חדשההה

חדשההה ../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

מעיין, 14.5 מפ"ת D: חוווווולה על הצוורה של אדוארד ^^. *מעריצה גדולה [ככה אני מגדירה את עצמי] של פול אאוט בויי
ראיתי את הסרט ואני קוראת את הספר הראשון באנגלית, השני, השלישי והרביעי בדרך ! D= שומעת את כל הפסקולים של הסרט בלי הפסקה :p [הסרט=דמדומים] ושאלה קטנטנה, מישהו שמע על כך שסטפאני כתבה את ה5 ומישהו העלה אותו לאינטרנט, ומאז היא הפסיקה לכתוב .. ? מקווה להשתלב -

Johnni456

New member
ברוכה הבאה, אני סתיו../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

תהני פה וזה

Orange Sky

New member
היי^^

אני ניצן בת 18 מחיפה=] וכן היא כתבה את הספר החמישי, מידנייט סאן Midnight Sun שהוא בעצם דמדומים מנקודת המבט של אדוארד, אבל העלו את הטיוטה שהיא כתבה -12 פרקים- לאינטרנט , זה הופץ, והיא עצרה את כתיבת הספר ולא באלה להמשיך ולפרסם אותו בכלל>< וזהוXD השתלבות מהירה, תהני וברוכה הבאהD:

ויינק

New member
ברוכה הבאה :)

מאי, 13, מרכז D: השתלבוות נעימה D: וגם אני חוולה על אדוארד XD

Galuush

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני גל. בת 19. אוהבת מאוד את ספרי דמדומים
. אהבתי את התמונה ממש

ברוכה הבאה |אומג הכינוי משיר של FOB../images/Emo187.gif XD

חח היי,אני חושבת שכבר ענו לך על השאלה (פשוט אין לי באמת כוח לבדוק מה כתבו לך ><" ) אז אני נוי, בת 13 ממרכז הארץ וגמאני אוהבת פול אאוט בוי D: חח לפחות אהבתי עד שנה שעברה ממש הרבה,עכשיו פחות חחP:

Emergency Exit

New member
היי, ברוכה הבאה../images/Emo6.gif../images/Emo125.gif../images/Emo204.gif

הפסקול באמת מעולה
אבל חסרים שם כמה שירים לפי מה שהבנתי וזה חבל
כולנו שמענו על זה, לפחות הרוב. היא הפסיקה לכתוב כמחאה ומאז סתם לא היה לה כוח או משהו.. קיצר היא חרא. אבל אנחנו אוהבים אותה בכלזאת כי בזכותה יש את דמדומים והמשכיו
אה ואני ליאור, בת 16 מנתניה.

MeItOsH

New member
ברוכה הבאה!

אני מיתר,16 וגם די חדשה פה
אממ אני לא יודעת על ספר 5 אבל אני חושבת שאולי הכוונה ל-midnight sun שזה בעצם טוויליט אבל מהנקודת מבט של אדוארד..והיא העלתה אתזה כקובץ PDF באתר שלה.

Fall Out Liel

New member
מעייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

ברוכה הבאה D: יש צורך להציג את עצמי?
השתלבות מהירה ונעימה

למעלה