חדשה! אני!

חדשה! אני!

שלווווווווווווווום! קוראים לי הדר ואני בת 15 (טוב...עליתם עלי, 14 חצי) מחיפה, והחלטתי להצטרף לפורום...אז שלום!:)

tushtush100

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

גם אני חדשה פה וגם אנוכי מחיפה....מבית סוהר עירוני ג' ואת? יש לי הרגשה שאני מכירה אותך- חחחחח.... תגידי מישהו פעם קרא לך הדס- אם כן אז זאת אני... חחחחח... (או שאני סתם חושבת שאני מכירה אותך...) בעעע הסתבכתי אין לי כוח... לישון

tushtush100

New member
טחחח- ידעתי../images/Emo70.gif

כפרה שלייייייייי!!! לא התגעגעת אלי?! חחחחח אין איזה גאונה אני :) מזמן לא ראיתי אותך-מאז פורים אין, תודי שאת התגעגעת אליי חח אני חולה עלייך-את ממש מתוקה
נ.ב ד''ש לנועה :)

tushtush100

New member
אני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif להתחנפן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הדר הדר יקירתי אני לא מתחנפת! תראי אני כבר זוכרת ת'שם שלך- מגיע לי פרס

DeathAngel

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום
אני אורן 15 מב"ש
מקווה שתהני

fipo

New member
למה בוווד זוהר

חמודה... למה בוורוד זוהר?!
LOVE YOU ALL

סמוראית

New member
ברוכה הבאה הדר!../images/Emo24.gif

אני שני גם מבאר שבע וגם אני בת 14 וחצי (עוד 3 חודשים ויום יש לי יומולדת
) בקשר לתגובה של fiqo - זו דנית והיא שונאת את הצבע ורוד...
חשבתי שכדאי שתביני על מה היא מדברת...

fipo

New member
א. ברוכה הבאה

מצטערת על ה...(איך שלא תקראו לזה) בהתחלה פשוט אני משתדלת להתרחק מוורוד אז כמו ששני הציגה אותי... אני דנית!!! נייס טו מייט יו!!! תודה רבה שני!!!!! ותעני לעזזאל לאי סי קיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכן אני לא סובלת את הצבע ורוד!!!!!!!!
LOVE YOU ALL

מה יש לך נגד הצבע?

תאמת..הוא נגע בך שיצאתי מהחדר? כי עם כן!! אני יתעצבן. לא באמת...מה קרה לך עם הצבע הזה? הוא חמוווד
אבל אני ינסה שלא להזכיר אותו פה הרבה, או בכלל (נסי להסתכל על השם שלי עד למיצי...)

fipo

New member
אין שום בעיה!

זהו מרגע זה מחקתי את הוורוד זוהר בשבילי את רק מיצי! אז היי וביי ונתראה מתי שלא נתראה

Snow Yte

New member
היי...../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה
מה קורה
אני שירי בת 15 מהרצליה, גם די חדשה פה...

למעלה