חדשהה פהה!

חדשהה פהה!

טוב תקשיבו נשמותת.. סורי שפתחתי חדש.. אבל עשיתי שם משתמש חדש.. הייתי צריכה ..<סוריי> ^ ^ <<<אורטלו'ש>>> בת 12וחצי.. מירושלים.. ^ איסי?<-- 312627244 , 276474130 מסן?<-- [email protected] ^ ^ בויז אהוב עלי<-- אדםם כפרעליו מושלם שלי!!:p ^ ^ עם יש לכם עדיין שאלות.. אני פע!! תישאלו חופשי!!

תשובה לשאלון:p אורטלו'ש!!

שם:אורטל שם משפחה:<עזבו> מה השעה עכשיו?1:30 בלילה למי יש פה שין?אין לי! עם כן תשימו?==== מה הסדר של הבויז שלך? אדם<--- בויז אהוב עלי!!:p אושרי ערן שרון אביחי מה הכי בויז אצלך?(את מי אתה הכי אוהב)<-- אדםם!! איך התחיל בכלל שהתחלת להעריץ אותו?ממ.. ראיתי ת'קליפ שלהם ולאט לאט התחלתי להעריץ:p כמה זמן את מעריצה שלו?ממ.. לא זוכרת! חחח בני כמה אתם?13 איזה כיתה?ז' איך קוראים לחברה הכי טובה שלך?=== יש לך חבר?לא מאיזה עיר את?=== מי פגש את הבויז?לא אני!=== כמה פעמים?=== משעמם לכם?מ=א=ו=ד אתם אוהבים אותי?כ=ן כמה?ה=-=מ=-=ו=-=ן === === === === ורוד או כחול? כחול שוקולד או חתיף? שוקולד ג'ינס או טרנינג? גם וגם מה יותר יפה? ג'ינס שיער ארוך או קצר? לא קצר ולא ארוך <משו באמצע חעחעחע> מה השעה עכשיו? עכשיו?מה השעה? 1:33 עשיתי ת'שאלון ב3 דקות+חשיבה חחחח למרות שלא היה על מה!! איך היה השאלון? נ=ח=מ=ד כנסו אלי לאיסי!! 312627244 שהיה לכן ח=ג ש=מ=ח חולעליכן נשמותת!! <אלה שמגזימים.. "אתן החיים שלי!!"> חחחח נדבר כבר אע?!! ולמעוניינים <-- מסן <-- [email protected]

miri2102

New member
ברוכה הבאה כפרה.!!

אני מירי..נעים מאוד.. תהני פה.!! הנה האייסי שלי 320172061

ברווכה הבאהה!!....

תהניי פהההה! השתלבוות נעיימהה!

למעלה