חדשהההההה. ושאלה.

magic of fairy

New member
חדשהההההה. ושאלה.

אז אני כרמי (עם מלרע, הכרם שלי...) מרמת גן. בת 16... כבר שנה עם אירוסמית'. מאיזו שנה השיר CRAZY? זה שחורשים עליו בFTV.

בָלבָל

New member
היי כרמי ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

Crazy יצא ב1993 באלבום Get a Grip והיה ללהיט ע-נ-ק בארץ ב1994.

בָלבָל

New member
אירוסמית התחיל סיבוב הופעות לא מזמן

בארה"ב בלבד. אלבום הסטודיו האחרון שלהם יצא ב2004 ונקרא Honkin' on bobo. האלבום האחרון שיצא ב2005 הוא אלבום הופעה נפלא Rockin` The Joint. ובעוד פחות מחודש יוצא אלבום אוסף חדש... ויהיו בו 2 שירים חדשים. איזה אלבומים/שירים את אוהבת? יש לך דיסקים בבית?

magic of fairy

New member
אמ...שאלות קשות.

אני הורדתי כעיקרון כמעט את כל השירים חוץ מדיסק אחד ששכחתי את השם... ואני אוהבת המון המון שירים שלהם. אפילו את הרגועים יותר (כמו זה מארמגדון חח). ואיי רגע ויהיה בסוכות גם? כי בסוכות אני בלוס אנג'לס (אם אבא הספיק להזמין כרטיסים) אני מבקרת את אחות שלי בLA ובסן דייגו. איפה בידיוק בארה"ב ההופעות? אתה יכול לתת לי לינק?

magic of fairy

New member
אני יכולה לבוא רק בחופש...סוכות..

פעם אחרונה שהייתי שם זה היה לפני שנה וחצי ופיספסתי הופעה של נו..רגע...ברח לי השם. איזו להקת רוק...חחח. ביום אחד פיספסתי! זה מרגיז תמיד קורה לי. יו והם עוד מופיעים ממש צמוד לבית של אחותי. של שתיהן. אחותי גרה צמוד להוליווד ואיפה שבסאן דייגו קרוב לבית של אחותי השנייה. איזה עצבים!

magic of fairy

New member
יש הרבה חדשים? יש מפגשיי פורום?

יכול להיות נחמד. עד עכשיו הייתי בפורום וחצי אבל עם הרבה מפגשים חח.

SaintJohn

New member
ברוכה הבאה לפורום!../images/Emo140.gif

כיף לראות חבר'ה חדשים מצטרפים לפורום
יש לך אולי בכל זאת איזה שיר או שניים שאצלך הם האהובים ביותר מכולם? זה לא קריטי, פשוט תמיד מעניין אותנו לדעת מה ההעדפות של כולם כאן. אנחנו עושים מפגשי פורום, ומפגש הפורום הקרוב יהיה כנראה דווקא בסוכות, בדיוק כשלא תהיי כאן. אבל עדיין, יהיו לנו מפגשים נוספים ואת מוזמנת לכתוב כאן בפורום על כל דבר שעולה לך בראש שקשור לאירוסמית'. נשמח לראות אותך פה כמה שיותר. תהני לך כאן אצלנו, תרגישי בבית

magic of fairy

New member
בעע גם ככה לא הכי בא לי לטוס

מקסימום אחי יטוס במקומי חחח. אני יכולה לטוס בכל חופשה אחרת... אמ..אני מנסה לחשוב על כמה שירים אהובים אבל לא מוצאת...יותר מאוחר אני אכתוב איזה... ותודה רבה על הקבלת הפנים החמה... נשיקות, חג שמייח.

למעלה