חדשההה- עזרה..!!

נחש SNAKE

New member
חיים הכל יודע

את לא צריכה עזרה...כמו שבסרט אסקימו לימון אומרים.. את לא צריכה ג את צריכה זין...סתם אם אתם מתנשקים סימן שהוא נמשך גם אלייך כי אני לא מנשק את בנות דודות שלי צרפתית...

פראדיסו

New member
בואנה אתם כל כך סתומים אם אתם לא

יודעים זה הדבר הכי מקובל אצל יהודים בכל הדורות לחתן בני דודים אז אל תזיינו את המח בכל העדות במיוחד בעידות המזרח יש מצב שהרבה מהמגיבים פה הם איפה שהוא בדרך צאצאים של בני דודים שהיתחתנו ובקשר לעניין המוסרי היהדות זה הסמכות הכי גדולה בעניינים האלה ואם לפי היהדות זה בסדר אז אין שום בעיה מוסרית

פראדיסו

New member
בואנה אתם כל כך סתומים אם אתם לא

יודעים זה הדבר הכי מקובל אצל יהודים בכל הדורות לחתן בני דודים אז אל תזיינו את המח בכל העדות במיוחד בעידות המזרח יש מצב שהרבה מהמגיבים פה הם איפה שהוא בדרך צאצאים של בני דודים שהיתחתנו ובקשר לעניין המוסרי היהדות זה הסמכות הכי גדולה בעניינים האלה ואם לפי היהדות זה בסדר אז אין שום בעיה מוסרית

Krishi

New member
אני אומר לכו על זה..

כולה בן דודה.. לא משפחה קרובה. אמנם מהשפחה לא תאהב את זה ותצטרכו לחיות בשושו כל החיים אם בכלל.. אבל אם זאת אהבה אמיתית אז חבל לבזבז. ואם זאת סתם הדלקות אז רק סקס למען הנאה פיסית לא יזיק

s147852

New member
תפקחי עיניים

תפקחי עיניים תחשבי על הנושא בגדול על היתרון והחסרון והתוצאות הסופיות שיכולות להיות ותתייעצי איתו גם לפני שאת קופצת לכל מיני מסקנות תשאלי אותו מה הוא מרגיש כלפייך כי יכול להיות שמה שהוא מרגיש זה לא מה שאת מרגישה ומלבד זאת תסדרו דחוף את העניין שלכם עם הבני זוג של כל אחד מכם ולגבי הקרבה המשפחתית לא ניתן להתעלם מהדבר גם אם לפי הדת מה שאתה עושים מותר או אסור תחשבו טוב על ההשלכות שיהיו כתוצאה מהמעשים שלכם גם עם תמשיכו אם כל הקטע, ותחליטו להנות ולחוות אחת בחיים את זה תחשבו טוב והעיקר שתהני מהחיים ותפקחי את העיניים כי אף פעם אי אפשר לדעת מי משגיח עליכם....!!! (נ.ב: באיזה קבוצה הוא משחק??).

BonitA770

New member
../images/Emo8.gifחחח בא לי להגיב דווקא על ה-נ.ב.

אם אנ יגיד לך אני מפחדת שזה יתגלה איכשהו..לא רוצה לסבך אותו..מקווה שתביני אותי

s147852

New member
אוקיי

סבבה זה די מובן ביותר... בהצלחה בהחלטה הסופית לגבי כל הבעיה שלך.

רק כדי להאיר את עיניי הבורים פה

זיווג של בני דודים הוא אינו אסור לפי הדת היהודית ... ואין כל קשר בין פגמים גינטיים לבין זיווג של בני דודים כמו כן פגמים אלו נוצרים אצל אנשים שנמצאים בקשר משפחתי מקרבה ראשונה כגון :"אמא - בן אבא בת ואחים". לכן אם את בוחנת זאת לשלילה או לחיוב אז הרשי לי להאיר את עינייך בדבר חיבי נוסף שהוא שהדת אינה אוסרת על כך ... אך שוב ... אני מציע לך לסיים זאת משום שאת סה"כ עדיין מתבגרת ואני מאמין שזהו אחד התהליכים שבהתבגרות משום שאנו נמשכים אל האסור והקרוב בזמן ההתפתחות ההורמונלית ... עם זאת קרו כבר בעבר מקרים של קשרים מסוג זה אשר נמשכו הלאה ואף הגיעו לשלבי חתונה וכו ... אך מקרים אלו מעטים מול רבים אם את בוחנת זאת מבחינה סטטיסטית ... אז שוב ההחלטה היא שלך אך קחי בחשבון שיכול מאוד להיות שזו משיכה זמנית ...(גם אם היא נמשכה זמן רב עד כה ...). מקווה שעזרתי ...

זה מצחיק שאת אומרת באותה נשימה

"בורים" ו"אין קשר בין פגמים גנטיים לזיווגי בני דודים". תבחני את את מה שאת אומרת מבחינה סטטיסטית, לפני שאת כותבת כל כך הרבה שטויות ועוד אומרת שמי שלא חושב כמוך הוא בור. חבר'ה זו עובדה... אתם מוזמנים ללכת ולבדוק אותה לפני שאתם מתווכחים על מה שאין לכם מושג בו..

אני חייב לומר ש...

התגובה של "תקועה על הירח" מאודדדדדדדד צודקת. אבל הייתי רוצה להוסיף משו, את לא חייבת לפרק את כל החבילה לגמרי לגמרי. אתם עדיין יכולים להישאר ידידים כאלה בתור בני דודים כמובן. ואתם יכולים לבוא אחד לשני ולבלות אחד בקירבתו של השנייה. ולבלות כזה כי אתם משפחה זה טבעי. אבל כמובן להימנע מלנגוע אחד בשני נגיעות רומנטיות ולהתעלם מכל רגש וחיבה שיש לך אליו. אם זה קשה לך באמת..אז קחי את דברי "תקועה על הירח" ברצינות כי היא צודקת במאה אחוז.

לי במשפחה יש בני דודים שהתחתנו

ואני תימניה , וכמו שהזכירו,בעדות המזרח באמת אין בעיה, במיוחד אצל התימנים שבתימן שמאוד משגיחים לקיים את המסורת היהודת ואכן לפי המסורת היהודית אין בעיה עם זה .. אבל אנחנו כבר לא חיים בתימן למרות ש ...! אם הייתי מתאהבת בבן-דוד שלי וזה היה הדדי הייתי הולכת על זה אך אני לא כנראה שאצלכם זה משהו אחר , ות'כלס את עצמך יודעת את התשובות אחרת לא היית מפרסמת פה את הדילמה שלך . עכשיו .. מה יצא מזה שחלק אמרו כן וחלק אמרו לא ? את תעשי מה שנוח לך ותואם את מערכת אמונותייך .. אני הייתי יותר מוטרדת מהעניין הזה שיש לך חבר ולו יש חברה ...................

atpaddict

New member
אין מה לדאוג

אם את אוהבת אותו וההרגשה הדדית, אתם יכולים לגרום לזה לקרות, גם אם זה יהיה בסתר, ובמשך הזמן יתגלה. לפי דעתי אין שום מניעה ביחסים מסוג זה. אבל שימי לב!!! אם נסתכל על העתיד הורוד, אסור לכם בשום פנים ואופן להביא ילדים ביולוגיים משותפים! זה יהיה הרסני מאוד כלפי הילדים המסכנים. תמיד אפשר לאמץ, יש מספיק ילדים מסכנים שם בחוץ.

סעמק שכחתי להגיב

לזה מעלי , אל תגזים (מצטערת מראש אם פניתי אליך בלשון זכר וזו טעות, אין לי כוח לבדוק) הם לא צריכים לוותר מראש על הבאת ילדים , אצלי במשפחה הבני דודים הביאו 7 ילדים בריאים ושלמים , וביניהם יש אפילו תאומות ..

poison ivy21

New member
אחותי נשואה לבן דוד שלה../images/Emo91.gif../images/Emo20.gif

הם יותר מאוהבים מכל זוג שאני מכירה יש להם את הילד הכי מקסים בעולם ולי יש אחיין שאני פשוט מטורפת עליו. אהבה זה אהבה, אף אחד לא יכול להחליט מאיפה היא מגיעה ואם הנורמות המקובלות בחברה לא מקבלות את מה שהלב שלך מרגיש, פשוט תתעלמי מהם אנשים שרוצים שיהיה לך טוב יהיו בקרבתך. גם אנחנו קיבלנו כהלם את הידיעה הזו בהתחלה.אבל ההלם עבר האהבה בינהם לא. אני מקווה שאם באמת זו אהבה בינכם שזה רק יצליח. ותאמיני לי, ההלם הוא רק ראשוני אם יש לכם משפחה שאוהבת אתכם.הם יהיו שם-תמיד.

למעלה