חדשההה!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifשכחתי להוסיף../images/Emo58.gif

irene17

New member
היא כן ../images/Emo58.gif

היא כן הייתה מסוממת. בגלל זה היא לא זכרה מה קרה, ב"OUT OF IT" היא התכוונה שהיא הייתה כבר לגמרי מחוקה... פשוט הרגשות ו"הטבע" שלהם זה מה שהוביל לאקט עצמו אבל שניהם היו מסוממים... אם היא כבר לא הייתה בהשפעת הסמים היא הייתה זוכרת את זה, חוץ מזה ההשפעה לא הייתה עוברת כ"כ מהר במיוחד כשדיק והחברים שלו עוד שיכרו אותה בנוסף להכל....

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gif

הם שיכרו אותה *בגלל* שההשפעה התחילה להתפוגג... ויכל לעבור הרבה זמן מהרגע שהם שיכרו אותה לרגע שדאנקן הגיע לחדר... מה שגם ורוניקה ציינה שזה היה בהסכמה. אם היא הייתה מסוממת זה לא כל כך בהסכמה. [יותר נכון דאנקן ציין וורוניקה האמינה לו כנראה כי היא שיתפה פעולה...]

irene17

New member
../images/Emo58.gifהם

הם שיכרו אותה כי הם חשבו שההשפעה מתפוגגת, כי הם לא ידעו שהיא מסוממת! אבל היא בעצמה אומרת שהיא הייתה מסוממת, חוץ מזה שהיא קיבלה שתי מנות של סם פלוס הרבה אלכוהול. זה היה בהסכמה מהבחינה שהיא לא התנגדה, זה לא שהיא אמרה לא והוא בכל זאת עשה מה שהוא רצה, היא שיתפה פעולה תחת הפעת הסם. גם אם היא מסוממת זה יכול להיות בהסכמה, כי היא לא התנגדה, זה כמו שמישהי שיכורה שוכבת עם מישהו ולא מודעת למה שהיא עושה, זה נחשב שזה לא בהסכמה?! מילא אם הוא היה מסמם אותו במטרה לשכבר איתה, היה אפשר להחשיב את זה ככה.

irene17

New member
היא כן...../images/Emo58.gif

היא הסכימה! היא הייתה מסוממת, ודאנקן אמר שזה היה בהסכמה, גם לפי מה שקארי ראתה זה היה בהסכמה... היא פשוט לא הייתה ממש מודעת למה שהיא עשתה בגלל הסמים אבל גם הוא היה מסומם. וזה לא שהוא ידע שהיא מסוממת, אז זה לא ממש נחשב לניצול כי הוא בעצמו היה מסומם ללא ידיעתו.

מי זאת ../images/Emo58.gif

קארי?אניי לא יודעת מי זאת אז סימניתי בספוילר כי יכול להיות שהיא עוד לא היצטרפה לסדרה אני לא יודעת וזה מחזיר אותי לשאלה מי זאת קארי?

irene17

New member
היא הייתה ../images/Emo58.gif

היא הייתה בפרק עם המורה, פרק 14, איפה שהיא אמרה שיש לה רומן עם המורה והיא בעצם סיפרה את הסיפור של חברה שלה. היא חוזרת שוב בפרק 21, ושם היא בעצם מספרת לורוניקה עם מי היא שכבה במסיבה של שלי

למעלה