חדשדשה היי.... אני יעל בת 12 מאזור המרכז הנה הדולי הראשונה שלי - קרן עזרה לי "קצת"
Y Y yooli Y New member 24/11/05 #1 חדשדשה../images/Emo9.gif היי.... אני יעל בת 12 מאזור המרכז הנה הדולי הראשונה שלי - קרן עזרה לי "קצת"
ר רחלי03 New member 24/11/05 #3 ברוכה הבאה!! אני רחלי,ואני בת 15.בת כמה את? אני לא מצליחה לראות את הדולי שלך... אולי יעלה לי עוד מעט. השתלבות מהירה!
ברוכה הבאה!! אני רחלי,ואני בת 15.בת כמה את? אני לא מצליחה לראות את הדולי שלך... אולי יעלה לי עוד מעט. השתלבות מהירה!
P PakoLina New member 24/11/05 #4 ../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif הדולי הזאת מאוד יפה בתור דולי ראשונה! את הדוליז החדשות שמים בשדח"ם, שמסומן בתמנון סגול ^^ שמישהי אחרת תביא חוקים >_>
../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif הדולי הזאת מאוד יפה בתור דולי ראשונה! את הדוליז החדשות שמים בשדח"ם, שמסומן בתמנון סגול ^^ שמישהי אחרת תביא חוקים >_>
N nisush New member 24/11/05 #6 ברוכה הבאה!! אהלן!! אני גם חדשה פה ואני בת 15...אני לא אגיד את השם שלי כי תצחקו *מסמיקה* ושתיהיה לך השתלבות נעימה!
ברוכה הבאה!! אהלן!! אני גם חדשה פה ואני בת 15...אני לא אגיד את השם שלי כי תצחקו *מסמיקה* ושתיהיה לך השתלבות נעימה!
C Cool Simsit New member 24/11/05 #11 היי יעלעע יצאה לך יפה בסוף! אני שמחה שהצטרפת! השתלבות נעימה! שרשרי את הדולי לשדח"ם שמסומן ב- והבייס מג'ופט זיכרי!
היי יעלעע יצאה לך יפה בסוף! אני שמחה שהצטרפת! השתלבות נעימה! שרשרי את הדולי לשדח"ם שמסומן ב- והבייס מג'ופט זיכרי!
O Oo NATALI oO New member 24/11/05 #13 ברוכית ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif אני נטלי בת 11 מחיפה.
O Oo NATALI oO New member 25/11/05 #15 פעם הייתי נטלי ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif ועכשיו אני שושנה.
K KiPoDoR New member 25/11/05 #16 ../images/Emo71.gif מזתומרת../images/Emo12.gif החלפת שם? |לאלסכולפליז|
O Oo NATALI oO New member 25/11/05 #17 אפשר להגיד ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif בכיתה שלי אני וחברה שלי החלפנו לכל הילדים בכיתה את השמות לשמות של זקנים (ברור שבהסכמה שלהם). רק שני (החדשה) ועוד חברה שלי לא רצו. אז החלטתי שאני אהיה שושנה. *סוקלת אותך בסוכריות*
אפשר להגיד ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif בכיתה שלי אני וחברה שלי החלפנו לכל הילדים בכיתה את השמות לשמות של זקנים (ברור שבהסכמה שלהם). רק שני (החדשה) ועוד חברה שלי לא רצו. אז החלטתי שאני אהיה שושנה. *סוקלת אותך בסוכריות*
K KiPoDoR New member 25/11/05 #18 |מסוכלתבסוכריותשלשושנהעדהצוואר| מגניב משנמע?! סתם שמעמם לי עוד שניה יש טוביהההD::: ואני שמחה מיתקי
O Oo NATALI oO New member 25/11/05 #19 טוביה??? ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif סבא טוביה סבא טוביה סבא טוביה סבא טוביה יופידו אלאקזום אלקאזם בליבו יש ימים כאלה יום יפה... לודעת ת'המשך.
טוביה??? ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif סבא טוביה סבא טוביה סבא טוביה סבא טוביה יופידו אלאקזום אלקאזם בליבו יש ימים כאלה יום יפה... לודעת ת'המשך.