חדשהה =]]

חדשהה =]]

היושש קוראים לי צליל שכטר.. אבל ... לצורך הפורום צליל אונגר חחחח אני מהצפון בת 15 ואני מ-כ-כ-כורה לטלנובלה בע"מ ו...לכפיר!! חחח אני יישמח להכיר!!

mc megi

New member
למה את חשה שקוראים לך.....

צליל שכטר/אונגר
דרך אגב זה פאקצי....

mc megi

New member
מה הגבת לי../images/Emo35.gif../images/Emo67.gif../images/Emo90.gif

וחאלס עם הצליל שכטר או אונגר האלו
אני לא מתלהבת מעפר אבל שיחקתי איתו והוא מדהים אבל כל זה שאתן שמות את השם משפחה שלו אצלכם זה דפוק
אני עשיתי את זה לצחוק עם אונגר בשביל בטי ושרית אבל ביומיום זה פתטי בנות
ועמית זה לא ספציפי אלייך
יש מבין
זה מעצבן אותי אישית שיש בנות כאלו ואני לא אומרת אל תעריצו......תעריצו בכיף(למרות שאני מעריצה רק את אבא שלי ז"ל)אבל זה מבחינתי דפוק.... ואני לא רבה על זה יותר פשוט תפסיקי להגיד עמית שכטר זאת אני ועפר שלי ועפר שלי... בבקשה ממך.. וגם כי זה פורום על פירות אסורים..... אוהבת,
מגמג
נ.ב יוני וירדן מצטערת על ההודעה פשוט הייתי חייבת להגיד את זה

אא מגי אני אוהבת אותך..אמרת פקצי!

זהווו אני אוהבת אותך יותר מתמיד!! חחחחחחח תמיד אמרתי לעצמי אם אני יגיד פה למישהו זה פקצי הוא יצא עלי ביציאה מה זה הקקה הזה עכשיו אני יודעת שיש עוד מישהי איתי אז זה פסדר וצליל איפה את גרה בצפון יש לי בת דודה שם ואני מבקרת שם הרבה!

אוייש תנוחחיי מגי..

כאילו מה פקצי זה לא רע להגיד את זה.. אנחנו נהינות מזה וזהו! מה פטתי... אנחנו מעריצות את מי שאנחנו מעריצות את תעריצי את מי שאת רוצה להעריץ ושלום עלינו ועל כל ישראל זה ממש לא פאקציי חחח ואני לא רבה ועמיתתהה סגרנו על אונגר.. כשם משפחה שני שלי למה... השם הרראשון זה שכטר אונגר חהחהחהחהחהחהחה חחחחחח ואני מנהריה

mc megi

New member
יאללה הלכתי לנוח../images/Emo67.gif../images/Emo90.gif

אבל תכלס ידעתי שהפורום הזה יתמלא פאקצות.. וזה פאקינג פורום על פירות אסורים מה הקשר עפר שכטר

mc megi

New member
זה פורום על פירותאסורים../images/Emo67.gif../images/Emo90.gif

זה רק שם..... תקראו הודעות....

למעלה