חדשדשהה =] מקורה? אני חדשה...=] מכירה את אתי מקווה להשתלב..
א אור כהןןן 45 האחת New member 10/1/09 #1 חדשדשהה =] מקורה? אני חדשה...=] מכירה את אתי מקווה להשתלב..
R RTur New member 10/1/09 #2 שלום שלום! הרבה זמן לא היה פה מישהו חדש. נחמד לקבל כוח חדש לפורום, במיוחד שבזמן האחרון הפורום קצת נחלש. אז מה קורה? ספרי קצת על עצמך.. מי את? מאיפה את? מה את עושה? מתי התחלת לאהוב את לירז? יש לך את הדיסק? אמנים נוספים שאת אוהבת? תחביבים.. מה שבא לך..
שלום שלום! הרבה זמן לא היה פה מישהו חדש. נחמד לקבל כוח חדש לפורום, במיוחד שבזמן האחרון הפורום קצת נחלש. אז מה קורה? ספרי קצת על עצמך.. מי את? מאיפה את? מה את עושה? מתי התחלת לאהוב את לירז? יש לך את הדיסק? אמנים נוספים שאת אוהבת? תחביבים.. מה שבא לך..
א אור כהןןן 45 האחת New member 10/1/09 #3 אוקיי לאט לאט חח אני אור כהן מרמת גן ונירשמתי בישיביל אתי וגםביגלל שלירז מדהימה באמת.. אני מעריצה את עידן יניב=המלךךךךך! אני בת 13 וחצי 17.7.95 ממ.. מעוד תרצו לדעת?
אוקיי לאט לאט חח אני אור כהן מרמת גן ונירשמתי בישיביל אתי וגםביגלל שלירז מדהימה באמת.. אני מעריצה את עידן יניב=המלךךךךך! אני בת 13 וחצי 17.7.95 ממ.. מעוד תרצו לדעת?
א אתי גאוליוב New member 10/1/09 #4 היי ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif באתת.... השתלבות נעימה...ושרשרי הכי חשוב