חדשהההה!!

קמילעעע

New member
חדשהההה!!

יווו קודם כל לפני הכל אני רוצה להגיד שבא לי למווותת!! כ"כ רציתי שהבויז ילכווו!!! אתם יודעות כמה בכיתי אחרי זה? וגם עכשיו שאני נזכרת בזה אני בוכה! זה כ"כ לא פייר!!הם היו כאלה יפים עם החליפות, ושרו כ"כ יפה![למרות הזיוף של אביחי] והשיר? שלא נדבר פשוט פגזז! הריקוד! הכלללל! רק לראות אחרי זה את הפרצופים השמחים שלהם! ואת אושרי כככה מדבר ומתרגש אחרי שנתנו להם 12! יוו זה היה חלום והכל התנפץ! למה למה? למה זה מגיע לנו? הם יכלו לייצג אותנו בכבוד!! ודיי כבר לכל הקנאים המסריחים האלה שלא יודעים לפרגן! כל הכתבים הזבל האלה שאוכלים ת'לב מקנאה! דייי נמאס לי!! טוב דרך אגב, אני קמילה בת 13 וחצי מקרית מוצקין[כיתה ח'] וממ,אני חולה על שרוןן! ואדם גם.. כולם חמודים ויפים ומוכשרים ומקסימים אחד אחד! אבל הם הכי הכי בשבילי.. וזהו,אני מקווה להשתלב! ורק שתדעו: בשבילי הם המנצחים תמיד..

saritus13

New member
ברוכה הבאהה

ודי לרחם על עצמכםםם לא קרה שום דבר ממשיכים הלאה אנחנו יודעים מה הם שווים..!! ואביחי ממש לא זיף.! תהני פה..!!

OoנויoO

New member
ברוכה הבאה כנסיייי!

אני נוי... התשלבות&התמכרות מהירה תהני פה..אני בטוחה!! אייסי:321181525 וגמני בכיתי
אבל לא חשוב הם עוד צעירים טובים מוכשרים ויפים ויהיו להם עוד מ=ל=א הזדנויות!!

OoנויoO

New member
ועוד משהו...

אביחי לא זייף וגם אם כן אז מה?! הם היו בלחץ מטורף זה מוזר מפחיד קשה תתחשבו.... בכל מקרה זה היה מהמםם וכולם זייפו ואביחי היה מושלם!!עם או בלי זיופים! הם נתנו שואו מהמם!

KiSs KiSs KiSs

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif מאמו'שששש

תהני פההה!!! גמני בכיתיייי!! זה הייה כ"כ עצובב!! אבל לא נורא...הם היו מקום 2 וזה גם טוב!!! הם עקפו ת'דיימונדZ הפרחותתתתת!!!!!! אה...גמני מ-ט-ו-ר-פ-ת על שרוןןן...פחח....יאללה...איי לאב יוו
-כרמלו'ש-

נויוש131

New member
שאללום ! ../images/Emo107.gif../images/Emo192.gif

ברוככה הבאה ! אני נוי גמנני בכיייתי.. כל ככך רציתי שההם ייצגו אותו באירוויזזיון.. אאאוווווופ =\

Oshri siso

New member
../images/Emo207.gif תמונות...

2 תמונות של הגיימבויז והדיימונדס ביחד!! איזה כיף לראות אותם ביחד!!

0rin

New member
חח איך רואים שהימניתת דלוקה על

................. .................................................... ביחושששששששששששששששש ושהן נמרחוותת על המתוקייםםםם האלהה

litalg06

New member
אייזההה יפההה ערניי../images/Emo99.gif

אבל המכשפות האלה הורסות אותו

OoנויoO

New member
חחחח נראה לי הדיימונדז

דלוקות לבויז על התחת קבלו איך כל אחת פה מסתכלת עליהם ואיך הילה עם שלם מנשקת בדיוק את ביחו'ש חחחח ולימור מסתכלת על אושרי חחחחחחח הם נהנות איתם חחח

Oshri siso

New member
חח לערן הכי השתלם...

גם סיוון וגם הילה לידוו!! במיוחדד הילהה

OoנויoO

New member
הילה כוסית היא מבוזבזת בלהקה הזאת

אם היא תפתח קריירת סולו היא תצליח מאוד!

המאמושש

New member
וואלה צודקת ..חח..טוב נו אנחנו מבינ

ות אותם איך אפשר לראות אותם ולא להידלק??!!!

יאא תודה מאמי..../images/Emo13.gif

מאיפה המונות??? אם יש עוד תשדלח לי קישור לאתר.. פליזושש.. תודהה מואה..

Oshri siso

New member
זה מהפורום של הדיימונדז..

והם לא שמו שמה עוד עם הגיימבויז.. עם יהיה אני ישים

למעלה