חדשה אני מנסה

רותית2007

New member
חדשה אני מנסה

שלום פרסתי פריסה ממוחשבת מסר בשלוש רציתי לקבל קצת הסבר השאלה שנשאלה מה עליי להבין ממחשבותיו של x עליי התוצאה 1 שמונה גביעים 2 מלכת הגביעים 3 ארבעה מטות שמונה גביעים מסמל נטישה פרידה סיום מלכת הגביעים מסמל מיניות חושניות יצרים ארבעה מטות מסמל בית משפחה חופה עזרו ליצור תמונה ברורה קלף מ"ס 1 מסמל פרידה וקלף מ"ס 3 מסמל בית חופה איך לחבר את הנתונים יחד תודה מראש

בשביל פריסת מסר

צריך יותר רקע... כמו מה אופי הקשר שלכם, מה הקונטקסט באופן כללי נראה לי כאילו שהוא לא שמח (מלכת גביעים) שהוא צריך לוותר או לעזוב (8 גביעים) מסגרת כלשהי (4 מטות)

מגי 336

New member
אני רואה את הקלפים באופן אחר

1 שמונה גביעים 2 מלכת הגביעים 3 ארבעה מטות הבחור עזב קשר שהיה מושתת על יחסי אישות, בחיפושו אחר מסגרת, או אישה שאיתה יוכל להקים מסגרת, לפי מה שנראה הוא עדין נמצא במחשבות או במשיכה כלפי הקשר הקודם.

רותית2007

New member
נתנאל בר אור ל שלום

הרקע לקשר הוא מאד מורכב ומסובך מדובר במשולש רומנטי בפועל הבחור עזב את הבית ובא לגור אצלי כדי להפעיל לחץ אני מודאגת כי הוא מאד סגור ולא ממש שולט במצב איזו פריסה אתה מציעה לי ליפרוס והאם יש פוטנצייל לקשר הזה

רותית2007

New member
נתנאל בר אור ל שלום

הרקע לקשר הוא מאד מורכב ומסובך מדובר במשולש רומנטי בפועל הבחור עזב את הבית ובא לגור אצלי כדי להפעיל לחץ אני מודאגת כי הוא מאד סגור ולא ממש שולט במצב איזו פריסה אתה מציעה לי ליפרוס והאם יש סוף לקשר הזה

הייתי ממליץ על פריסת

ניתוח קשר בין-אישי מורחב
פריסה מאוד מעמיקה אל תשכחי לנסות לפרש קודם....

למעלה