חדשהה.....

חדשהה.....

אממממ אני מתהה על הגיימבויז!!11 אומרים שאני פאקצהה כי אני מתה עליהםם..סווו ואטט?!!11 אממממממממ בכיתה שלי קוראים להם הגיי בויז איזה מעפניםםם לחלקםם יש חברה פחחח אז שיסטמוו!!!1 אמאמממ אני נויי קדוושש המלקהה בת 11 היוםם יש לי יומולדדתת מזלטטט לייחעחעחר1! זהוו אני מתהה על אביחי ואדם המושלמים שיעשווווו לי ילדד ועחשיו!! זהוווו אני נויי
וזהוו אני מושלמתת...חחח אניי מביתת שמש ויש לי חבר כוסון שקוראים לו ניר חסןן מואהה שלמות שלי.י.. ואני חולה םגםם על רןן דנקקררוש ביעיוששש נתראה בעתיד''

yuliamir

New member
ברוכה הבאה

ולפי הדיבור שלך פה נראה שאת באמת פאקצה חחחח למורות שאין לי בעיות איתן אני יוליה בת 15 תהני מאמי

ירדוששש

New member
ברוכה הבאה [=

אני ירדן חולההה על אדם =P השתלבות & התמכרות מהירה ונעימה [:

גמאני מבית שמש... איפה את לומדת?

אני כרמל {גם מבית שמש} בת 13 ז' השתלבות מהירה&התמכרות נעימה כפרה אני על השלמות המתפרצת !!!!-->

Oshri siso

New member
../images/Emo4.gifואת לא מבינה למה אומרים לך פאקצה

מאמי,זה לא בגלל שאת אוהבת תגיימבויז, את טועה! קראי שוב תהודעה שלך ותביני {אני בספק עם פאקצות יכולות להבין} בקיצור שיהיה לך בסבבה אין לי משו נגד פאקצות, שיהיה לך מזל טוב וברוכה הבאה (=

חחח נכווןן!הוצאת לי ת'מילים מהפה

חח דוגרי מסתלבטת עלינווו.. מה אתם לא קולטים? עלקק בת 11 טחח

ירדוששש

New member
טוב תעזבו אותה...

עם היא בסתלבט אליינו , שיהיה לה בסבבה \: אבל לא יפה סתם לשפוט אנשים... אז שיהיה לה ברוכה הבאה וזהו..

OoנויoO

New member
ברוכה הבאה....שם יפה חחחח../images/Emo9.gif

אני נוי... השתלבות&התמכרות מהירה... אייסי:321181525

טובב מה אתם רוציםם..

אני לא מתתלבטת על אף אחדד1!1אני בת 11 ויכול להיות שאני בוגרת לגילל שלי....מה אתם מכנאיםם!?!אמממממ.....תודהה לכולם על הברוכה הבאהה מואהאאהה תעשו לי ילדדד חחח
וזיההוו אין לי מה להגידד לכםם יכול להיוותתת אני סופר פאקצצההש
אבלל מה אחפת לכםםםםםם?!1 אההה וווועוד משוו בכיתה שליי אמרוו לי "איזה פאקצהה את מה את אוהבתת ת'גיי בויזזזזז רק פאקצות אוהבותת אותם!!!!" אזז...סטמו

למעלה