תודה גם על הברוכה הבאה וגם על... ה"איזו חמודה" אני אהיה בת 16 ב11.6 חודש וקצת
י ירינייי New member 4/5/06 #21 תודה גם על הברוכה הבאה וגם על... ה"איזו חמודה" אני אהיה בת 16 ב11.6 חודש וקצת
R Rony 05 New member 5/5/06 #26 אין על מה! מקווה שתהני פה ואני אזכור את התאריך יומולדת שלך! זה באמת עוד מעט
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 5/5/06 #22 ../images/Emo82.gifברוכה הבאה למש' מסיקה../images/Emo82.gif../images/Emo3.gif מגניב פיתוח קול... בהצלחה!!! ויש לך שם מיוחד
../images/Emo82.gifברוכה הבאה למש' מסיקה../images/Emo82.gif../images/Emo3.gif מגניב פיתוח קול... בהצלחה!!! ויש לך שם מיוחד
ס סוודר בסדר New member 5/5/06 #27 ../images/Emo90.gifברוכה הבאה../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif בפורום,ירין קוראים לי שיר התמכרות והשתלבות נעימה אני מקווה שתהני כאן אני בטוחה שנהיה חברות טובות שיר
../images/Emo90.gifברוכה הבאה../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif בפורום,ירין קוראים לי שיר התמכרות והשתלבות נעימה אני מקווה שתהני כאן אני בטוחה שנהיה חברות טובות שיר
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 6/5/06 #33 ברוכה הבאההה :] אני נועה.. גמני אוהבת לשיר את השירים של מירי בפיתוח קול איזה שירים את הכי אוהבת לשיר? אני הכי אוהבת נובמבר.. זה עם אנרגיות וזה.. אני אוהבת :]
ברוכה הבאההה :] אני נועה.. גמני אוהבת לשיר את השירים של מירי בפיתוח קול איזה שירים את הכי אוהבת לשיר? אני הכי אוהבת נובמבר.. זה עם אנרגיות וזה.. אני אוהבת :]
פ פרנץ ונילה New member 6/5/06 #35 |הרצלברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif../images/Emo179.gif אני יעל בת 24 עוד חודש הכי "זקנה" בפורום כמוך גם אני אוהבת את מירי מסיקה והייתי בשתי הופעות שלה וכל פעם שהיא שרה אני מרגישה משהו מיוחד.
|הרצלברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif../images/Emo179.gif אני יעל בת 24 עוד חודש הכי "זקנה" בפורום כמוך גם אני אוהבת את מירי מסיקה והייתי בשתי הופעות שלה וכל פעם שהיא שרה אני מרגישה משהו מיוחד.