חדשהה=)

casiangeles

New member
חדשהה=)

היי לכולםם ! קוראים לי לולי ואני בת 15 וגם אני התממככרררתתיי לדימדומים! אהה וקודם שהסתכלתי בהודועות שלכם אז ראיתי שחלק קרו גם את ניו מוון ואת הספר השני ששכחתי איך קוראים לו חח איפה קראתם ?! אני מחפשתת כברר מלא זמןן!! טוב סליחה על החפיירהה .. ב'ביי =) אני בכלל מהפורום של כמעט מלאכים פוורום שוולטט! (בגלל זה הכינוי שלי ..)

Orange Sky

New member
שלום^^

אני ניצן בת 18 מחיפה ניו מון זה הספר השני XD וכן הרבה בנות פה קראו אותו וגם את שאר הסאגה..D: תהניD:

הו הו הו! כמעט מלאכים:)

היי:) ברוכה הבאה! מזל טוב על התמכרותך. את ניו מון, אקליפס וברייקינג דאוון(הספר הרביעי בסדרה) תוכלי למצוא ברוב חנויות הספרים כמו סטימצקי וכו'. אבל בינתיים כולם באנגלית חוץ מטוויילייט אז ארם את רוצה בעברית תצטרכי לחכות. באתר של סטפני מאייר גם תוכלי למצוא את הטיוטה של 12 הפרקים הראשונים של מידנייט סאן(טווילייט מנקודת המבט של אדוארד!!♥♥
) כמעט מלאכים היא טלנובלה מעולה, שמחה שאת מכירה:) טיאגו
השתלבות נעימה, אור

casiangeles

New member
כנסיי שניהה..

זה לא נותן לי לראות את האתר של ms אז יש מצב את יכולה לעשות העתק הדבק ולשלוח לי למייל או שזה יותר מדי ?? חח הנה המייל שלי .. [email protected]

יש בעיה...

כי זה קובץ pdf מה שאומר שזה אחד הקבצים הכי מוגנים.. אי אפשר להעתיק אותם אבל אולי אם תיכנסי לאתר ולמקום של MS - בקישור שסטפני שמה שם זה יעבוד... יש שם הרבה קבצים שאני לא יכולה לראות בגלל התוכנות כמו כ-ל הouttakes...זה מבאס!

casiangeles

New member
אוףף..

אני ניסתייי !! לא הצלחתיי !!טוב לא חשובב תודה בכל זאת ! =)

Galuush

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני גל, בת 19. קוראת עכשיו את New moon. השתלבות קלילה ומהירה

Emergency Exit

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

ניו מון? קנינו אותו.. והוא הספר השני שאת מדברת עליו. אני ליאור, בת 16 מנתניה.

orw93

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

וואי כמעטמלאכים זה אדיר
אני אור:)

xXx Lilo xXx

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

אני קניתי את כל הסידרה
לא יודעת לגבי אחרים כ"כ, אבל הרוב כאן קנו את הספרים. השתלבות מהנה. אני ליאת ^^"

ברוכה הבאה! D: ../images/Emo187.gif

חח יוו כמה חדשים XD אז אני נוי,בת 13 ממרכז הארץ-ר"ג
וניו מון זה הספר השני ויש באיזה אתר של דמדומים חח אז השתלבות נעימה! D:

אהלן! ../images/Emo215.gif

כמו שכבר אמרתי למישהי- ברוכס והצלוחס! אני מיכל, 13, 14 ביום השואה.
אל תשאלי. מהשרון (X האמת, קראתי רק את דמדומים, האנגלית שלי עילגת מידי, ואני אבכה. (טוב, לא... אבל אני אתאכזב) כשאני אגלה שאני לא מסוגלת לגמור לקרוא את הדף הראשון... SOOOOO לא הולך לקרות. \= בכל אופן- האב פאן הייר, אנד ואלל-קאם! :)

למעלה