חדשה אצלכם

zivarobas

New member
חדשה אצלכם

שלום לכולם. לקראת סוף המלחמה מצאתי את הפורם הנפלא הזה וקראתי אותו בשקיקה כקורא סמויה לא אחת הזלתי דמעה או ממש התייפחתי מהדברים המרגשים שנכתבו כאן. אז ככה אני אמא לחיילת משוחררת {כלבנית בח"א} ולבן בהנדסה קרבית שבעיקבות המלחמה לא סימו טירונות במתקונת הרגילה אלה נלקחו לשמירה בגבול מצרים ע"מ להחליף חיילים סדירים סיום טירונות מסע כומתה "כסופה" ללא ההורים ועכשיו נמצא באימון מתקדם. והשבת לא יוצא ומקווה לפחות שיפתח את הטלפון כי היה סגור כל השבוע. אז שתהיה שבת נפלאה לכולם גם לאלה שהבנים, בנות, בעלים, חברים לא חוזרים השבת.

שלום זיוה וברוכה הבאה../images/Emo39.gif

שיהיה בהצלחה לבן באימון המתקדם. אבל- את כבר אמא משופשפת. אז בטח יודעת יותר מדבר אחד או שניים.

רותם351

New member
ברוכה הבאה זיוה../images/Emo140.gif

ושבת שלום לך ולכל יושבי הפורום.

דגנית11

New member
לפי התיאור שלך, הבן שלך גמר טירונות

בהנדסה קרבית יחד עם האחיין שלי. מסע כומתה ללא הורים וכו'. הוא נמצא עכשיו בקורס חובשים.

ברוכה הבאה!

zivarobas

New member
תודה על קבלת הפנים החמה

הבן אכן היה במחזור הזה, ועכשיו צריך היה להתחיל קורס של נוהג פומ"ה אבל אין פומ"ה אז עושים השלמות למה שלא הספיקו בזמן הטירונות כי 3 שבועות אחרונים החליפו חיילים סדירים , המזל שהצד ההוא של הגבול שקט כי כמו שאני אמרתי לו שמו שם תינוקות שלא יודעים מה לעשות. אני יושבת ומחכה שיכנס כבר נוהל שבת ויוכל לפתוח את הטלפון ולהחזיר צלצול על כל האס אם.אסים ששלחתי לו.

מאקי

New member
ברוכה הבאה..... כיף לפגוש

פנים נוספות... ולהרחיב את המעגל...... מקווה שיפצו אתכם בקרוב במסע אחר........

mikca

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בהצלחה רבה לבן בשירות, שיהיה קל ושלא תהיה לו עבודה.

סמדר בנ

New member
ברוכה הבאה זיוה

מקווה שהבן יחזור עכשיו למסלול האימונים המתוכנן. והבת - האם היא לפני הטיול הגדול?

zivarobas

New member
החייל שלי צלצל

אתמול בלילה אחרי שבוע של דום שתיקה רק אני שלחתי כל יום הודעה לטלפון סגור, מאושר עד הגג סיפר שהראו להם את הפומ"ה ובשבוע הבא יתחילו ללמוד. סיפר שקיבל 2 חבילות ממני אבל שחסרה השתיה הקלה ויבש לאכול עוגות עוגיות ואת כל מה שאני שולחת בלי בקבוק קולה או שתיה אחרת. אם בכלל ניתן לשלוח בחבילה בקבוק שתיה? והבת חוזרת עוד שבוע מטיול של 3 חודשים בחו"ל אני כבר סופרת את הימים שעות ודקות עד לתאריך. למזלה לא הייתה כאן בזמן המלחמה עשתה חיים בשביל כולנו, ביקשתי שתחזור כשהכל יגמר.

זיוה-בקרוב תשמעי מבנך

שהוא מאוהב בפומה. זה מצב נורמלי ואל תידאגי.(מצב בילתי הפיך) השלב הבא יהיה שהוא יבקש ממך לקנות לו "עץ ריח"( כזה כמו באוטו). שלפומה יהיה ריח טוב. לעניין שתיה- אל תישלחי . גם לא קרטונים של מיץ. הם לא עומדים במסע- מניסיון. צריך לתת לו מטבעות למכונות שתיה . לאורך השבוע הם בפעילות בשטח והפון יהיה סגור. ככה זה. יהיו הרבה שבועות כאלה. ( אמא של מ"כ בהנדסה קרבית.)

ע ו מ ר 4

New member
שבת טובה

אולי לא קרטונים של מיץ.... אבל קופסאות כאלה קטנות של שוקו עמיד...אם אוהב,בהחלט שורדות את תלאות הדואר גם למקומות מרוחקים. ממילא לא יגיע קר....ועם עוגיות בהחלט יהיה טעים. פון סגור? זה בסדר. את תמשיכי להשאיר הודעות אוהבות .. הודעות עם חיבוק של בוקר. חיבוק של לפני השינה. וישנם עוד הרבה שכאלה.... והוא יאהב לקרוא אותן כשיפתח את הפון..... ככה זה. הילדים שלנו בצבא...והתנאים מכתיבים לנו........................אחרת.

אין בעייה לשלוח שתייה בפחיות או

בקבוק פלסטיק. רק כדאי שלא יהיה מוגז. למשל משקה תה קר, תפוזים וכד'....

למעלה