חדשה אבל............

רגב ת

New member
חדשה אבל............

ראשית בריאות לכולם(הכי חשוב) יש לי מספר דילמות בקשר לבנותי (אשמח לקבל עצות מניסיונכן) ובכלל אם יש מצב להשתלב:)

בוליפלג

New member
ברוכה המצטרפת../images/Emo140.gif

כפי שכבר נאמר - יש מקום לכולם
נשמח להכיר, ספרי מעט עליכם, ובהזדמנות זו את מוזמנת לשאול, להתייעץ ואנו נענה ממיטב נסיוננו ומשנתנו

רגב ת

New member
3 אוצרות מקסימות יש לנו:)

אנחנו נשואים 7 שנים ויש לנו 3 בנות מקסימות הגדולה בת 6 השניה בת 2.8 והצעירה בת 7 חודשים שאלה: מותר לתת להם קצת אקמולי כשיש כאבים מבקיעת שיניים?

בוליפלג

New member
נעים מאד להכיר../images/Emo13.gif

כשאני מזהה שמדובר בכאב שקשה לשאתו, אני בעד שיכוחו, בכל דרך שתענה על הצורך.. לכן, מבחינתי, גם אקמולי בא בחשבון.

בוליפלג

New member
ואגב,

סביר שאת יודעת, אך אכתוב בכל מקרה - יש 'משככי כאבים' אחרים ספציפיים לשיניים, כגון: טיג'ל, וגליגם..הם נחשבים ליותר 'טבעיים', אם אינני טועה (לפחות הגליגם).. הם אופציה נוספת להקלה. בשעות הערות ניתן כמובן להקל גם על ידי מזונות קרים..פירות קפואים למציצה וכד'... (נו - אני בטח לא מחדשת דבר לאמא ל-3
)

רגב ת

New member
שיניים

זה הקטע כל אחת מהן היו לה תופעות שונות לחלוטין לפני הבקיעה הראשונה היתה מעלה חום בלילה ובבוקר הופ! יש שן חדשה. השניה הסתובבה חודשים עם נזלת ומדי פעם הייתי מגלה עןד 2 חדשות ועוד 3 עד שבקעו כולן והשלישית הקטנה מתעצבנת מכאבים ושיניים אין באופק יום יבוא

בוליפלג

New member
אין האחת דומה לרעותה - וזהו כל הקסם../images/Emo13.gif

הן עוד תבאנה... שבוע טוף

רגב ת

New member
ברוכה הנמצאת(רק עכשיו ראיתי):)

ממש כיף לי לדפדף בהגיגים שלכן החזרתם אותי אחורה בזמן ממש נחמד

למעלה