חדשההה :)

חדשההה :)

הי,אני ניצן בת 7 וחצי,כיתה י"ב,שנה וחצי עם אלעדי, הוא לוחם בנח"ל,רק התגייס הצעיר שלי..
(חודשיים),קשה לנו...אבל לא מתבכיינים :) בנתיים אני עסוקה בשאלה האם להתגייס,ובכלל..השבוע קיבלתי מנילה ואני לא יודעת מה לסמן..

מאורי6

New member
בת 7 וחצי בכיתה י"ב../images/Emo6.gif

מממ מה הציעו לך? ובהצלחה לך ולכם, ברוכה הבאה. מאור, 17, בלי חבר מוצהר אבל מספיק בעיות בשביל 30 חברים

וואה וואה מאורי, מה הפכת את עצמך ../images/Emo3.gif

ממממ... ברכותי על היותך בגיל 7 וחצי ובי"ב
ח"ח. בטח ממש קשה לגילך... + חבר חייל, בכלל לא חגיגה
אני אור
שנתיים ו-9 (אני חושבת
.. למישי בא לבדוק אותי?) עם יאיר שלי
. הוא משתחרר בקרוב, עוד 11 חודש
ואני מתגייסת עוד פחות מחודש

lia2sh

New member
קודם כל ברוכה הבאה!

דבר שני... מה זאת אומרת את עסוקה בשאלה אם להתגייס?קודם כל זה חובה! אין לך מה להתלבט כי כולם חייבים לעשות את זה, ומי שלא - הוא משתמט ועובר ל החוק. חוץ מזה, חבר שלך בקרבי! והוא נותן 3 שנים מהחיים שלו כדי לשמור ולהגן עלייך ועל המשפחה ובכלל על כל העם ישראל, ואת מתלבטת אם בכלל להתגייס?! לכולם קשה למלא את המנילה כי בדר"כ אף אחד לא מכיר את התפקידים שמציעים לך לפני. את צריכה לברר מה מוצא חן בעינייך ואח"כ לברר על התפקיד עם אנשים. שיהיה בהצלחה! לי-את

McBlack

New member
ברוכה הבאה

מאיה, בת 18.5... ואיזה מן דבר זה? אל תהיי מפונקת, תתגייסי. כל אזרח במדינה הזאת צריך לשרת, בין אם הוא מאמין ותומך בממשלה הזאת ובין אם לא (כי מה לעשות, הממשלה שלנו עושה די הרבה שטויות). זאת חובתך למדינה, אנשים עשו את זה לפנייך והגנו על התחת שלך, ואנשים עושים את זה עכשיו ולא שמחים לשמור על תחת שלא משתף פעולה. אני מכירה אנשים שיצאו מהצבא וכתוצאה איבדו את הכבוד מהמון המון המון אנשים סביבם. הרבה אנשים רואים את זה כביזבוז זמן, אבל בסופו של דבר כולם עושים את זה. ולמרות שאני לא מכירה אותך תרשי לי להזכיר לך - את לא טובה יותר מאחרים (תהיי בטוחה שיש כדורגלנים, רקדנים, גאוני מחשבים ומתמטיקה שנשלחים לתותחנים וגבעתי) וכל עוד את יכולה, את צריכה לתרום את חלקך. האקס הקרבי שלי היה אומר לי שהוא משרת מספיק גם בשבילי ושלא אתגייס והיו ימים שחשבתי על זה ככה שאני יודעת מה עובר עלייך, אבל תתעשתי. את בחורה, יש להם שירות שונה לגמרי, אם גם החייל שלך יגיד לך דברים כאלה, אל תקחי אותו ברצינות. זאת לא אופציה בכלל, צ'ה. (ומצטערת אבל ההודעה שלך הרגיזה אותי, לא רעיון חכם להודעת 'חדשה'...)

Ray512

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo4.gif

גם לי האקס היה אומר את זה... וכל פעם שהוא היה אומר את זה הייתי אומרת לו שהוא אידיוט, ומה הקשר. אין לך בחירה בכלל, זה לא עניין של "המממ האם בא לי לצאת לטיול לתאילנד או לא?". את מחוייבת לפי חוק... ברוכה הבאה בכל מקרה. אני ריטה, 17.

למעלה