חדשדשונקה!!!

חדשדשונקה!!!

הלואו כאילו וואטס אפ גירלס? אני כאילו מזה שווה מדי בשביל הפורום הסה אבל מה לעשות אני חייבת להצטרף ולחלוק איתכן את הרגשותיי הכאילו מזה מדכאות..... אני מזה מזדהה איתכן וחוצמיזה פאקצות = Wל*טהההה! טוב בננות מתה עליכן כוסיות שלעי! אז ככה..מיי בוי פרנד חתיכי שלי כפרעליו תפסתי אותו מנשק אחת מזה אבוגבר לייק דו! היא כזאת פתאט מכוערת ועלובה סתם חננה בננה שונאת אותה! אין לה בכלל חברים והבוי פרינד שלי אריק כזה מלךך נסיכי חתיך כוסון שלי מתה עליווו כאילו מה לאזעזל הוא עשה עם המכוערת הזאת?
תעזרו לי בננות אני מזה שבורה... כל היום פיצחתי לעצמי אגוזים ואכלתי כמויות של שוקולד מאאאאשמין! אני כאילו בטח עליתי 200 גרם לייק דה!!!! מה לעשות? קווין מלךךךךך שליע מתה עכליך
ביייע כוסיות פאקצותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

טוב התוודות...לייק שיק

אני לא באמת פאקצה... אבל ממש ממש לא! ואני גם בחיים לא אהיה אחת מהחולות שלכן! אתן פשוט קיבלתן כולן שריטה עמוקה במוח, ובשכל, (שאני לא בטוחה שנשאר ממנו משהו) ופשוט פתחתן פורום.. אז בננות- לכו כולכן לאישפוז, וע-כ-ש-י-ו!!!! אני מזה לא פאקצה וסתם כתבתי, הדבקתן אותי אך למזלי זה אל היה קשה מדי והצלחתי לצאת מזה בשלום (אני מקווה) אז שתהיה לכן גסיסה נעימה, בגלל שאני לא פאקצה!! הייתן מתות שאני אהיה, בגלל שאני סטרייטית! גאה! נורמאלית! אז צאו מהבועה הורודה הזאת שלכן ימכוערות חשות פרחות סנוביות פאקצות!!!!!!!!

Marble Arch

New member
עוד אחת שנעלבה מחוסר תגובות.

חברים, זה פשוט לא לעניין. להבא: כשמישהי כותבת הודעה כזאת יש לקפוץ ולכתוב לה שאוהבים אותה. שלא נגיע למצב שנצטרך להחזיר פקאצות לארון במצב משומש-טוב.

d00sh

New member
תשמעי מאמי,,

היית מתתתתתתה להיות פאקצהה!עובדה שהתחביב שלך בשעות הפנאי זה לחכות פאקצותת!!ננננה בננננננננה :]]

victoria777

New member
אני מבינה שמשעמם לך

וזה בסדר להיות משועממת,את יכולה להודות בזה בלי להתבייש.

Free Bird

New member
דיי לא):

אני כבר הייתי בטוחה שאת אמיתית):::::: איך הולכת אותי שולל
אגב את סגורה על זה שאת לא פאקצה? כי את ממש נשמעת אחת כזאת אז אולי בכל זאת תשקלי הצטרפות לפורום?

למעלה