חדשההה

DancingIsMyLife

New member
חדשההה ../images/Emo13.gif

היי אני מיה ואני בת 15 מנתניה
אני לא ממש התחלתי לשחק אבל אני רוצה
המלצות לעבודה\שרת ?

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo118.gif

אני מיכאל, למדתי בנתניה, נחמד להכיר
[בריגלר, אם זה מעניין] אני גר בקדימה. אז קודם כל! המלצה לשרת - ברה [Bera]! רוב הפורום נמצא שם, יש לנו גילד[קבוצה כזו], והרי הדבר הכי טוב במשחק הוא כל החברתיות - ונוכל לעזור לך בעליית הרמות עם כסף ובגדים אם תצטרכי
עבודה זה תלוי בך, לכל עבודה יש קטע כללי אחר. קוסמים - משתמשים בכישופים לפגוע במפלצות, יש להם הרבה MP [נקודות מאנה, קסם] ופחות HP [נקודות בריאות]. לוחמים [
] - תוקפים מקרוב, משתמשים בכלים כבדים לרוב, והרעיון שלהם זה לתקוף כמה שיותר בכל התקפה יחידה. קשתים - יורים ב"חץ וקשת" מרחוק, יש להם כל מיני סקילים מגניבים. גנבים - זורקים כוכבים / תוקפים מקרוב עם "סכינים", עבודה של "התחמקות" יותר. פיראטים - יורים עם נשק או אגרופים [אם אני לא טועה O-ם, לא זכור לי] אז קודם כל, אם מעניין אותך לעלעל בסקילים שיש לכל עבודה, הכל נמצא פה: http://strategywiki.org/wiki/MapleStory/Big_Bang/Skills אני בטוח שהרוב לא יהיה מובן כי את חדשה, את מוזמנת לשאול. יש עוד המון עבודות, הן פשוט ספין-אוף של 5 העבודות הבסיסיות.

btekx

New member
לא מאמין שוב משהו לא זוכר את פיראטים

זה כאילו שפיראטים פחות חשוב משאר העבודות... לפיראטים כדומה לגנב יש 2 אפשריות (אבל בקשר לסקילים וכישרונות שניהם שונים מדי...) תקיפה מקרוב - אגרופוני (כדומה לגנב שתוקף עם סכינים/כידונים) תקיפה מרחוק - אקדחוני (כדומה לגנב שתוקף עם שורקיניים/כוכבים...) בהצלחה בבחירה העבודה!!!

אבל צדקתי../images/Emo7.gif../images/Emo118.gif

ומשום מה האינסטינקט שלי הוא לזכור את 4 העבודות המקוריות.. בתור אחד ששיחק בזמן שרק הן היו
לא התנסיתי יותר מדי עם פיראט [הכי קרוב בשבילי זה המכניק שלי]

ברוכה הבאה מיה

היי קוראים לי עידן אני משחק בעיקר עם קשת ברמה 89 גם בשרת ברה :).. שרת- ברה, הרוב משחקים בשרת הזה. עבודה תחשבי איך את מעדיפה להילחם מקרוב\ רחוק וכו'..

למעלה