חדשדשה בפורום!!!!!!

אוליאני

New member
ואללא.....

ראסמייייי אני סתם צועק על אמא שלי ....... וזה גם לא עוזר צריך לשבת לדבר איתם ולהסביר להם מדי פעם ככה אני מעביר לאמא שלי מעין שיחת נפש כזאת שופך עליה הכל(בצעקות ומהר שהיא לא תוכל להשחיל מילה) "את הרסת לי תחיים את לא משקיעה בי ...." דברים כאלה ובקטע שלך.... או שתחביאי את זה יותר טוב או שתסימי מנעול בחדר או........ שתזייני לה תשכל שאת לא נוגעת לה בדברים אז שלא תיגע לך וזה החיים שלך ופרטיות שלך ושלא תעבור תיגע לך בדברים וזה..... תצעקי קצת תנפחי דברים תגרמי לה להשמע הכי רעה שאת יכולה גם אם זה קשה.....זה עוזר....המון מקווה שעזרתי למרות ש...סתם זיינתי לך בשכל בטח אבל חפיף מדינה חופשית ...הסטלן השנון...

סחה הגעתם לעמוד הראשי

ומשם הגעתי לפורום הזה, שמסתבר שקיים אני כפיר, בן 16 מעיר הקודש פתח תקווה ואל תנסו להבין את הכינוי שלי(רמי עמאר).. ועכשיו לנושא - באמת משהו מעצבן.. אבל ממש מעצבן אני שונא שההורים שלי מנסים לחדור לפרטיות.. אבל.. לא נורא זו אחלה להזדמנות לעשות להם דווקא. אני במקומך פשוט הייתי נותן להם קצת רגשות מצפון משהו כמו "נהניתם לפחות?" אם הם ממשיכים לדבר איתך על זה.. אז פשוט להתעלם או הכי כיף - לברוח לחדר ולנעול את הדלת.. בקיצר - להחזיר להם בכפול.. תראי את זה כיתרון - כל דבר רע שתעשי מעכשיו עד גיל 18 תוכלי להאשים בטראומת החדירת לפרטיות...

הדרוש

תקשיבי מתוקה אני גם דיי בדעה שלך שאולי לפעמיים ההורים דואגים יותר מדיי וזה מעצבן.. אבל אין ממש מה לעשות.. כל היום חוקרים אותך ובכלל לא מרשים לעשות דברים שאתה אוהב אז מתי באמת נחייה??? ונעשה כייף???? החיים לא כאלה ארוכים ואתה לא יודע מה יקררה מחר תעשה כייף ותשכח מכל הצרות... עם נהנת באותם רגעים לאף אחד זה לא אמור להזיז... ובטח שלא להורים שלך הרי הם רק רוצים לטובתנו לא!??!? זה מה שהם לא ממש מבינים.. ואולי את צריכה לשבת בשיחה איתם ולהסביר להם שאת לא ילדה קטנה.. ויש דברים שהם רק שלך.. ואסור להם להיכנס לך לפרטיות כי בכל זאת כל איש יש לו תעניינים שלו... תדברי איתם ותספרי מה קורה.. מקווה שעזרתי חומד...

אתם כן ילדים קטנים

ולהורים יש את החובה לישמור עליכם עד גיל 18 והם לא יוכלו לעשות את זה אם הם לא ידעו שהיסתבכתם ב סמים, או באונס או בכל מיני דברים שילדים מיסתבכים אולי זה מעיק עליכם אבל תגידו תודה שיש מי שדואג לכם ונותן לכם בית,ואוכל ובגדים,וחינוך יש ילדים שלא מקבלים את הדבריםה האלה והם היו שמחים להתחלף אתכם אפילו אם הצצה ביומן

מיס קיי

New member
אני כועסתת!!!! אמא שלך חודרת לך

לפרטיות!!!!!! ועוד מערבת את אבא?! למה מי היא שתחדור לפרטיות ככה....כי סלחי לי לפניי שאת הבת שלה.. את אדם לעצמך!!...ואני במקומך...הייתי מזהירה אותה שאם דבר זה יחזור על עצמו אי פעם...את לא תכתבי יותר שטויות אלא תעשי אותם!! מה ניסגר קשה לך לחנך הורים?! תעמידי אותם במקום ומהר!!!

להדר....

מותק זאת בעיה שלך שאמא שלך ניכנסת לפרטיות שלך את לא צריכה להחביא שום דבר מאמא שלך פשוט לדבר איתה שהדברים שנמצאים אצלך בחדר זה שלך בלבד.....

keren1787

New member
תשובה חשובה

ת'שמעי מותק אמא שלך ממש חוצפנית... מזה לפתוח ת'יומן למה מה קרה..?? מעניין אותי לדעת מה היה איתם בשיחההה....

pukiss

New member
לכל אחד יש יצרים של

חטטנות, החוכמה היא לא להיכנע אליהם.. הורים לפעמים מחטטים כי הם מרגישים שאין להם "מספיק ידע" לגי חיי ילדיהם, דברי עם אימך, ותאמרי לה שאין לה מה לחטט בחייך, יש לך חיים פרטיים ושאת מאוד מאוכזבת ממנה, מקווה שזה יעזור

liat1953

New member
צריך להבהיר בצורה שאינה משתמעת

לשתי פנים שגם לך כבתם מגיעה פרטיות. אם יש שאלות מסקרנות וחור בידע מה קורה איתך זה מראה שאין מספיק פתיחות בינכם דבר חשוב לכשעצמו.. אך עשי זאת בצורה נינוחה והסבירי את עמדתך. אני כאם לילדים גדולים הקפדתי לשמור על פרטיותם ולא לחדור למקומות שלא בידיעתם,אין זה חינוכי לחטט,הן גם אני לא הייתי רוצה שיעשו זאת לי. מה ששנוא עליך אל תעשה לאחר...ואפילו הוא ילדך,יוצא חלציך... בהצלחה

שילה1

New member
ליאת-מסכימה עם כל מילה שלך.../images/Emo140.gif

אמון וכבוד לא לוקחים.....אלא נותנים! גם בין הורים לילדים קיים ויש לעודדם. שבת נעימה לכולם.

כמעט17

New member
בלי סודות..

לי יש, לא יומנים, אלא קלסרים אלו השמנים, הענקיים, ויש לי כמה כאלו והם מפוצצים בדברים שאני כותבת יום אחד שכמעט ואושפזתי בבית חולים החלטתי שאת הכל אני מפקידה בידי מי שאני סומכת עליו בידי אבא שלי מרב שאני סומכת עליו הרשתי לו לקרוא מה שבא לו שיקרא- אמרתי לו גם סודות שכתבתי עליו, פשוט להסיר את כל המחסומים בנינו איזה משחרר זה היה עכשיו אבא שלי ואני החברים הכי טובים בעולם אני מדברת איתו על ה-כ-ל על אהבות, על בעיות של "נשים" על ה-כ-ל. תמצאו לכם מישהו כזה ושתפו אותו סודות ופרטיות הם דברים שונים סוד עשוי להכאיב בבטן ומומלץ להפתר ממנו כמה שיותר מהר (אלא אם הוא לא שלכם..).

אוליאני

New member
ראאאסמי

יש לי ידידה כזאתי........... אבבל( :( ) כמעט ןלא רואה אותה..... ו.....היא כאילו ה"סירקית שלי ואני הסירק שלה..... (סירק =פרויקט Y האתיופי/הודי לא מובן הזה) זה אדיר לכל אחד חייב שיהיה לו חבר /חברה /ידיד/ידידה/ מש ה ו הכי טובים זה הכי כיף בעולם....... אבל....אבא?????????????? יש דברים שזה קשה לדבר עם אבא כאילו.....(לא עם אבא שלי כי הוא סטלן גם הוא היה נותן לי 2 כוסות ערק ליפני השינה) ........... אבל גם......לא יודע כאילו .מה את יכולה לבוא אליו כזה....ואי אבא הייתי עם איזה אחד אתמול וזה ופה ושם....?????? בקיצור תמצאו עם מי לדבר.... אפילו פה בצ'ט זה הכי טוב עולם חובה בכל בית......... ...הסטלן השנון...

DIRRTY

New member
וואלקם../images/Emo26.gif

גאד
אני יודע את המצב שלך גם אמא שלי ה
ה קראה ביומן שלי בעבר ביסודי ו
ענק
היא קראה שחשבתי להתאבד והיא הייתה כל כך
ה
אחרי זה כבר הבנתי שכל הסודות מתגלים ואת היומן שלי שרפתי והבנתי שאין טעם לספר לאף אחד את הסודות שלך אפילו לא לעצמך
שלי תשפרי את היומן
זה שאמא שלך קראה בו פעם 1 זה לא אומר שהיא לא תחזור על זה על תסכני

תקשיבי חמודה

גם לי אמא פעם הציצה ביומן רציתי להרוג אותה פשוט!!! וכל כך התעצבנתי עליה.ושתביני היומן היה בארון שלי סגור והיא עוד פתחה אותו עם המפתח וקראה בו.זה היה כ"כ מעצן.איך היא העיזה לעשות לי את זה החוצפנית?
הם חושבים שמותר להם הכל רק בגלל שהם יותר גדולים... מאז למדתי לקח לא לרשום ביומן כי יש עיניים לכותל ורואים פה הכל.

שלום לך חומד

לפניי שנתיים ידלה בגילך ממש רשמה יומן וביון היה רשום שהיא הולכןת להיתאבד למה כי הורייה לא מתיחסים אלייה והיא היתאבדה המיסכנה מה אני רוצה לומר לך בגלל המצבים האלו ההורים ממש מודאגים לילדים לשהן. אני לא אומר שהיא צריכה לחדור לפרטיות אבל את צריכה להאבין אותה היא סך הכל דואגת לך .

בילי...שמעי סיפור יותר מצער.../images/Emo124.gif

אני מגיל 14 כותבת יומנים אישיים. אני אוהבת את זה. כשהתגייסתי, שרפתי את כולם. עד גיל 18 הייתה לי תקופה חרא בחיים, שהעדפתי למחוק. בצבא, השקעתי ביומן , גם כן ורוד, שעלה מלא כסף. היה בו הכל!...הכל! כל מה שעבר עלי בבסיס. מי נישק אותי,את מי אני שונאת, רכילויות על בנות, חברות טובות..מי הומו מוצהר. איזה נגד כמעט אנס אותי, איך הייתה הפעם הראשונה שלי. (שהייתה עם אחד החיילים מהבסיס..טעות חיי...לא משנה..) פשוט הכל,הכל הכל!! היומן שלי היה מעניין את כולם. תמיד שאלו אותי, על מה אני כותבת..ולמה. הייתי לוקחת אותו לבסיס, אבל חודש לפני השחרור, אף אחד לא ידע עליו. הרגשתי בטוחה להחזיק אותו בתיק סגור, מתחת למיטה, לכתוב בו כשכולם ישנים, מתחת לשמיכה. יום לפני השחרור, הוא נעלם. אחת הבנות גנבה לי אותו. לא הפסקתי לבכות יומיים !..התאבלתי עליו כמעט חודש. עשינו בירור עם כמה קצינים..וזהו- אין יומן!!! הייתי מוכנה לשלם לאותה אחת שגנבה אותו. שתקרא אותו מצידי, רק שתחזיר אותו! תקופת הצבא הייתה בעיני נורא משמעותית..והיה חשוב לי לתעד הכל ביומן. אבל לצערי הייתי תמימה מדי, סמכתי על כולם שלא יגעו לי בו. התייאשתי. התייאשתי בכלל מלכתוב יומן. אחרי חצי שנה, שלקח לי לעכל את הקטע של היומן.. קניתי חדש... וזהו, בילי- תשמרי על היומן..!!...גם מאמאבא. זה דבר הכי חשוב ופרטי שיש. זו חדירה לפרטיות..

gebgeb

New member
מעשה חמור

המעשה של אמך חמור ולא לגיטימי, מבחינה מוסרית-אנושית. היא חיללה את הפרטיות שלך באופן גס, וזה דבר שאם בכלל מותר לעשות, רק במקרים קיצוניים ויוצאי-דופן, וזה לא המקרה שלך, לפי מה שסיפרת. זה יותר מחוצפה, ואת לא צריכה להבליג על כך. גם טענות מסוג "היא בטח דאגה לך, ורצתה לדעת מה קורה אתך..." וכד' - הן, כנראה, נכונות, אבל לא נותנות בשום אופן הצדקה למעשה. את צריכה להבהיר לאמך (וגם לאביך, אם הוא השתתף ב"חגיגה") את חומרת העניין, ולא לוותר. מאידך - לא צריך להתנהג בילדותיות מטופשת ובאופן לא הוגן, כמו בהמלצות של אוליאני ועוד כמה. אני מציע לך לקיים עם הוריך שיחה בנושא, ולדבר בה באופן ענייני ושקט, ועם זאת נחוש ולא מתפשר. אמרי להם, שהמעשה שלהם בלתי נסבל ופסול לגמרי, ושאין לו לגיטימציה. (אני לא מכיר את הוריך, ולא יודע עד כמה הם מסוגלים להבין זאת ולהודות בטעותם. בכל מקרה - אל תוותרי בנקודה זו. הם עשו מעשה אסור, וזאת עובדה מוחלטת, בין אם הם מבינים זאת ובין אם לא.) הסבירי להם, שהדבר לא רק פוגע בך קשה (ואני מניח, שהם באמת לא רוצים להכאיב לך), אלא ישיג את המטרה ההפוכה: האמון שלך בהם נפגע, ובמקום להתקרב אליהם ולרצות לשתף אותם, את תרגישי שאין לך עם מי לדבר, ותתרחקי מהם. מי שפוגע בפרטיות שלך באופן מחפיר כזה, מוריד עצמו לרמה של לא ראוי לשיתוף ולכבוד, וזה כולל, כמובן, גם הורים, עם כל הכוונות הטובות שבעולם. האם הם רוצים שתרגישי בביתך שלך כמו בין מרגלים חטטנים, שאסור לסמוך עליהם? האם הם רוצים שתראי בהם אנשים חסרי-כבוד אליך כאדם, עם זכות לפרטיות בסיסית? אני מקווה, שזו מעידה חד-פעמית של הוריך. שהם יבינו מה עשו, לא יחזרו על כך, ושתוכלו לשקם את האמון ביניכם. מצטער על מה שקרה לך. זו פגיעה קשה, ומגיעה לך סליחה גדולה.

למעלה