חדשהה

חדשהה../images/Emo58.gif

לא ידעתי שיש פורם לצעירים חסרי מנוח רק עכשיו גיליתי.. ויש לי שאלה קראתי ספווילרים.. והיה רשום אממ משו על שילה? טום לורן?! מי אלה

pumiki25

New member
ברוכה הבאה, שירן! ../images/Emo140.gif

(שירן, נכון?
) יהיה מגוחך להתעלם מזה - וודאי שמת לב שהגעת אלינו בעיתוי קצת, איך לאמר...בעייתי?
אני חושבת שהרבה מאיתנו עוד בהלם מעזיבתו של שחר, מנהל ומקים הפורום. עצוב לנו, ואנחנו מתגעגעים
גם אם עומד לשרור כאן שקט בימים הקרובים - אל תטעי בנו: יש כאן קהילה מקסימה ופעילה של אנשים מדהימים, ואני בטוחה שברגע שההלם ייחל אט-אט לשקוע ולהתפוגג - תקבלי מושג על כמה חמים ונעים פה, באמת
מאחלת לך התאקלמות מהירה - וברוכה הבאה אל הבית הקטן שלנו!

Jolleen

New member
היי שירן, ברוכה הבאה! =]

מקווה שתמשיכי לכתוב פה הודעות ושתהני כמה שיותר :) אני נעמה, בת 17 :) בת כמה את? ספויילר למטה ואממ אין לי מושג מי אלה טום ושילה, לורן זאת המעצבנת אופנה שעיצבה למאק את השמלה לנשף, לורן פנמור. ממה שידוע לי היא מאורסת או שכבר התחתנה עם מייקל בולדווין.

pumiki25

New member
אוי, נכון - שכחתי... ../images/Emo4.gif ../images/Emo58.gif

שירן, השאלה שלך פרחה לה מראשי. מצטערת
לורן, כמו שנעמה כבר ציינה, היא לורן פנמור - מעצבת האופנה (נעמה - "מעצבנת אופנה"? פליטה פרודיאנית?
) שהייתה נשואה בזמנו לפול וויליאמס. היא אכן קפצה לה לביקור קצר לפני זמן מה, ועיצבה למאק את שמלת הנשף שלה. שילה היא שילה קרטר - אחת מהדמויות המופרעות יותר שהיניבה צח"מ. לורן פנמור, לאחר גירושיה מפול, נשאה לבעל את סקוט גריינג'ר, אחיה למחצה של כריסטין (או כמו שאני אוהבת לכנות אותה - הצרצרית
), לו ילדה בן. לא זכורים לי כל פרטי העלילה - to make a long story short - שילה חטפה את תינוקה של לורן (חילופיי תינוקות). טום הוא...טום?
עליו בוודאי יוכל לספר לך יותר אדר (צהובון), צופה נאמן של הפרקים המתקדמים, או queensheila. ממה שידוע לי - טום הוא אביו של גרג, אחיו למחצה של מייקל בולדווין. אמם של גרג ומייקל היא גלוריה. מקווה שעזרתי להבהיר את התמונה!

Jolleen

New member
אפילו לא שמתי לב :O

מעצבנת אופנה. חחחחחחח קרעתי ת'צמי XDDDDDD

splashy

New member
ברוכה הבאה שירן ../images/Emo140.gif

קוראים לי גלי, זקנה בת 29
אני גם חדשה פה.. בערך

splashy

New member
אופס, התפלק לי.. המשך

מקווה שתמשיכי לכתוב ושתיהני פה. בינתיים את מוזמנת לספר קצת על עצמך ועל העדפותיך בנושא צעירים - איזה דמויות את אוהבת ופחות אוהבת, עלילות אהובות/שנואות, ממתי את צופה בסדרה וכל מה שבא לך לספר

ran1286

New member
ברוכה הבאה.. ../images/Emo13.gif

נעים מאוד, שירן, אני רן, עוד מעט בן 19. שתהני בכיף לכתוב בפורום ולשהות במחיצת חברת האנשים פה.

תודה לכולם!!

אני בת 16 אני רואה ממזמן מאז הסיפור של כריס עם פול ודניאל וכל זה ואולי קצת לפני!! אוהבת בעיקר את מאק ובילי..

דבירית

New member
ברוכה הבאה שירן

נעים מאד. אני עידית וגם בעד בילי ומאק. איזה כיף למאק שנוסעת להוואי. מסכן ראול, איזו נוראית המחלה שלו.

למעלה