חדשדשה :]

EmoX3Girl

New member
חדשדשה :]

היי כולם אני יעל... בת 15 (כמעט).. גרה בחולון.. אני נורא אוהבת פאנק, רוק, מטאל ואימו .. אני מתה על ג'ואל ועל גוד שאלוט בכלל... אז אמ... אני חדשה פה ומקווה שאשתלב מהר =]... (יש לכם תמונה שלי בצד)

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo13.gifברוכה הבאה ושנה טובה

ספרי עוד על עצמך... משו שהיית רוצה שאנחנו נדע....

EmoX3Girl

New member
סיפור חיי..אמממ לא חח

טוב אז סליחה על אי-הינימוס--> שנה טובה ומתוקה לכולם!!!! טוב, אז אממ דברים מעניינים.. אני מנגנת על גיטרה חשמלית (פנדר סטרטוקסטר) אני ייחצנת של מועדון נוער רוק בחולון ובצוות שלו מועדון שולט ביותר "שברולט" כולם מוזמנים, אם תרצו אני אודיע על מסיבות וכאלה.. אז אני נורא אוהבת פאנק רוק אימו ומטאל (כמושאמרתי) אני לא בתונועות נוער וכו' כי אין לי זמן כי אני בהמון חוגים ודברים כאלה... =[ דווקא רציתי אבל לא הלך... רק עכשיו אני מתחילה עם כל הקטע הזה של פורומים כי.. הדעתי למסקנה שכבר נמאס לי לשחק במשחקים החרושים שלי במחשב חח ולדבר עם אותם אנשים באייסי וכאלה אז אני די חדשה בקשר לזה =\... זהו בינתיים.. אם יש למשיהו עוד שאלות (לא נראה לי אחרי החפירה הזאת) אז בקשה... בי בינתיים וHAPPY NEW YEAR!!!!!

EmoX3Girl

New member
לא ביחד

ביחד זה לא הולך אבל כל אחד בנפרד.. אז כן...כאילו לפי מצב רוח וחשק.. ואמממ לא, לא חשבנו ממש להזמין אותם ..חח

Goth Doll

New member
ברוכית

ליזה/ליזי/ליסה-ליסע- מממ ברוכה הבאה :p ושנה טובה :)

lucky gc

New member
חולון!!!!!!!!!

למה לא הכרתי אותך קודם? נעים להכיר אני דנה, בת 13 מנתניה, השתלבות נעימה!

EmoX3Girl

New member
תודעעע

(על ברוכה הבאה ושנה טובה).. יש לי שאלה, הפורום הזה מורכב רק מבנות???? (לא שיש לי בעיה עם זה) אבל מוזר..

EmoX3Girl

New member
היי אייל

חחחח היי אייל מה קורה?? (אתה עדיין חייב לי דיסק... =[ )

WTF?!

התמונה שלך שהוספת מאוד קשורה... שלושה דברים משם זה דברים של נזק עצמי.... ופתאום בלי קשר לחיים משקפיים... WTF?

xxgatxx

New member
הוי עודד עודד...

אתה לא יודע? זה יום אחד אימו, אחר כך פאנקיסט, אחר כך מטאליסט ובסוף- פריק!! אהאה.
הבנת בטח בעצמך.

למעלה