תודה מאמי..
א אדווה המאמי New member 16/3/06 #30 אושרי תודה על התמונותתתתת.... איזה חמודים.. אבל איפה שרונו'ש!?!?! טוב שההיא לא נמרחה על ביחו'ש.. חחחחחחח וקבלו את אושרי ואדם בתמונה הראשונה על מה הם מסתכלים.. שובבים!!! חחחחחחח
אושרי תודה על התמונותתתתת.... איזה חמודים.. אבל איפה שרונו'ש!?!?! טוב שההיא לא נמרחה על ביחו'ש.. חחחחחחח וקבלו את אושרי ואדם בתמונה הראשונה על מה הם מסתכלים.. שובבים!!! חחחחחחח
א אדם יוסף החיים שלי New member 16/3/06 #33 חחחחח שובביםםםםםםם אדםםםם גם לי ישששששששששששששששששששששששששששש חעחעח
ש שרון והגיים בויז New member 16/3/06 #36 איזה מגניב אם הדיימונד'ז היו אם הגיים בויז ואז הם היו להקה אחת ... איזה מגניב זה היה ....
B Brwonie22 New member 16/3/06 #39 יוו תראו איך אושרי מסתכל לה על הציציםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!! ח=ר=מ=ן!!!!!!!!!
מ מטולה סיטי New member 17/3/06 #46 ---->../images/Emo23.gif<---- אוף אני מקנאה בהם..! גם אני רוצה שאביחוש ואושרי ואדם וערן..(}המושלמים וגם נולי הקטנטן..!) יחבקו אותי
---->../images/Emo23.gif<---- אוף אני מקנאה בהם..! גם אני רוצה שאביחוש ואושרי ואדם וערן..(}המושלמים וגם נולי הקטנטן..!) יחבקו אותי
ג גיושש LOVE אושרי New member 16/3/06 #21 ברוכה הבאה ..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני .. גיא -> אני בת ..!! מאשדוד וחולה על אושרי 'קוש הנסיך שלי בטוחה שתהני & הישתלבות נעימה
ברוכה הבאה ..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני .. גיא -> אני בת ..!! מאשדוד וחולה על אושרי 'קוש הנסיך שלי בטוחה שתהני & הישתלבות נעימה
ג גייםבויזית בנשמה New member 16/3/06 #23 ברוכה הבאה ברוכה הבאה מאמי אני דניאל בת 13 וחצי וגם אני בכיתי אה ו..אביחי לא זייף
א אביטל אלישע New member 16/3/06 #27 ברוכית מאמי../images/Emo24.gif ויש שרשור חדשים- אז פעם הבאה פשוט תחפשי אם יש שרשור לכל הודעה שאת רושמת.
ברוכית מאמי../images/Emo24.gif ויש שרשור חדשים- אז פעם הבאה פשוט תחפשי אם יש שרשור לכל הודעה שאת רושמת.