חדשדשה

daniellaa1

New member
חדשדשה

שלום לכולן :) אז ככה... אני תלמידת יב וחבר שלי עוד מעט מתגייס. אני אשמח לשמוע על הנסיון שלכן במצב הזה- זה מקשה על הקשר? מחזק אותו?

Hadara121

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

דבר ראשון ברוכה הבאה לפורום ...אני הדר בת 18. תראי באמת כמו שמאור אמרה כל מקרה זה משהו שונה..רוב הבנות פה יש להן חברים לוחמים שהן רואות פעם בחודש אני למזלי חבר שלי ראש צוות בגף מבנה בחיל האוויר אז ככה הוא סוגר שבת לארבע. בסך הכל כולנו מתגעגעות ובאות הרבה לפורום לשתף, אבל בסך הכל הגעגועים מחזקים את קשר. בקיצור ברוכה הבאה ואת מוזמנת לשתף

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

איך קוראים לך? בת כמה? כמה זמן עם החבר? ספרי עוד קצת על עצמך..
בכל מקרה, לגבי השאלה שלך, זה באמת כל מקרה לגופו.. אצלי לפחות זה חיזק מאוד את הקשר. ועם כמה שזה קשה, זה שווה כל רגע ואני מתה מתה מתה על המכוער שלי :]

daniellaa1

New member
רק על עצמי לספר ידעתי

קוראים לי דניאלה...בת 17. אני וחבר שלי כמעט שנתיים ביחד P: אנחנו ביחד המון המון וממש קשה לי לדמיין איך יהיה בלעדיו! בכלל, בגלל שאני עוד לומדת והוא כבר סיים זה מרגיש לי כאילו הוא עובר לשלב אחר ואני נשארת תקועה...כן אני יודעת שזה נשמע דפוק וסנטימנטלי, זו אני :/

ברוכה הבאה

אני שירז, בת 18.. וכמו שאמרו, זה יכול להרס וזה יכול אפילו להפך. תלוי בטיב הקשר ובכם..

היי ../images/Emo9.gif קוראים לי אור

אני וחבר שלי עוד שבועיים נהיה שנתיים וחצי ביחד. הוא התגייס בול ביום שבו היינו 8 חודשים ביחד אני לא חושבת שכל מקרה לגופו אני חושבת שזה מאודדדדדדדד מחזק את הקשר. כי זה מבגר אותך ואותו, והופך אותכם לאנשים מבינים ולא ילדותים כאלה... סתומרת הקשר גם הופך לחזק יותר כי אין מגע פיזי רוב הזמן, אז הנשמות שלכן זוכות לזמן איכות להתקשר אחת לשניה
(וואו זה נשמע פלצני.... סליחה!!!
) זאת דעתי

מאורי6

New member
האמת שאת כן צודקת בקטע של המגע

אני הכרתי את החבר שלי הרבה הרבה הרבה אחרי הגיוס. בכלל הכרזנו על עצמנו זוג שבוע וחצי-שבועיים לפני שנפגשנו בפעם הראשונה. כל הקשר היה מבוסס על סמסים מתוקים ושיחות ארוכות כמה שאפשר.... היו ימים שדיברנו שעה...היו ימים שדיברנו 5-6 שעות... פחדתי שבגלל הצבא הקשר יהרס עוד לפני שהתחיל... ורק אמא שלי הייתה לגמרי בעד ואמרה "הוא לומד להכיר אותך הכי טוב מעולם... כי מה לעשות שכשאין מגע פיזי יש שיחות עמוקות" ובאמת בפעם הראשונה שנפגשנו ישבתי מולו והרגשתי כאילו אני מכירה אותו כל החיים... קשר עד כדי כך עמוק.

מאורי6

New member
אני וה...הוא?

הסיפור המלא נמצא איפושהו בארכיון אבל לא אכפת לי לכתוב אותו שוב ושוב ושוב
נפגשנו פעם אחת לפני בדיוק שנה... החברה הכי טובה שלי מעפולה באה אליי לסופ"ש ורצתה לפגוש ידידים שלה מהאיזור אז ירדתי איתה לעיר וישבנו איתם אולי אולי אולי חצי שעה. לי היה חבר... הוא היה בתהליך של פרידה קשה ובכלל לא שמנו אחד על השנייה... אני אפילו לא בטוחה שהוא אמר לי שלום. אחרי כמה חודשים אני והאקס נפרדנו.... סיפור ארוך ולא מעניין.... עברתי תקופה נוראית ואותה חברה באה אליי להיות איתי כמה ימים... היא התחברה למסן שלה מהמחשב שלי והתכתבה עם הידיד שלה... לא הרגשתי מאוהבת או משהו אבל נורא רציתי להמשיך לדבר איתו ואמרתי לה שתשאל אם זה בסדר שאני אוסיף אותו למסן. הוא היה בדיוק בבית סופשבוע ואני הייתי אצל דוד שלי בחולון אז התכתבנו פשוט המון ועל מלא דברים. ביום ראשון שאלתי את חברה שלי אם היא חושבת שזה בסדר שאני אשלח לו סמס "יום מקסים" או משו
והתפתחה מסורת שיחות והודעות בוקר-ערב-לילה. נורא פחדתי להתחיל איתו קשר כי היה לי ברור שאם זה לא יצליח זה יפגע ביחסים של החברה שלי איתו והם ממש אחים ב5 שנים האחרונות... אבל עם כל שיחה איתו הרגשתי שאני מתאהבת יותר... כשלא דיברנו רק חשבתי עליו...כתבתי עליו שירים
חפרתי עליו ברמות בפורומים/ בלוג/אייסי/מסן/כל אמצעי תקשורת אחר. ואז התברר לי שהוא משתף את חברה שלי בדיוק באותם הדברים.... וחברה שלי לא יכולה פשוט לשבת ולשתוק..חחחחח בקיצור היא אמרה לי כל מה שהוא אמר ואני די אנסתי אותו להגיד לי את זה בטלפון כשהוא היה בבסיס. לא הבנתי אחרי השיחה הזאת אם אנחנו ביחד או לא עד שכמה ימים אחרי זה הוא אמר משו "ואם אפשר להביא חברות אז תדברי עם ההורים כבר מעכשיו..." [לעצמי: הוווווו אנחנו ביחד!!] ונפגשנו בין שבוע לשבועיים אחרי זה בשישי אחרי הצהריים..היה הכי מושלם! ומאז אנחנו ביחד.. אתמול חמישה חודשים...

daniellaa1

New member
הסיפור שלנו...

הכל התחיל בעטלף...חח יום אחד הוא וחברה שלי מצאו עטלף בחצר, כנראה שילדים המתוקים מבית ספרי זרקו עליו אבנים או משהו כזה והוא היה פצוע ולא יכל לעוף. בכל אופן הם שמו אותו בקופסא והוא עטף אותו בג'קט שלו....ראיתי אותם במסדרון והסתקרנתי מה יש להם בקופסא P: בכל אופן ככה הכרנו.... ולמי שתוהה, העטלף בסדר, העבירו אותו לגן חיות D:

Jeanne D Arc

New member
ברוכה הבאב

ז'אנה בת 18... וזה תלוי בקשר שלכם מלכתחילה, ובעיקרון אנשים משתנים בצבא.. אבל כן זה יכוללחזק את הקשר, ויכול להרוס זה הכל אינדיוידואלי

למעלה