חדשההה! נמפ, אני חדשה פה...הייד פארקרית לשעבר ג'ודי, 12, רכסים. מקווה להשתלב
J juds1 New member 21/9/06 #1 חדשההה!../images/Emo9.gif נמפ, אני חדשה פה...הייד פארקרית לשעבר ג'ודי, 12, רכסים. מקווה להשתלב
פ פרד וויזלי המקורי New member 21/9/06 #2 ברוכה הבאה! אני יעקב בן 28 מירושלים. ( אם עקבת כאן קצת לפני,אז תדעי שאפשר לקרוא לי פשוט "פרד" כבר די התרגלתי למען האמת ) השתלבות נעימה.
ברוכה הבאה! אני יעקב בן 28 מירושלים. ( אם עקבת כאן קצת לפני,אז תדעי שאפשר לקרוא לי פשוט "פרד" כבר די התרגלתי למען האמת ) השתלבות נעימה.
Y yuvi217 New member 22/9/06 #10 ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif אני יובל, בת 14 מקווה שתהני פה! ושנה טובה!!!!!!!!!
מ מצנפת סגולה New member 22/9/06 #11 ברוכית ../images/Emo140.gif ../images/Emo55.gif השתלבות נעימה! ושנה טובה!
S sirius felton New member 22/9/06 #14 ברוכה הבאה מכשפה חדשה!! והשתלבות קסומה מוקסמת ומקסמת!! לא קשור: פיבס: נכנס לחדר ומפזר סירחון!! אידיוטי מצידי אבל כיוון שהיום ראשהשנה אפר להשתגע...
ברוכה הבאה מכשפה חדשה!! והשתלבות קסומה מוקסמת ומקסמת!! לא קשור: פיבס: נכנס לחדר ומפזר סירחון!! אידיוטי מצידי אבל כיוון שהיום ראשהשנה אפר להשתגע...
M MrsDrakula New member 22/9/06 #15 ברוכה הבאה אנשים חזרתי! אחרי שהייתי חולה כמעט שבוע ולא יכולתי לקום מהמיטה אפילו =\ סוף סוף החיים חזרו אלי התגעגעתי
ברוכה הבאה אנשים חזרתי! אחרי שהייתי חולה כמעט שבוע ולא יכולתי לקום מהמיטה אפילו =\ סוף סוף החיים חזרו אלי התגעגעתי
1 15freedom girl New member 23/9/06 #18 היייי ברוכה הבאה.... מיטל עוד מעט 16.... למה הזמן עובר כל כך לאט??????????????