חדשה ... אפשר שאלה?

July84

New member
חדשה ... אפשר שאלה?

שלום לכולם , קודם כל בהחלט מגיע לכם כל הכבוד על הפורום ועל כל הכתבות העניניות בהחלט אהבתי והתרשמתי. רק שתדעו לפני שהחלטתי לשלוח את ההודעה קראתי מלא דפים בארכיון ואת כל הכתבות ונותרתי רק עם יותר חששות ובילבולים
טוב אז אני אתחיל בהתחלה קוראים לי יולי ואני סטודנטית בגלל זה השנה החלטתי שאני אנסה להתגורר במעונות ונראה איך יהיה... הקטע שממש לא טוב אני עם שותפה, היא יחסית בסדר הקטע שהיא נורא דומיננטית (ההפך ממני ) וגם חסרת כל נטייה ללמוד ולכן רוב הזמן משועממת ומה לא עושה משנה את החדר (אבל כל החדר כולל מיטות וארונות) והכל כמובן בלי לשאול אם אכפת לי ועוד מלא דברים אחרים שמפריעים לי אבל אני לא אשפוך את הלב פה
בזמן האחרון כבר זהו אני מרגישה שאני לא יכולה להמשיך לחיות ככה אחת בתוך השניה במיוחד שהיא ממש לא מתחשבת ... אז החלטתי לשכור דירה לשנה הבאה כמובן הסמסטר אני כבר אסבול בשקט. אבל איך להתחיל ? באיזו סכומים מדובר? אני מחפשת דירה בקרית טבעון ויקר שם... וגם יחסית מעט דירות האם יש מצב למצוא דירה שהשכר דירה כולל מים ארנונה וחשמל? בקיצור כל מידע שתוכלו לתת אני אודה המון אז תודה רבה ומצטערת על המגילה...

July84

New member
מישהו אולי יכול לייעץ לי ?

אני מבולבלת לחלוטין וכן קראתי את המאמרים אבל עדיין ... מצטערת אם אני מציקה

Sivangen

New member
תלוי.

עקרונית הייתי מתחילה בהומלס ומד"ס, ואם את לא מוצאת שם שום דבר מעניין- תנסי למצוא או איפה שאת לומדת, או בלוחות מודעות אחרים- מרכזיים קהילתיים, ואפילו עמודים ברחוב (כן, יש עוד אנשים שמחפשים שותפים ככה). את כמובן צריכה להחליט אם את אכן רוצה לשכור עם שותפים או לבד- זה ישנה לך מאוד את המחיר-לבד יותר יקר. אני לא מתמצאת במחירים בצפון בכלל, אז אני לא רוצה להטעות אותך. אם יקר בקריית טבעון- יש אפשרות למקום אחר? את צריכה גם לראות אם יש לך מספיק חסכונות או משכורת כדי שלא תיתקעי. אבל אם את מדברת רק על שנה הבאה- בכל מקרה אין לך מה להתחיל עכשיו. תתחילי חודשיים- חודשיים וחצי לפני- רק אז זה יהיה רלוונטי. שיהיה
! <קצת חומר למחשבה: יש מצב לדבר עם השותפה ולראות איך פותרים את זה? או לחילופין- בשנה הבאה בהכרח נשארים עם אותם שותפים?>

LadyWolf

New member
את לומדת באורנים במקרה?

מתוך היכרות עם המכללה, בקפיטריה ועל רוב לוחות המודעות תמיד יש מודעות על דירות בטיבעון או קרית חרושת ואפילו אלרואי ובכל מקרה המון בהצלחה!

July84

New member
אכן כן

ואיפה זה אלרואי וקרית חרושת ? רחוק? תודה...

LadyWolf

New member
אלרואי וקרית חרושת

אלרואי הוא הישוב שכביכול מתחת לאורנים, בכביש שיורד לכיוון חיפה קרית חרושת היא ההמשך שלו לכיוון צומת התישבי אגב החלק הדרומי של טבעון נקרא גם קרית עמל או תל עמל

נ ע מ ה א

New member
היי... גם אני לומדת באורנים, גרתי

גרתי במעונות בתחילת השנה וגם בשנה שעברה.. חזרתי הביתה ואני רוצה לחזור שוב למעונות... באיזה בניין את גרה?

LadyWolf

New member
../images/Emo23.gif בניין 10 ../images/Emo9.gif

עם המרפסת שכולם היו עלים להתמזמז עליה איזה זיכרונות יפים :) למרות שבכלל גרנו בבניין 8

למעלה