חדשההה!

חדשההה!../images/Emo58.gif

שלום קוראים לי מיכל ואני חדשה פה.. רציתי להגיד שאני רואה את הסדרה מהרגע שהיא התחילה וזו באמת תוכנית טובה!!! יש לי כמה שאלות..ואולי חלק מהם ספוילר לא יודעת.. אוקי..ורוניקה ולוגאן יהיו יחד? החבר לשעבר של ורוניקה זו שאחותו מתה אז הוא זה שהרג אותה נכון? וזהו..!

../images/Emo140.gifעוד פעם אני !יש למישהו...

אתר בעברית על ורוניקה מארס??!?! עם תמונות ופרקים והכל?? בבקשה למי שיש שיביא לי פליזזז

irene17

New member
תשובות... ../images/Emo58.gif

קודם כל ברוכה הבאה! בקשר ללוגן וורוניקה, הם יהיו ביחד ויפרדו ויחזרו ויפרדו... ובקשר לדאנקן, את באמת רוצה לדעת אם הוא הרג אותה או לא?

אממ..לא לא ממש

ועוד משהו יש לך אולי אתר או סרטון של הנשיקה של ורוניקה ולוגאן של פרק 18 למישהו יששששש?

net11

New member
בקשר לרצח

אם הינו יודעים מי רצח את לילי הסידרה לא היתה כזאת מעניינת...

יובללל11

New member
מי אנס את ורוניקה??

ומישהו יודע פרטים על העונה השנייה נגיד מי זה מאחורי הדלת?

irene17

New member
בנתיים יש רק... ../images/Emo58.gif

בנתיים יש רק ניחושים והדבר היחיד שידוע שזה בהקשר רומנטי אז כנראה שזה לוגן או דאנקן ובקשר לאונס זה לא ממש היה אונס, היא שכבה עם דאנקן...

net11

New member
ברור שזה היה אונס

ברור שזה היה אונס, אחרת למה שהיא תתלונך על אונס? חוצמזה אין איזה עונש על סימום או משהו?...?

irene17

New member
כי ../images/Emo58.gif

היא התלוננה כי היא לא ידעה מה קרה אז היא חשבה שהיא נאנסה כשהיא דיברה עם לוגן בפרק 21 היא בעצמה אמרה שהיא לא נאנסה... והמשקה עם הסמים הגיע אליה במקרה, אף אחד בכלל לא ידע שהיא מסוממת כולם חשבו שהיא שיכורה

גם אם היא היתה שיכורה זה אותו דבר

היא הייתה מסוממת באיזשהו אופן אז זה עדיין אונס גם אם היא מסכימה...

irene17

New member
אני מסכימה ש ../images/Emo58.gif

אני מסכימה שמי שסימם אותה פושע, למרות שלא התכוונו לסמם אותה בכלל, אבל דאנקן לא אנס אותה. זה כמו ששני אנשים שיכורים שוכבים ואח"כ אולי מתחרטים על זה, זה לא אומר שאחד מהם אנס את השני הפשע היחיד שהיה בכל הסיפור הזה זה הקטע של הסמים, אונס לא היה שם, היא חשבה שמישהו שם לה בכוונה רופי (שמשתמשים בזה לאונס בפגישה) כדי לשכב איתה ובגלל זה היא חשבה שהיא נאנסה אבל היא גילתה שזה לא היה ככה ובגלל זה בעצמה אמרה שהיא לא נאנסה

כן שחושבים על זה ../images/Emo58.gif

בחיים לא היו אונסים את הדמות הראשית אבל מי שם את הסם במשקה של ורוניקה ולמה היא לא חוקרת את זה... בנתיים היא חקרה את כל הבצפר רק לא את העבר שלה..

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifכבר גילו מי "שם" לה סם..

דיק נתן למדיסון את הסם... והיא ירקה לכוס והביאה לורוניקה ... וזה איך היא הסתממה..וחוץ מזה, ורוניקה לא הייתה מסוממת בזמן שהיא עשתה את זה עם דאנקן.כמו שהיא אמרה ללוגן: Apparently we ended up in the guest room together and he was wasted and I was..out of it..and I guess our feelings and nature… מכאן שהיא כבר לא הייתה מסוממת באותו רגע, וזה באמת היה בהסכמה.. מה שגם אחר כך היא מציינת שזה היה בהסכמה... והיא שואלת, אם זה היה בהסכמה למה הוא נלחץ וברח והשאיר אותה לבד...

למעלה