חדשדש D:

Serf SaN

New member
חדשדש D:

אממ..כן, כמו שהכותרת אומרת..אני חדש פה :p אני כבר קורא פה איזה שבוע שבועיים...וסתם לא היה לי כוח לכתוב XD עד שנכנסתי אתמול לצ'אט ושכנעו אותי D: בכל מקרה, קוראים לי גיא, בן 15 אני חולה בליץ' כמובן ^^ (מוריד כרגע את פרק 57 XD), ועוד כל מיני אנימות אחרות *_*; וזהו, מקווה להנות :] ד"א, בקשה אל תסקלו אותי בקשר לשרשורים......אני ממש לא מבין בזה T_T

keep smiling

New member
ברוךהבא [: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אני קיפי, נעים. ^^ [בקשר לשירשורים...שמישו יעלה את אומנות השרשור...?]

shui chan

New member
ברוך הבא [;

ואממם.. בקשר לשרשורים בעיקרון יש כמה דברים. - את ההודעה שלך אתה שולח אל ההודעה שהדברים שלך בנוגע אליה ולא להודעה האחרונה. [בכל הודעה יש מלמטה "הוספת תגובה" שתאפשר לך להוסיף הודעה~] - עוד דבר הוא בעיקרון לא לפתוח הודעה חדשה על כל דבר קטן שיש לך להגיד בשביל זה אפשר לנצל"ש מה זה לנצל"ש? ניצול של שירשור שאין בו כבר דיון - כמו למשל ההודעות של תפוז שלא יובילו לשום גיון ובגלל זה תמיד מנצלשים אותן. עוד משהו זה לא לנצל"ש כל שרשור [כלומר לא לנצל"ש ימי הולדת, הודעות של חדשים או הועדות שהדיון בהן עדיין קיים] וזהו זה הכל [; לא קשה מידי ^___^ שהות נעימה

Jifannit

New member
*סוקלת*| אני מומחית שרשורים!../images/Emo11.gif

סתמ סתמ ^^ בשרשורים אין מה להבין. [: אזאז...ברוכבא? XD אתה בן 15. אמ. קוראים לך גיא. שמ יפה. אתה בישי? *O* הו. נאי להיות נהמע. ^^" ויש לי קשרים בהנהלה, כמו שאני תמיד דואגת לציין משומה .____.; בוהאהאהא לך! ^O^

OferKkK

New member
מה זה השאול האלה? "O___O

"אתה בישי?" XD פאק,משתמש חדש וכבר אתן קוטלות אותו בפאנגרליזיותיכם!!!(?)... בכול מקרא ברוךף הבא...ו...מי הדמות האהובה עלייך? XP

Serf SaN

New member
לול..זה בסדר XD

אני רגיל לדברים כאלה @@; בכל מקרה..הדמות האהובה זאת יורואיצ'י כמובן ^^

Jifannit

New member
בידיוקבידיוק!!11^O^~

כשיש בן חדש, חובה לשאול אם הוא בישי.[:

Serf SaN

New member
תודה תודה XP

אבל כשאמרתי שאני לא מבין בשרשורים לא התכוונתי לזה XD אני יודע איך משרשרים..אבל לפעמים זה לא יוצא לי הכי טוב, ופעם אחת סקלו אותי קשה >.> הנה, כמו עכשיו..לא ידעתי לאן לכתוב תגובה, לתגובה הראשית שלי, שתתיחס לכל מי שכתב, או לאחד האנשים שהגיבו O:

keep smiling

New member
מושלמת? פחח. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

את טעות בייצור, יקירע.

Neon taichou

New member
ברוכבא! תהנה! ני להיות יונע

אני לאהוב יורוסוי ^__^ להלהלה. -פטפט-

למעלה