חדשדשונת שלום אני חדשדשה חלק כבר מכירים אותי אני חושבת
M MEITAL484 New member 27/2/05 #3 ../images/Emo66.gifברוכה הבאההההההההההההההה!!! גם אני יחסית חדשה...
י ילדה שח2ל על הזמן New member 27/2/05 #4 2ר!כ*ת!!! אני נופר בת 14 ושרופה על יהודה לוי אם את צריכה עזרה או משהו תפני אלי בכיף!! יאלה ביוש לאב נופר.
2ר!כ*ת!!! אני נופר בת 14 ושרופה על יהודה לוי אם את צריכה עזרה או משהו תפני אלי בכיף!! יאלה ביוש לאב נופר.
ה הודיוש המאמוש New member 27/2/05 #9 ברוכה הבאה (שירן כנסי)../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif אני הודיה מקווה שתהני כי בטוח תהני מאמי (שירן אני חייבת להגיד חחח איזה מאמי את חחחח)..
ברוכה הבאה (שירן כנסי)../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif אני הודיה מקווה שתהני כי בטוח תהני מאמי (שירן אני חייבת להגיד חחח איזה מאמי את חחחח)..
ק קרן הפ66ה New member 27/2/05 #12 איזה חדשה ואיזה בטיח ?! את כאן יותר מאיזה חודש?... לא נורא !!! ... -קרן-
S sapirr1 New member 28/2/05 #17 יש מצב שהתכוונת אלי??? חחחח יש לנו שם משתמש מאוד דומה...חחחח אבל אני זו אני והיא זו היא..חחח ושתינו ספיר חוץ מזה שהיא מעריצה לפי דעתי את יהודה אם אני לא טועה ואני את מלי.. וברוכה הבאה!
יש מצב שהתכוונת אלי??? חחחח יש לנו שם משתמש מאוד דומה...חחחח אבל אני זו אני והיא זו היא..חחח ושתינו ספיר חוץ מזה שהיא מעריצה לפי דעתי את יהודה אם אני לא טועה ואני את מלי.. וברוכה הבאה!
א אביחי 33 New member 27/2/05 #14 ברוכה הבאה ספיר../images/Emo99.gif מקווה שתתאקלמי במהירות כאן בפורום אני לרשותך תמיד אוהב מיליון אביחי
ברוכה הבאה ספיר../images/Emo99.gif מקווה שתתאקלמי במהירות כאן בפורום אני לרשותך תמיד אוהב מיליון אביחי