חדשהה [X

iriiit

New member
חדשהה [X

היי אני אירית, אני בת 14 מהצפון, השבוע קניתי תדיסק של ביט-והוא אחד השווים!!!1 ביט הם הלהקה היחידה שאני שומעת בעברית ואני ממש אוהבת אותם ! [= זהו ניראליי...מקוה להשתלבב... אה ו..איי לאב קוקיי ( =>נוי מהפורום ) D:

black rock star

New member
קוקיי תעשיי לייי סללביים קטניים וסקסים../images/Emo99.gif

+
ברוכה הבאה:] תעברי על חוקי הפורום P: תנו לה יחס מיוחד היא קוקי סלב :) עם ספרי הילדים קוקי הולך לביה"ס, ועכשיו הספר החדש "קוקי בקייטנת בלאגן!" XD אני אוהבת אותך

iriiit

New member
קוווקיילה

אני אווהבת אותךךך 3> סלב יפה שלליי ! עכשיו רק את נשארת לי .. אחרי שאיבדתי קשר גם עם דני מכור לבמבה וגם עם לואי הדרוזי השקסיי ]; יור מי אונלי וואן ! D:

black rock star

New member
את יודעעת ש..../images/Emo103.gif

דיברתי עם לואי, ואמרתי לו שהוא הבטיח לי מסוף ז' פיתה דרוזית, ועד היום הוא לא הביא לי אותה, ושנעלבתי! והוא צחק לי בפנים!! חצוף, זהו לואי כבר לא דרוזי שקסי, ושנה הבאה הוא מוריד ת'שפם O: חוצמזה שדני מכור לבמבה כבר פאסה, אנחנו כבר עם ברוך מכור לבנות XDD כל יום חברה חדשה

iriiit

New member
......

חחחחחח ברוך מכור לבנות קוקי דפווקיי XD XD את רואה כזה במסיבת סיום האישה הזאת אמרה לי " ברוך ודני שאלו עליכם מתי אתם באים וזה ?! " מתגעגעים אלינו..סלבים שכמותינווו!

black rock star

New member
חחחחח לא ראינו את דניאל ><../images/Emo103.gif

גם ברוך סללללב! לא ראית ת'משקפי שמש?

iriiit

New member
כי ממ ראיתי אופק במיספיס אחד..

וממ זה ניראלי את חח ..נכנסתי אליך דרך המיספיס של ביט כה ישלי גם מיספפיס... :)

אבל זה לא אופק;___;כוסאמורערס../images/Emo163.gif

סליחה על הקללות אבל זה אופקה#@$%#$% מי שלא יודע זה אופ-קה ולא אופק-ה ofka תודה על ההקשבה.[הייתי חייבת לפרוק]

iriiit

New member
חחח ../images/Emo13.gif

אני באמת מתכוונת להשתקע.. בעיקר ברגעי שיעמום וכאאללה >< סופשבוע טווב

iriiit

New member
תוודהה !

נאמממ, בת כמה את ? ואני יכולה להזהות עם הכינוי שלך P;

ברוכה הבאה!

לי קוראים טל, אני בת 14 ממודיעין, מקווה, ובטוחה שתשתלבי פה...כל הבנות כאן חמודות... 33333333>

iriiit

New member
תודדדדה ../images/Emo13.gif

כה שמתיי להם שהם חמודוות, חח כברר כמה מהם הגיבו ליי :) שבת שלווםםם ! ^^

למעלה