חדשהההה

InvisibleTouch

New member
חדשהההה../images/Emo23.gif

יש לי פטיש רציני ללקים וציפורניים. ממש אבל. איך שראיתי שיש לזה פורום ישר אמרתי שאני חייבת להצטרף.. אז אני מניחה שאני לא הרבה שונה מכן- מעבר לזה שאני לא יכולה להשאר עם אותו עיצוב יותר מיומיים, אני האחראית על הציפורניים של חברות שלי, כל הבנות במשפחה המורחבת, ולפעמים גם סתם בנות שמתלהבות משטויות שאני עושה על הציפורניים שלי. מאמינה בציפורניים טבעיות, ארוכות ומטופחות. הן יכולות להיות הכי משוגעות שיש, ילדותיות, יוצאות דופן, או הכי עדינות ופשוטות (מתה על אדום או פרנץ' עדין). שונאת בנייה מוגזמת, מניפה, הרבה מדי אבנים, ציפורניים שאי אפשר לעשות איתן פעולות פשוטות ובכלל בחורות שלא מבחינות בין מלעיל למלרע
. אז אני ספיר, בת 22. תעשו איזה וולקאם ביצ'ז
.

InvisibleTouch

New member
וסתם כי משעמם לי,

אני אצרף לכן פה את האוסף שלי עד כה
זה 2 סלסלאות, בגודל של בערך 2 קופסאות נעליים כל אחת, ומלאות עד אפס מקום:X [סלסלה אחת של כללל הלקים, ואחת רק של האקססוריז, עם הקופסאות הקטנות בתוכה ויחד עם פדים מיוחדים להסרה שלא צילמתי].

noash5

New member
ברוכה הבאה!

שמתי לב שיש לך את הלק שמחליף צבעים (הכחול)? מאיפה? איך עובד? איך הוא? רואים הבדלים?

InvisibleTouch

New member
היי(;

כשגרתי בחו״ל היה לי מין הרגל כזה להכנס לחנויות של טינאייג׳ריות ולעוט על המדף של הלקים ה״מגניבים״, אז זה ספציפית מ-Clairs, (לא יודעת אם את מכירה, זו רשת כזאת.. קצת כמו אקססורייז או משהו בסגנון), אי אפשר להשיג בארץ- אבל אולי אפשר למצוא באיביי.. בגדול זה עובד על עיקרון של חום וקור, בחום זה כחול ובקור זה תכלת, (כן, ללבוש לק כזה אומר גם שעות של כיף בכיור- ממים חמים לקרים וכו׳ חח), וזה באמת עובד. החסרונות? א. החברה לא מי יודע מה מקצועית, וגם עם בייס וטופ קואוט מעולים הלק מתחיל להתקלף אחרי יומיים. ב. אם יש לך ציפורניים ארוכות, בדכ את במצב שבו יש הפרש טמפרטורה בין הקצה של הציפורן (איזור הפרנץ׳) לשאר הציפורן, ואז יש גם הבדל בגוון. על אף שלפעמים זה נחמד דווקא. חפרתי:)

noash5

New member
לא חפרת בכלל!

תודה על התגובה
ראיתי באיביי אבל במחיר טיפה מוגזם... נראה לפי ההודעה שלך שזה שווה בכל זאת... תודה!

InvisibleTouch

New member
זה בתקופות, אבל ברובם בהחלט כן. הקטע המצחיק..

שהגעתי כבר לשלב שיצא לי לקנות צבע, להגיע הביתה, ולגלות שכבר יש לי אחד ממש ממש דומה מחברה אחרת. אפשר לומר שהיום אני די תקועה מבחינת לקנות, אין ממש גוון שאין לי משהו לפחות ממש דומה לו בבית, האמת? טיפה מבאס:)

ליאני777

New member
ברוכה הבאה לפורום! ../images/Emo140.gif

תמיד כיף שמצטרפות בנות חדשות לפורום! אבל אני מזהירה
.. זה מדבק

lilo4

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

תמיד כיף שיש מצטרפות חדשות לפורום
וכמו שליאן הזהירה- זה באמת ממכר

poynter

New member