חדשה אבל ישנה...

EastGirl83

New member
חדשה אבל ישנה...

הרבה זמן שלא כתבתי כאן... ואני חושבת שזה הזמן להתחיל לכתוב מחדש... אז מקווה שתקבלו אותי... שנית, אני חייבת לשאול משהו... קרה לכם שפשוט אין לכם כוח פיזית, נפשית ללמוד למבחן.... וכבר אתם מעדיפים לעשות אותו מועד ב'... הסיפור שלי הוא ככה, את התואר הראשון סיימתי, ועכשיו אני באונ' להשלמות לתואר שני... ואין לי כוחחחחחח אני מעדיפה לעשות את כל המבחנים במועד ב'... (ולא שיש הרבה מבחנים אבל עדיין כל מבחן הוא שווה ערך לארבעה קורסים) איך מחזירים את הכוח ללמוד....?

Lir האחת

New member
../images/Emo24.gif

השלמות לאיזה תואר שני? איך מחזירים את הכוח ללמוד? זו שאלה טובה. היו כמה דיונים על זה לאחרונה ... אולי תנסי לזכור תמיד מה המטרה שלך, לאן את רוצה להגיע למה בעצם את צריכה לגשת לבחינה ולעבור בהצלחה
לפעמים זה מעודד ונותן מוטיבציה להמשיך, כאשר נעשים יותר מודעים ליעד שאליו רוצים להגיע בסופו של דבר

EastGirl83

New member
אני תמיד זוכרת את המטרה שלי...

ותמיד ממשיכה הלאה... למרות שזה סיוט כי אני לא עושה את המקסימום מכל זה... למרות שאני יודעת שאני יכולה לעשות את כל המקסימום... וזה כאשר אני במיטבי... ותודה על המילים... אני עושה השלמות לתואר שני בהיסטוריה של מזרח תיכון ומגמת האסלאם.

Lir האחת

New member
אני מבינה אותך

יש תקופות כאלה. אין מה לעשות, אנחנו לא מכונות...אנחנו בני אדם [קצת מוזרים לפעמים
, אבל ייצורים אנושיים בסופו של דבר ] לא תמיד אנחנו מלאי מרץ, ריכוז וחשק לשבת וללמוד. צריך לדעת לסלוח לעצמנו, לא תמיד הכל מצליח ובא בקלות, לפעמים גם *קצת* קשה. אני מאמינה שבסופו של דבר יהיה טוב. נכון שזה מאוד חשוב ואני לא מזלזלת בחשיבות של הלימודים. אבל עם כל הכבוד, ("ויש כבוד") זה רק לימודים בכל זאת

כן, זה מה שקרה לי עכשיו,

עם "לשון המקרא" הזה... בגלל הזעם שלי, על החלאות מהאוניברסיטה, לא ממש היה לי ראש... ניגשתי בכל-זאת ופישלתי בגדול.
מזל שיש מועד ב'...

EastGirl83

New member
לשון המקרא...

אלוהים ישמור... הדבר הכי טכני והכי מעצבן שיש בעולם... עם זה אני סיימתי.... אבל גם אני עשיתי מועד ב' כי לא עברתי מועד א'... אז זה בסדר לפשל בפעם הראשונה....

b l a c k eyes

New member
או הו, בטח קרה. ועדיין קורה.

את כל המבינים שהיו אמורים להיות לי עד עכשיו דחיתי למועד ב, עצלנית שכמוני
מה אני אעשה? אני מצליחה ללמוד טוב רק במצבי לחץ, כשאני יודעת שממש ממש אין ברירה. אז מה עושים?... הלוואי והיה לי פתרון. בינתיים נהנים מהחופש המוחלט ו... כשיגיע הגשר נעבור אותו. אולי

EastGirl83

New member
../images/Emo13.gif

אז זה בסדר גמור שדחיתי את המבחנים ישירות למועד ב'...? טוב לדעת שאני לא היחידה שעושה את זה.... דרך אגב איפה את לומדת?

למעלה