חדשהההה

jinjer trip

New member
חדשהההה

שלום לכולם.. חדשה פה... בת 18 מהקריות :) גילי את גם פה נשמה? :))

moshit1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הפורו קצת יבש, אני מקווה שתעזרי לנו טיפה לשקם אותו... אז ברוכה הבאה שתהיה לך וספרי קצת על עצמך, מה את עוד שומעת? את מנגנת? משהו? אני הדר אגב.

jinjer trip

New member
אז ככה..

מקווה לשקם אותו קצת קודם כל.. אממ לספר על עצמי.. גרה בקרית ים (מקום נחמד ) אי שם ליד חיפה.. אוהבת מוזיקה הופעות פסטיבלים.. עוד מעט מתגייסת.. (לא מאמינה עדיין), אוהבת את אלג'יר מאוד מאוד..- הסרט גמר שלי בתקשורת כולל 2 שירים שלהם, אני מקווה להעלות אותו למחשב, אני מתה להראות אותו לאנשים, הוא פשוט ענק לדעתי (ולא בגלל שהוא שלי) אממ מה עוד.. שומעת הרבה כנסיית השכל, היהודים,אביב גפן, נמרוד שיקלר וכו'.. מנגנת? כן הייתי מנגנת על גיטרה אבל משום מה האופי הג'ינג'י שלי והחוסר סבלנות ללמוד דברים חדשים השתלט עליי ונאלצתי לנטוש את הגיטרה החמודה שלי שעכשיו סתם ככה ליופי בחדר.. מחר אני בשנטיפי אגב.. מקווה שגם אתם הולכים לנפוש :)))לילה טוב

moshit1

New member
:)

לא צריך ממש להתאמץ בשביל לשפר אותו, יענטו רק להשתתף ולענות וכו', ואת מוזמנת לפתוח לך פינות או שאלות ועיניינים, רק אל תתבאסי אם לא עונים ל. טחחחח ^_^ אחלה מוזיקה את שומעת
חחח.. בקטע של הגיטרה אני מבינה אותך... \: חפיף. אז תהני פה
ויום נעים לך. (בהצלחה עם הסרט גמר...)

../images/Emo121.gifאם תראי שם אחד שקוראים לו אלעד

יש לו שיער ארוך אסוף בקוקו קצת מבולגן וטיפה מתולתל. הוא בערך מטר 90 תמסרי לו ד"ש... הוא אח שלי והוא מארגן את הפסטיבל
תהיה שם שבשבת ענקית עם ספירלה ירוקה... תוציאי לה לשון ויהיו שם זוג יענים מעל השער, תרביצי להם... הם מחומרים ממוחזרים שהם מצאו בזבל
תהני

jinjer trip

New member
תודה על הקבלת פנים אנשים..:)

אממ לא זוכרת על ההוא הגבוה משנטיפי אבל יכול להיות :) חג שמח שיהיה לכם...

../images/Emo121.gifחחח כל העובדים שם ניראים

אותו דבר, נסענו לבקר אותו ואנחנו כזה: הינה הוא! לא זה לא הוא... הינה הוא!!! לא זה גם לא הוא... כשראיתי אותו שאלתי אם הוא סגור על עצמו שהוא זה הוא

jinjer trip

New member
חחחחח..

אגב... תמסרי לאחיך שעוד פעם אחת שוטי הנבואה או להקה טובה אחרת יופיעו בשנטיפי אחרי שאנשים כבר הולכים זה יהיה חבללל כי לא פייר ! הפסדתי הופעה שלהם בגלל הערב חג ואני מתארת לעצמי שאני לא היחידה שעושה חג עם המשפחה

../images/Emo121.gifאני בן../images/Emo13.gif והוא רק הרים את

המקום, הוא לא היה קשור למה שיהיה שם, רק ל"תפאורה" מממ והשוטים בהחלט מצויינים!

למעלה