חדשהה.. =]

reutkim

New member
=//

בואנה.. אני מרגישה עכשיו ממש כופרתת.. =// בעיקרון אני שמעתי רק על פעם אחת שהוא תקף את דרך החיים שלנו וגם זה אחרי תקרית לא נעימה שקרתה ואז הוא התנצל.. ברור שאני לא מעריצה את דרך החיים שלו וזה לא משו שאני לוקחת מהבנאדם לחיים שלי.. אני פשוט אוהבת תסגנון של המוזיקה ותשירים.. (חלק יותר חלק פחות וחלק בכלל לא.. ח.. )

sivanscom

New member
התנצל?

ואח"כ הוא בטח גם רצ לשיר את השיר שלו על אלפ בנות דתיות,נכון?

reutkim

New member
הסרד ההפוך..

קודםכל הוא כתב את השיר ואז הוא התנצל.. ח והוא כתב תשיר אחרי תקרית שקרתה.. תראו.. אני ממש לא מצדיקה אותו! ששמעתי את השיר זה עשה לי ממש רע.. אבבל כמו שאמרתי.. אינ לא מעריצה את דרך החיים ובתכלס גם לא את הבנאדם.. אני אוהבת חלק מהשירים שלו וזהו.. =]

אני לא יודע כמה פעמים העלתי את זה לפורום

אבל זה בטח היה פה כבר הרבה פעמים
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=403&msgid=78677224&archive=1 הכי מגעילים אותי הדתיים שאומרים שהם "מתים על השיר כי יש לו קצב טוב" בואנא יא חולים אני לא הייתי קורא לעצמי דתי אם אני שומע את השיר מבחירה! כמה צבועים אפשר להיות?! ראבק!!! *(שרשרתי פה לא כי בא לי לתקוף אותך אלא כי כאן המקום הכי רלוונטי לשרשר את ההודעה הזאת, ח"ו אני לא חושב שאת צבועה או משהו)

*זה היה לפני יותר משנה מהיום

קחו את זה בחשבון כשאתם קוראים את ההודעות שלי. סגנון כתיבה משתנה עם השנים.

coolit

New member
אני לא מבינה מה הבעיה..

מכירה את השיר אלף בנות דתיות מזמן מזמן.. וזה לא מפריע לי לשמוע את השירים היפים של עברי.. כן, זה קצת מעליב, אבל יש כל כך הרבה שירים שיש בהם אזכורים גזעניים.. חוץ מזה אתה יכול להחרים את עברי, לא נראה לי שזה כ"כ פוגע בו.. כל מי שנפגע מהשיר הזה- תכתבו לעברי שממש נדהמתם כשגיליתם את השיר הזה וכו'. בואו נגיד שהוא לא הראשון ולא האחרון שמתבטא בצורה כזאת.. ויש לי את השיר הזה על המחשב אבל אני לא שומעת אותו כמעט אף פעם.. זה לא מונע ממני לשמוע את השירים האחרים של עברי לידר. לא הייתי מביאה אותו להופעה בסניף, אבל בבית שלי אין לי שום בעיה לשמוע אותו. טוב חפרתי, וסתם טיפ- האמת שרוב השירים של עברי הם ממש ממש לא מובנים, הוא לא כותב כמו אביב שכותב ברור וכל אחד יכול להתחבר אליהם, עברי כותב הכלללל במטאפורות ורמזים.. כך שרוב מי שאוהב את השירים שלו אוהב אותם בגלל הקצב
[ההבדל הוא שלאלף בנות דתיות אין אפילו מוזיקה טובה
]

שמוצניקים. תירגעו.

לגבי עברי לידר- לא הכרתי את השיר "אלף בנות דתיות" עד שהזכרתם אותו כאן. קראתי את המילים שלו בשירונט והזדעזעתי, הזדעזעתי מאוד, זה שיר פשוט חולני שאין שום אפשרות להבליג ולהתעלם מהכיעור שבו, ואני מבין את מי שנפגע והחליט להחרים אותו. מצד שני, אני לא פוסל את כל המוזיקה שהוא עושה. אני מגנה ופוסל בכל תוקף את השיר הזה (ואולי שירים נוספים שאני לא מכיר, באותו סגנון), אבל אני לא מחרים את האומן! אם אני שומע את המוזיקה שלו זה לא אומר שאני מזדהה איתו ועם הדעות שלו\ עם דרך החיים שלו. בתור צרכן של מוזיקה, ספרים, סרטים או כל דבר אחר, אני לוקח מסננת גדולה-גדולה ומסנן בזהירות ובביקורת רבה את כל מה שאני צורך. אני נהנה מהמוזיקה שמתאימה לי, ושאין בה מסרים שפוגעים בי ובדברים שאני מאמין בהם גם דויד גרוסמן הוא אנטי-דתי שהתבטא לא מעט פעמים נגד הציבור שלנו, ואני משוכנע שאחוז גדול מאוד מגולשי הפורום קראו רבים מהספרים שלו ואף ראו את הסרט. כנ"ל לגבי עמוס עוז (בלי החלק של הסרט (-:...) מה הסיבה שאת מה שהם עושים מותר לצרוך, ואת מה שעברי לידר עושה- אסור?

coolit

New member
קודם אל תשתמש בביטויים כמו wtf,

אחר כך תעביר ביקורת על המוזיקה שאנשים שומעים..

רוני13

New member
זה ביטוי שמביע הלם!

ואין שום קשר למשמעות המילולית חחח...

בערך 7 אנשים מתולדות הפורום שהיו קבועים

הם משם אמוץ, נעמה, הודיה, ברית, שי ועוד כמה...

למעלה