חדשהההההההה

MichelleLev

New member
חדשהההההההה

וואוווווווווווווווווווווווווו איזה פורום קצוות!!!!!!!11 היחי אני מ[א]ישל ואני חייבת לומר שהפורום הזה כזה שולטטט.. אז אל תהיו כאפות ותספרי לי מה זה אינויאשההה... וואו כאילו קגומה ואינוי זה כ"כ חמוןד ביחדד.. הם פשוט -דה- זוג.. שיואו..

|באעג| מישל את טפשע!

שכחת לפתוח משתמש חדש! ככה עושים את זה (הדגמה בהודעה הבאה)

קוניצ'ווה!

שלום לכולם מאמיים שילי!~~!!!!!111!!!!1111 קוראים לי לירונוש ואני מוי מוי קאוואי, אבל לא כמו קאגו שהיא הכי מוי קוואי במיוחד כשהיא עם אינו הכוסון על החתיכי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111 אני לא מבינה איך סנקגו המטומטמת חשבה שהיא יכולה לקחת את אינו לעצמה כשהיא כל כך מכוערת ומטומטמת~~!!! ונאראקו מפגר ומיכוער והידיוט גמכן!~~~!!!!!1111י שונאת אותו כי הוא בכלל לא קאוואי הוא סתם רשע ומפגר ומיכוער!!!! וגם סאשומירו מיכוער ומפגר וסתום!!!!! איך הוא יכול לצרות להרוג את האח המושי מושי הכוסון שלו!!!!!! אבל אני אוהבת את רין! היא כזו מוי מוי מוי קאוואי!!!!!~~~~111111 וורוד הצבע הכי שלעט בעולם~!!!!!1111!!!!!1111!!!!!1

בארור, את המלכה

של העמדות הפנים, גלע יקירתי. (וזה כאב, הכינוי הזה וההודעה הזו. אני חשה טמאה. אני הולכת להטביע את זה בקצת גראווי.)

../images/Emo15.gif יותר טוב...

אררר יאוי_שונן-בישים-תחת! הרבה יותר טוב! אני מרגישה אני עצמי שוב. (למרות שיש לי דחף לצעוק עוד כמה פעמים את המנטרה יאוי-שונן-בישים-תחת, רק בשביל לטהר עצמי לחלוטין)

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gifאבל לא התכוונתי לעבוד עליכם.

. .. O.0 סתם אמרתי היי ^^;;;;

למעלה