חדשההה- עזרה..!!

הייתי גם בסרט הזה

זה לא חריג שמתאהבים בקרובי משפחה אבל צריך להתרחק, לפני חצי שנה היה לי סיפור דומה גם אהבתי את בת דודה שלי והיא אמרה לאחותי שאני אחי חמוד במשפחה וכדו` היא הגיעה אלינו שבת וזרמנו בשיא הרגשתי שאני יותר מתחבר אליה פשוט חשבתי פעמיים ניסיתי להפסיק לחשוב ע``ז ופעם אחר-כך שהיא הגיעה שבת אני לא הגעתי פשוט התחלתי לא לחשוב ע``ז כל הזמן נכון! זה קשה אבל זה עוזר, תנסי כמה שיותר לחשוב על הצד השלילי שבזה ולא לחשוב על דברים חיובים זה קשה!! אבל עוזר!!

שמעי משהו

אם אתם הולכים לפי נהוג או לא....בתורה כתוב על דוד שהתחתן עם אחיינית,מה תגידו על זה?!....אז אני אומנם לא רואה אותי יוצאת עם בן דודה שלי,אולי כי הוא לא לטעמי ואם היה לטעמי כן הייתי יוצאת איתו,אולי כי הוא קרוב אליי כמו אח....אבל גם במשפחה שלי יש בני דודים נשואים והילדים בריאים....ואם הוא מוצא חן בעינייך ואת בעיניו אז לכו על זה,הבעיה היא שאמרת שהמשפחה לא מסכימה עם זה.... ולשניכם יש חברים...זה כבר עניין של מצפון....אני חושבת שזה די מסובך,הסתבכתי כבר בעצמי....

מים גנובים ימתקו../images/Emo144.gif

נדמה לי שמה שמושך אתכם עכשיו זה דווקא האיסור. אז תעברו את זה , בכל דרך, ואחר כך תראו.

nirlevi4

New member
בני דודים

אז ככה בענין הבני דודים אן לך ממה לפחד כי אני נשוי לבת דודה שלי ובהתחלה זה נראה לא מקובל והחברים חושבים שזה מצחיק אבל עם את אוהבת אותו והוא אותך אז זה שווה כל שנייה. ובעניין החבר שלך והחברה שלו קודם כל זה לא מקובל אתם צריכים להיפרד מבני הזוג שלכם ואחר כך להיות ביחד.

sapir8007

New member
../images/Emo201.gifאחותי כדאי שתקראי את זה

לכולם זה קורה אל תדאגי הרבה חושבים שבן דודה שלו הוא חתיך אפילו בנים
אבל אל נורא תקשיבי לעצה שלי תגידי לו שזה נגמר ושאת לא יכולה להמשיך עם זה יותר כי די זהו מה תתחתנו?! נכון זה מקובל בארצות שונותא אבל מאמי מספיק באמת הגזמת נשמה תגידי לי ככה "_______ (איך שקוראים לו) תקשיב זה נגמר זה יכול היגרר למעשים מגונים ואני לא רוצה שככה יהיה הקשר בינינו אנחנו משפחה לא חברים מספיר עם הנשיקות החיבוקים והאהבה החשאית די לא רוצה עזוב אותי פשוט אני רוצה שנהיה בני דודים רגילים ולא מעבר לזה!

כינרת8

New member
תקשיבי נשמה שלי...

חיים רק פעם אחת!! תאהבי, תמרדי, תזדייני, תבלעי DO IT ALL!!!! אל תשימי פס על אף אחד חוץ מזה אין רע בקצת סקס בין בני דודים

waht the problem?

you are only cousent and ok its not the best but olso not so bad relax... and abaut your freind i realy dont now... maby he also have one causent that he love...

אולי יש לך בת דודה בשביל החבר?

אוקיי זה לא קשר אידיאלי אבל בהחלט גם לא כזאת זוועה בני דודים זה ממש אבל ממש לא אחים ולגבי החבר שלך לא יודעת מקווה שגם לו יש איזו בת דודה ..

AJAX STEELS

New member
זה תלוי אם את אוהבת אותו יותר מהחבר

קודם כל,זה לא מוזר להתאהב בבן דוד, וזה הגיוני מאד. אולי זה מביך. אם את אוהבת אותו עדיף להיפרד מהחבר וללכת אליו, מי אמר שהמשפחה צריכה לדעת מזה בזמן הקרוב.אולי אם הקשר הזוגי שלכם יצליח אז אפשר לשתף.

lsd600

New member
כמה תגובות, אלוהים.....

לא קראתי את כולן (למען האמת קראתי רק כמה)... מה שאני יכול להגיד לך זה, שאם לא היו לך ולו חבר/ חברה זה היה סבבה לקטע של ה"סטוץ".. אפשרי גם סקס במקרה הזה... זה בני דודים... לא אחים.. ולדעתי זה עוד יותר מחרמן כי יש בזה משהו מיוחד... אבל אתם "תפוסים", מה הקטע?? נשמע ממש מבויים...

sapir8007

New member
גועל נפש!!!

טוב א':זה לא מקובל להיות עם בן דוד שלך ועוד להיתנשק איתו זה ממש לא נעים!!!!! ב':עם תמשיכי לעשות את זה את לא תדעי לאן זה יגיע ואז חבל על הזמן!! ג':שתידעי שכול שקר בסוף מיתגלה1!! אני מציעה לך להגיד שזה ניגמר מבחינתך! ועם הוא לא רוצה ליגמור אז פשוט אל תיתיחסי אליו!!! זהו שיהיה לך בהצלחה!!! מ_______ חסוי ("כי אם תצטרכי עוד עצות ________ חסוי כאן בשבילך!)

סנוביש

New member
פתאום כולם יוצאים מהחורים ../images/Emo20.gif

נו מודה.. כשהייתי בת 16 ככה הייתי דלוקה על בנדוד שלי :)כולי הייתי נרגשת, פרפרים ופרחים כשהיינו נפגשים אצל סבתא. ועכשיו לפעמים כשאנחנו מתראים זה קצת חוזר לי.. הוא גולנצ'יק כוסון בטירוףףףףף :) לכי על זה ילדונת. זה לא במקרה... ה' רקם

lady parket

New member
גם אני כזאת....ועוד עם בת דודה

תיראי אני מגיל צעיר (11!!) יודעת שאני נמשכת לבחורות. אני מאד מודעת לעצמי...בוגרת מטבעי מה שנקרא :) תיראי לא היה לי איתה מגע מיני וגם לא דיברנו על זה כי זה לא לעניין.... אבל א. מאמי זאת לא בושה ואני חושבת שכדאי לך לפנות לטיפול של מטפל\ת עם המלצות,תעודות, ניסיון.... כי קשה לך להתמודד ויש בחוץ טיפולים פנטסטיים שיכולים לספק לך את הכלים להתמודד עם מצב שכזה. אני מצידי לא עושה כלום כי זאת פשוט מיטה חולה...זה טאבו זה סוג של גילוי עריות וזה לא מתאים.... החשק המיני הוא גובר פה על היגיון בריא בהצלחה מאמי

SupermanZW

Well-known member
אברהם ושרה היו אחים, לא בני דודים.

אך בתקופתם זה היה מותר, התורה נכתבה הרבה אחרי תקופתם.

אודה ולא אבוש...

גם אני התאהבתי בבת דודה שלי...,ראבק רציתי אותה כל כך! שאי אפשר להעלות את זה על הכתב, אבל עם כל הכבוד לרצון ואין לי טיפת כבוד אליו...המצב לא איפשר,אז נשרפתי בשקט... למען השקט... זאת לא אהבה כמו שאר האהבות..היא שונה.. דם סמיך יותר מ-מים

מ ע ש ן

New member
הרשי לי לתקן אותך

קוראים לזה חרמנות - ולא אהבה. אמרי מעתה " אני חרמנית על בן-דוד שלי" או "אני ובן דוד שלי חרמנים אחד על השני". בקיצור - תיהנו לכם - וזה יעבור. רק זיכרון מתוק יישאר.

למעלה