/חילוני/מקצועי... בקשר לאיזור מגורים גם כן נוכל להמליץ לכם רק אם תתנו לנו כיוון על מה שחשבתם. אל תשכחו שהעיר גדלה עם השנים וכיום היא מונה למעלה מ-32000 תושבים.

ZiV GiLbOa

New member
ברוכים הבאים לעירנו החמימה.

אז קודם, שאתם באים לבקר פה עד המעבר אתם מוזמנים למאנצ'יז- בית קפה לנוער במעלה אדומים. הוא פתוח בשלישי וחמישי ב4 עד 9. דבר שני אתם תמיד מוזמנים לפנות לאתר העירייה שמופיע בקישורים בצד פה בפורום ולברר שם על גני חובה. לפי מה שידוע לי יש במעלה כמות נכבדה של גנים פה בעיר. ואני לא הכי בטוח שאת יכולה לבחור את הגן שאת רוצה וזה הולך לפי איזור מגורים, כמו יסודי. מקווה שעזרתי ושוב, ברוכים הבאים :)

הי טריניטי2004 ../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לעיר

אני אוהבת את שכונת צמח השדה (06) ואת שכונת מגדים (03). שכונת צמח השדה יותר חדשה משכונת מגדים, אבל שתיהן טובות לדעתי. המלצות לגני חובה - יש גני חובה מצויינים בשכונת צמח השדה ברח' השיזף, יש גני חובה מצויינים בשכונת מגדים (ברח' הראשי של השכונה, רח' מגדים). אשמח לעזור ספציפית יותר לגבי המלצות גנים כשתדעי איפה תגורו.

קצת באיחור אבל..../images/Emo15.gif

ברוכה הבאה!
אני אישית מאוד אוהבת את 06-צמח השדה ו-07-נופי הסלע(איפה שאני גרה). שני האזורים הם בשני הקצוות של מעלה אדומים. באמצע אני לא ממש אוהבת את הסביבה שם... מאחלת השתלבות מהירה

למעלה