חדשדשה

חדשדשה../images/Emo175.gif

נעים מאוד ,מדברת קרן ,הייתי פעם בקורס מיכא"ל ,בהתחלה אני חשבתי שמיכא"ל זה סתם משהו שלא נותן בחיים ,בגלל מה שהיה לי שנה שעברה ,אבל שנכנסתי לפורום שלכם ,ראיתי ממש תגובות מרשימות שלכם ..שממש אין לי שמץ איך אתם כותבים כל כך בשפה גבוהה ומלאה ,הלוואי עליי ,והייתי כותבת דברים כאלו מרשימים על "אין יאוש בעולם " שפשוט לא יוצא לי דברים כאלו ,הייתה לי היום בגרות במטמתיקה ,אני מקווה שבע"ה ילך לי ממש טוב . רציתי לשאול אם אתם מכירים שירים שקשורים למיכאל ..על דברים חיובים ?כמו "אתה יכול" שיכולים לגרום לאדם להרגיש ממש שמחה על עצמו . נחמד פה בפורום שלכם ..אז בהצלחה לכם בשנה =)

facundo te amo

New member
בהצלחההההההההההההה

נחמד לדעת שיש שותפה נוספת לפורום החביב שלנו .

חח ../images/Emo6.gif

האמת שנחמד פה בפורום שלכם ..ראיתי תתגובות שלכם בפורום ..תגובות שונות מהפורומים שבה אני הייתי ,גם לך בהצלחה ,ולא נורא שלא הלך לך טוב במטמתיקה ,המון בנות מהיחידה שלי היה להן קשה שכולן רוצות לגשת למועד ב',זה היה כזה מבאס שהריי לנו כמה שיותר לענות על תרגילים ,צוברים נקודות ,שזה 4 מתוך 6 ולא היה תרגיל אחד במיקוד ששמו במיקוד..הייתי אחר כך עצבנית שאחותי הציעה לי ללכת למסעדה ועוד מישהי החלה להרגיע אותי שיהיה בסדר ..אבל באמת אני מקווה שכן ,בהתחלה שבאה הבגרות ..לקח לי שעות לפתור תרגיל שתרגלתי אותו המון עד שלבסוף התאפסתי על הבגרות הזו שהתחלתי לעשות תצמי כאילו אני מדברת רק כדי להתעמק בזה.

לילי27

New member
ברוכה הבאה:]

יש המון שירים, זה גם תלוי מה מיכא"ל היה בשבילך ומה לקחת ממנו. הנה כמה: משיח לא בא- שלום חנוך. גוליית- כוורת. שיר בעיפרון- בית הבובות. יום חדש נפלא- אריק ברמן. הכל יכול לקרות- נינט טייב. יד ביד- עפרה חזה. הרשימה לא נגמרת...תחפשי ותמצאי :]

davidori

New member
ברוכה הבאה קרן ../images/Emo13.gif

תהני בפורום, אכן פורום לא כמו כולם...

למעלה