חדשדשה בפורום!!!!!!

bilibop

New member
חדשדשה בפורום!!!!!! ../images/Emo13.gif

שלום לכולם קוראים לי הדר ואני בת 16 וחצי לא יודעת מה גרם לי להגיע לפורום הזה, הייתי בפורום הורים למתבגרים והיה שם את הקישור הזה, אז בדקות האחרונות הפכתי מ"באמת שמנסה להבין את ההורים" ל"מתלוננת צעירה על ההורים" אבל חפיף.
שעת מקרה
היום בבוקר קמתי לי, בחצי ין קלטתי את אמא שלי במבט חמוץ יושבת לי על המיטה ואומרת לי- היי מתוקתי (מתוקתי? מתוקתי?), יש לי על מה לדבר איתך, אבל בערב, שאבא יבוא (שאבא יבוא?!). אחרי שפתחתי את שתי העיניים לגמרי וניסיתי לחשוב לעזעזל מה עשיתי אתמול בלילה ואחרי שפתחתי את הארון לבדוק אם יש בחור ששכחתי שם בטעות, אני שמה לב שהיומן שלי, היומן הורוד היפה שלי, מונח לו על שולחן.
למה? למה? למה היא עושה את זה?
מכיתה ה' אני מנהלת את היומן הזה! כתוב שם הכל, פשוט הכל. המחשבות שלי, על הכל. ההתנסויות שלי, מבחינת הכל. הדעות שלי, על כולם ועל העולם. אז אני שואלת אותכם- למה זה מגיע לנו (לא לנו, עזבו לנו, לי)הא???????? בה ביי

dreamgirl000

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo113.gif

ברוכה הבאה לפורום..את מוזמנת...לבוא ולהישאר כמה שבא!!!

flowers girl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo26.gif

אני נעה, בת 14 מת"א. בקשר למה שאמרת- כשההורים שלך יקראו לך לשיחה הזאת, תצרחי עליהם, תוציאי את הנשמה.. למה מי הם בכלל
למה שהם יקראו לך את היומן
הם לא מעליך בשום צורה
תדרשי מהם לספר לך את הסודות הכי כמוסים שלהם בחזרה או לעזוב אותך כבר ולא להתייחס לכלום ממה שהם קראו ביומן.. חוצפנים.

NoWords

New member
Welcome...../images/Emo39.gif...

בקשר ליומן שלך, זה כל כך מבאססס אני מכירה ת'מצב... אני התחרפנתי כשאמא שלי קראה פעם אחת ת'יומן שלי! כי היה שם המון דבריםםםם מאוד סודיים... לא דיברתי איתה המון זמן... אבל היא לא עשתה איתי "שיחה" או משהו כזה... לא הסכמתי לקיים איתה שיחה בכלל..

flowers girl

New member
חח אמא שלך קראה לך את היומן../images/Emo35.gif

מעניין.. אני קראתי פעם לאחותי את היומן כשהיא לא הייתה בבית, וממששש הזדעזעתי.. היה כתוב שם על פעם אחת שהיא עושה סקס.. ועד אז לא חשבתי לעצמי שהיא תעשה אי פעם סקס.. הרי היא רק אחותי...חחחח

NoWords

New member
כן.. קראה..

אני גם חדרתי לפרטיות של אח שלי.. כשהייתה לו חברה, אז הוא בצבא, והוא היה חוזר לשבתות ולפעמים לרגילה וכאלה... אז הם היו כותבים אחד לשני מכתבים... והצצתי פעם במכתבים, והם כותבים אחד לשני כל כך יפהההה וכמה שהם מתגעגעים אחד לשני
זה היה כזה יפה אבל אני כבר לא עושה דברים כאלה..

meytar

New member
לי קרה שתפסתי את אמי קוראת אתל אחות

פעם ראיתי את אמא שלי קוראת ביומנים של אחותי הגדולה כשהיא לא הייתה בבית, ואז סיפרתי את זה לאחותי. היא ואמא שלי לא רבו או משהו, אחותי סלחה לה ובקשה שהיא לא תעשה את זה שוב, אבל אני נדפקתי... ניסיתי לשמור על הצדק, ובסוף אני יצאתי הרעה. זה היה כלכך לא הוגן! אמא שלי צרחה עלי, אחותי נראה לי גם חשבה שעשיתי משהו לא בסדר, שכאילו "הלשנתי" היא לא אמרה את זה ממש אבל הרגשתי שזה ככה. מאז אני די מודעת לעובדה שאולי גם לי היא פותחת מגירות (למרות שעם אחותי זה היה מונח על המיטה) אבל אני לא יכולה להפסיק לכתוב דברים, אוף מה לעשות! האמת היא שנכנסתי לכאן דרך העמוד הראשי של תפוז, אבל נראה לי שאשאר, אפילו שאני רק בכיתה ז',אבל אפשר לומר הבעיות כבר התחילו....

Bitch47Percents

New member
מממ...

תשמעי, אני מסכימה שאת צריכה להגיד שנפגעת מזה נורא והכל, אבל לא בקטע של להתפרץ עליהם בצעקות, וכל מה שיגידו לך בסגנון: "קיימת יחסי מין ואנחנו לא מרשים לך!" תעני להם פשוט: "אני סיפרתי לכם שקיימתי יחסי מין?? לא. אם הייתי רוצה שתדעו- הייתי מספרת. מבחינתכם, מה שלא סיפרתי לכם, פשוט לא קרה!!" [יחסי מין הם סתם דוגמה כן?..] בהצלחה

שילה1

New member
אשפר "להשחיל"מילה של אמא?../images/Emo8.gif

אז ככה:כיבוד פרטיות הוא אבן יסוד,מאושיות מערכת היחסים בין הורים לילדיהם. ו-לא חשוב בני כמה הילדים,ומה גילם (והגדרת הסטטוס) של ההורים. חיטוט בחפצים אישיים,לרבות יומן-דבר שלא ייעשה! כאם-לא הייתי מעלה על דעתי לבדוק ביומניהם של צאצאי,כפי שבוטחת בהם שלא עורכים חיפוש במגרותי. לשוחח?כן,את עם הורייך,כי פרטיותך נפגעה. ואגב,אם הם באמת מתעניינים "בעולמך הרגשי",יא ענו ענייני בנים וכו'- שיראו סימני שיחה ויחס,שיזרמו קצת... ובינינו?מה כבר יש לך להסתיר שאין לבנות גילך? שבת שלום לכם,נעמו לי דבריכם.

שילה1

New member
ביצ'י..אופו את חיה?כבר אין בנמצא ;-

הורים כאלה,אולי רק באגדות. ואללה..קוראת אותכם ונותנת לעצמי כפה על הגב.....

Rose81

New member
גם לי

אמא קראה את היומן. והיא היתה אמא חורגת, אישתו השניה של אבא. זה נורא פוגע, ומעליב, כשיודעים שאין לך יותר פרטיות. תנסי להסביר להם את זה, אין להם שום זכות לעשות את זה. אמא שלך לא עמדה בפיתוי, ואפשר להבין גם אותה, אבל אין לה שום זכות לערב בזה גם את אבא. ולא היא צריכה לדבר איתך, את צריכה להגיד לה איפה היא טועה.

שילה1

New member
יקירתי!אין כל פיתוי.יש רק לכבד.

והאמת?הרי מחנכים אנו ילדים שיכבדו.ומי אם לא ההורים יתנו דוגמה? וככלל-אנשים מבוגרים חייבים לעמוד בפיתוי.כל יום וכל שעה. אני קראת אתכם והמומה...

rama69

New member
היי

פעם אני הייתי בגילך ואימי קראה לי ביומן, כעסתי מאוד ושתקתי, היום אני לפעמים מתוך חרדה מחפשת לביתי בחדר משהו שיראה לי על מצבה מבחינה נפשית, לא מעניין אותי אם היא עשתה סקס או לא, הייתי שם, אבל היום יש לכם כל כך הרבה גירויים שליליים כסמים ועוד שאנו ההורים חרדים לכם אף על פי שסומכים עליכם, יש לי בבית את הספר ג'ובראן חליל ג'ובראן, בקשי מהורייך לקרא על הנושא ילדים, זה יעזור להם להבין אותך ולהסביר לך יותר בנחת מדוע הם עשו זאת. בהצלחה בחייך,

שילה1

New member
אם זו דרכך..אני רואה את תפקידי

בשיחות,זרימה והרבה רגישות.(עם קוים אדומים ברורים) סמים היו קיימים תמיד,וכן גרויים. ואיך היית חשה אם היו מפשפשים בחפצייך האישיים? ולא חושבת שעלינו לשמש דוגמה? ולסמים יש מליון סימנים.לא היומן יצביע עליהם...

LCA

New member
מה שהאמא

עשתה באמת לא נכון ועוד יותר לא נכון לערב גם את ההורה השני אבל לפעמים זה מה שעוזר לילד..אם הילד סגור ורואים שהוא במצוקה ולא פותח את הלב ולא משתף ההורה צריך לעשות משהו בשביל לעזור. במקרה של סמים, לא יראו על הילד סימנים של שימוש בסמים אם הוא התנסה פעם ראשונה בכך. אבל אם ביומן הוא כתב שהוא נהנה מההרגשה ושוקל לנסות שוב וההורה קרא את זה הוא צריך מפה לקחת את העניינים לידיים שלו ולהסביר לו (אבל זה נושא אחר). אולי זה לא המקרה שלך, אז את צריכה לשבת עם אמא שלך ולהסביר לה שהחדירה לפרטיות מפריעה לך, שאם את תרצי לספר לה משהו את תבואי אליה ולא הפוך... ואם זה מפריע לך שאבא שלך ידע, תבקשי ממנה לא לערב את אבא שלך בזה...

שילה1

New member
הרשי לי לחוק עלייך בנושא שמוש

יחידי בסמים. תלוי באיזה ובאיזו כמות.(ולא אכנס לפרטים) לעניין שאר הנושאים-לעזור בשיחות,ברגישות ולא בחדירה לפרטיות. ועוד משהו:גם בין הורים לילדים יש אמון.האם לא חצו כאן את הקוים?

LCA

New member
חצו את הקווים

אבל גם הורים טועים. אני מתארת לעצמי שהבחורה הזאת תאבד קצת את האמון באמא שלה אחרי מה שהיא עשתה...

סלינוש

New member
היי...

אני בטח לא מומחית ליחסח הורים - וילדיהם.. אבל..... אולי, כמו שלהורים תמיד יש כללים מאוד ברורים, את צריכה, להבהיר להם שכלל ברור הוא - שלא מחטטים לך בדברים, ובטח שלא קוראים לך ביומן, שהרי ברור שזה משהו אישי ופרטי. עכשיו, זה כבר נעשה נכון? אם הם יקיימו איתך "שיחה", ולא כל כך משנה על מה, על משהו שלא רצית לשוחח איתם. אז יש כמה אפשרויות. יכול להיות מאוד שזה דווקא יכול לפתוח ערוץ תקשורת חדש בינך לביניהם, כלומר, אולי הם יתנו לך פתאום את המקום לדבר איתם על דברים שלא היה לך נוח לדבר איתם עליהם. אם בכל זאת יש דברים שלדעתך הם לא עניינם - תבהירי להם. לדעתי פרטיות זה דבר כל כך חשוב מצד אחד, מצד שני, (ואני לרגע לא מצדיקה את ההצצה של אמא שלך ביומן!), אני אומרת שזה יכול אולי להוביל למקום טוב ביחסים עם ההורים או עם אמא מבחינת פתיחות וכנות. סתם, מחשבה.

למעלה